Összes pakli Új pakli

Standard- Undead Mage

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Icecrown hátlap! Icecrown hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal hoztam nektek egy újabb Mage paklit, ami ezúttal a mechek helyett, az újabb undead lapokra, és Kel'Thuzad, the Inevitable-re épít.

A Frozen Touch Infuse képessége vagy inkább feltétele, nem jelent gondot ennek a listának, a sok undead lény miatt. Főleg a Volatile Skeleton lény kártyára gondolok ebben az esetben, ami lényegében a pakli gerincét is alkotja. Mivel számos alkalmunk lesz arra hogy ezt a csontkollekciót újra és újra visszahozzuk a térfelünkre. Ilyen szempontból aláírom hogy rohadt idegesítő tud lenni. 

Viszont Kel'Thuzad, the Inevitable képessége a Volatile Skeleton-ok sokaságára támaszkodik, így ne szégyenkezetek visszahozni, ahányszor csak lehetőségetek van rá. Egyébként ezt nevezem én igazi élőhalott hadseregnek. 

A Volatile Skeleton-t a következő lapokkal és módokon tudjátok újra és újra a pályára hozni:.

  • Nightcloak Sanctum, fagyaszt egy lényt ami lehet az ellenfél lénye is, és pluszba idéz a térfelünkre egy robbanó csontit. Kell ennél jobb? Talán annyi hogy a lap lehetne olcsóbb is, de igazából nem baj ha 3 manán marad a dolog. Néha még érezheti is úgy az ember hogy többe is kerülhetne, mikor szembe találja vele magát. :D
  • Cold Case, nem is fűznék hozzá egyebet, teljesen jó. 
  • Deathborne, végre egy lap ami helyettesíti a Blizzard-ot. :P 
  • Az alapvető Mage lapok mellett játszunk még két simma Volatile Skeleton-al is. Mellé pedig érdemes olyan lapokat is kijátszani mint a Drakkari Embalmer, vagy a Cover Artist. Gyakorlatilag mindkét lap ugyanazt csinálja, és ugyanazt a célt is szolgálja.

Bár ez egy lassú pakli, de egy kezdeti jó lapjárással akár egyfajta korai tempo játékot is előadhatunk. Ebben az olyan lapok lesznek segítségünkre mint az Arms Dealer, Murmy, Bone Flinger, Volatile Skeleton, és Drakkari Embalmer

Mage kaszthoz képest a szemfülesebbeknek feltűnhet hogy igen csak foghíjas a spellek száma a pakliban. Aggodalomra semmi ok, mivel azok is megtalálhatják a számításukat akik, szeretnek varázsolni. 

Erre pedig a következő kártyalapok fognak lehetőséget biztosítani:.

  • Nerubian Vizier, nála érdemes figyelni a feltételére, vagyis hogy legalább egy undead lényünk legyen letakarítva az ellenfél által a legutóbbi körben. A lényeg, hogy ha azt látjátok hogy sárgán világít a kezetekben ez a lap, nem pedig zölden, na akkor aktív a képessége. Mivel rengeteg undead lénnyel játszunk, így ennek  a lapnak a feltétele pofon egyszerűen teljesíthető. 
  • Ghost Writer, ha ügyesek vagytok akkor a Finale képességének köszönhetően extra spell lapokhoz juthattok. A Finale képesség annyit takar hogy a manádat úgy kell beosztani hogy ezt ki tud rakni a végén, és minden mana kristály elfogyjon ilyenkor. Az egyszerűség kedvéért, mondjuk van 7 manakristályod, akkor mondjuk kiraksz valamit 2 manáért, így maradt 5 manád, végül pedig mehet a Ghost Writer. Fontos hogy a Ghost Writer kirakása előtt rakj ki valamit, de úgy hogy pont 5 manád maradjon a Ghost Writer-re. Ennek a lapnak kell utoljára kimenni! Persze csak ha akartok extra spell kártyákat. Önmagában is működik a lap természetesen, csak ilyenkor 1 db spell-t lehet belőle felfedezni. Húhh... kicsit nyakatekert lett a magyarázat, de majd a kollégák kijavítanak ha valamit félre magyaráztam, és akkor én is korrigálom a leírtakat.

A pakli egyik érdekessége a Nightcloak Sanctum + Dispossessed Soul. Előbbi önmagában is működik az utóbbi nélkül, fordítva viszont ez nem érvényes. Utóbbinak mindenképp kell a Location kártya. Lényegében egyfajta célzott laphúzásnak is fel lehet fogni ezt a lapot. Máskülönben a Dispossessed Soul önmagában haszontalan, max annyi hogy undead kártya révén szinergiában lehet más undead lapokkal is. Például a Nerubian Vizier-el. 

Ha már az előbb meg lett említve a laphúzás, akkor ebben a Bloodmage Thalnos, és Taelan Fordring is segítségünkre lesznek. Az új Cover Artist epic lappal ezek a lapokat is érdemes lehet lemásolni. 

Dr. Boom a poén kedvéért bekerült ebbe a listába is, bár a maga mellé idézett két Boom Bots is hasonló a Volatile Skeleton-hoz. Egyébként a 2 db Boom Bots-ot is le lehet másolni a Cover Artist-al. 

Thaddius, Monstrosity, pedig abszolút töltelék lap, egyedül annyi szólt mellette hogy ez undead lap, és nagy ronda taunt. Akinek nincs meg az nyugodtan tegyen be helyére valami más, értelmesebb lapot. :D

Ezzel pedig végére is értem a bemutatónak! 

Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! :)

Ez egy kiváló pakli!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőFrozen Touch x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőNightcloak Sanctum x2 3 0
Murder at Castle Nathria kiegészítőCold Case x2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőDeathborne x2 6
Murder at Castle Nathria kiegészítőKel'Thuzad, the Inevitable x1 8 6 8

Semleges lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőArms Dealer x2 1 1 2
Core szettMurmy x2 1 1 1
Core szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
March of the Lich King kiegészítőBone Flinger x2 2 2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőVolatile Skeleton x2 2 2 2
March of the Lich King kiegészítőDrakkari Embalmer x2 3 3 4
March of the Lich King kiegészítőNerubian Vizier x2 3 2 4
Festival of Legends kiegészítőCover Artist x1 4 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőDispossessed Soul x2 4 4 5
Festival of Legends kiegészítőGhost Writer x2 5 4 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
March of the Lich King kiegészítőThaddius, Monstrosity x1 10 11 11

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás