Összes pakli Új pakli

Standard- Tempo Demon Hunter ( Maw and Disorder )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Az új  Maw and Disorder miniset megjelenése alkalmából visszatértem egy kicsit a Standard formátumhoz. Természetesen egy jó kis Demon Hunter paklit próbáltam ki, ( Még mindig nincs meg az 500 win vele, nem mintha annyira számítana, de úgy vagyok vele ha már mindegyik kaszttal megszenvedtem még régebben,  akkor ez se lógjon már ki a sorból.) ami egy tempo pakli. Hasonló paklit, már korábban is bemutattam, csak itt módosítottam rajta egy kicsit az új lapokkal. 

Standard- Aggro Demon Hunter ... 4120

Pakli megtekintése

Jó pár lap lecserélésre került, és sokkal jobb lett, mint amilyen korábban volt a pakli. Össze is tudjátok hasonlítani ha van kedvetek hozzá. Nos a pakli mostani változatával igazából zerg stratégiát szeretnénk kivitelezni, és a Traveling Merchant lapunkat minél nagyobbra hizlalni! Ezzel is igazából csak megtartani szeretnénk a tempo előnyünket. 

Dredger Staff rengeteget tud segíteni hogy asztalon maradjunk a korai körökben. Főleg a Battlefiend, Vicious Slitherspear, és Battleworn Vanguard lapokat érdemes vele buffolni. Ja a Dire Wolf Alpha kimaradt a felsorolásból. Oopsz! :D

Értelem szerűen ezeket a lapokat keressük a kezdőkezünkbe. Laphúzásból se lesz hiány a pakli illetően, így nyugodtan lehet szórni a lapokat a kezünkből. 

Az új Sightless Magistrate, elég jó, legtöbb esetben az ellenfél nem nagyon tudja hasznosítani. Aggro paklik kivételek ez alól, velük szembe óvatosan, és megfontoltan kell használni ezt a lapot!

Ők szeretik az ingyen laphúzásokat, bár ez minden pakliról ugyanúgy elmondható. :)

Murlocula gondoskodik a minimális gyógyításról, és tempo lapnak se rossz. A többi lap pedig a szokásos Demon Hunter lapok. F2P paklinak is simán elmegy a lista, így sok mindent nem kell craftolnia annak aki nem akar nagyon költekezni. Mankrik és Blademaster Okani is kihagyhatóak a pakliból.

Utóbbi mondjuk jól tud jönni a lényeink védelme érdekében. 

10 meccsből 8 győzelem és 2 vereség lett a végeredmény, ezt a képeken is láthatjátok! 

1.meccs, Priest- győzelem!

2.meccs, 40-s Hunter- győzelem!

3.meccs, Murloc Warlock- vereség! ( Ahogy észrevettem a teszt meccsek során, ennek a listának a más aggro, vagy tempo paklikkal jobban meggyűlt a baja mint a lassabb paklikkal, erre érdemes figyelni. )

4.meccs, Priest- győzelem! ( Az a Blackwater Behemoth elég undorító húzás volt abban a körben részéről, de szerencsémre nem gyógyult annyit belőle hogy kifogjon rajtam. ) 

5.meccs, Demon Hunter- győzelem!

6.meccs, Priest- győzelem!

7.meccs, 40-s Curse Warlock- győzelem! ( High Priestess Jeklik szintén elég undorító húzás volt ellenfelemtől, de végül ezt is sikerült legyűrni. Szerencsémre nem tudott annyit gyógyulni belőle hogy elég legyen neki a túléléshez. )

8.meccs, Aggro/ tempo Demon Hunter- vereség! ( Nagyon szoros mérkőzés volt, és lényegében ő volt szerencsésebb a laphúzást illetően. Ez is tipikus hogy pont a Dispose of Evidence lapot húzta fel és pont elég volt neki. De ahogy látható is a képen, mindkettőnknek 5 hp-ja volt. Mindegy, ez van, ő volt a szerencsésebb. :) )

9.meccs, 40-s Demon Hunter- győzelem! 

10.meccs, Skeleton Mage- győzelem! ( Azért az a Flamestrike fájdalmas volt arra körre, de végül nem számított, kopasz kis barátunk ( Murlocula ), végül ezt is túlélte, és bizony sokat segített a meccs alatt. :P :D

Ezzel végére is értem a pakli bemutatásának! Nem állítom hogy annyira jó lenne a pakli, de szerintem ezzel már magabiztosabban lehet haladni egy szintig. Majd meglátjuk én is meddig jutok el vele, de számomra biztató volt az eredmény. És eltudom képzelni hogy valami hasonló Demon Hunter pakli feljebb tud majd kúszni a ranglétrán.

Minden esetre itt van frissen és ropogósan az én verzióm, vegyék, vigyék amíg még ki nem hűl a cucc! 

Akinek felkeltette az érdeklődését a pakli, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Ajánlom hozzá ezt a kis muzsikát, nem épp a legjobb hozzá, de egynek elmegy. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OQCMyBXOfKE

Ez egy kiváló pakli!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettBattlefiend x2 1 1 3
Forged in the Barrens kiegészítőFury (Rank 1) x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattleworn Vanguard x2 2 2 2
Core szettChaos Strike x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőField of Strife x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőAbyssal Depths x1 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőMagnifying Glaive x2 3 3 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőSightless Magistrate x2 4 5 4
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőDredger Staff x2 1 1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
Core szettDire Wolf Alpha x2 2 2 2
Core szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Forged in the Barrens kiegészítőMankrik x1 3 3 4
United in Stormwind kiegészítőTraveling Merchant x2 3 2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőBlademaster Okani x1 4 2 6
Murder at Castle Nathria kiegészítőMurlocula x2 4 3 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás