Összes pakli Új pakli

Standard- Jace Vanndar the Demon Slayer!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Vanndar Stormpike-os Demon Hunter paklit, sütöttem ki nektek! :)

A pakli maga nagyon egyszerű, a Vanndar Stormpike-el, olcsóbbá tesszük a nagy rondaságainkat, és próbálunk velük nyerni. Alternatívának meg ott van a Jace Darkweaver, amivel általában nyerni fogunk. 

Igazából amilyen egyszerű és fapados az egész, annyira olcsó is a pakli. Aki rendelkezik már a core set lapjaival azoknak max egy epic Ancient Void Hound és a Jace Darkweaver legendás lap árába kerül a pakli. Vanndar Stormpike-t meg megkaphatta mindenki ilyen olyan formában. 

Na de akkor kezdjünk is bele a paklileírásba! 

Demon Companion, első körösnek szánt lap, így érdemes a kezdőkézben megtartani, bármelyik lényt is idézi, legalább van első vagy 2. körünk. 

Fury (Rank 1), ezt a lapot érdemes tartogatni a végjátékra, mint finisher lap. Illidari Studies, jó dolgokat lehet belőle felfedezni zömével, így bérelt helye van a pakliban. 

Wings of Hate (Rank 1), ezt a lapot a játék közepe fele érdemes kijátszani, hogy legyen széles asztalunk. De ha nincs egy első vagy 2.körös lap is lehet ebből. 

Chaos Strike, én általában leszedésnek szoktam használni, de az ellenfeleinket is arcon lehet ezzel csapni. Fel Barrage, kiváló leszedés tokken Druid paklik ellen, és az ellenfél arcát is lőhetjük vele. Immolation Aura, szintén tokken Druid paklik ellen van mint korai asztal takarítás. 

Sigil of Summoning, szintén csak aggro paklik ellen, de lassabb paklik esetében is nyújthat némi védelmet. Aldrachi Warblades, fegyver és még gyógyít is rajtunk, teljesen jó. Szintén csak tokken és aggro paklik ellen kiváló fegyver. Ha esetleg végjátékban megmaradna egy ilyen lap és rápakoljuk a Fury (Rank 1) és Chaos Strike lapokat, akkor szép kis sebzést oszthatunk ki, s egyúttal gyógyíthatunk is magunkon. 

Eye Beam, szintén gyógyító lapjaink egyike, és leszedés is, főleg a kisebb lényekre. Ha nem sikerül 1 manáért kijátszani, csak 3-ért, se probléma. 

Flanking Maneuver, játék közepe, vége felé ez egy nagyon jó kis lény leszedő lap. Chaos Nova, szinte alig láttam ellenem kijátszani, pedig nem egy rossz lap. Igaz control jellegű, ami a mostani Demon Hunter paklikra nem jellemző, hogy control irányba kacsintgassanak. 

Vanndar Stormpike, már említve lett, de itt is megismétlem hogy a pakli egy része köré van építve. Mivel nem játszunk sok nagy lénnyel a pakliban, sajnos előfordulhat hogy idő előtt felhúzzuk őket, mint ahogy a Vanndar Stormpike-ot kijátszva, érvényesíteni tudná a képességét. Szóval kicsit szerencse is kell hozzá, éppen ezért nem véletlen hogy a pakli másik része Jace Darkweaver legendás köré lett építve. 

Moonfang, érdekes látvány lehet elsőre, de más 5 manás lények közül ez volt a legszimpatikusabb. Mivel nem lehet ezt csak úgy leszedni, igaz egy jól irányzott Devolving Missiles-al körberöhögik. 

Fel Summoner, nagy eséllyel fog valamit a kezünkből idézni az asztalunkra. De tény hogy nem egy erős vagy jó lapról beszélünk, ha legalább Rush-os lény lenne, akkor sokkal jobb is lehetne ez a lap. 

Skull of Gul'dan, még mindig kiváló laphúzás, és ez is segít olcsóbbá tenni lapokat. Így könnyen előfordul hogy a nagy lényeinket nagyon olcsón kitudjuk majd tenni az asztalra. Példa kedvérért, kijátsszuk a Vanndar Stormpike-t, ami olcsóbbá tesz a paklinkban egy Illidari Inquisitor-t. Ami így most már 8 mana helyett 5-be fog kerülni. Majd kijátsszuk a Skull of Gul'dan, és felhúzzuk vele az Illidari Inquisitor-t, ami így még olcsóbb lesz. Tehát az Illidari Inquisitor mire a kezünkbe került egy 8 manás lényből 2 manás lény lett hirtelen. 

Ez persze a legszebb forgatókönyv, de van rá esély hogy így kijöjjenek a dolgok, mint ahogy azt az előbb is felvázoltam. 

Illidari Inquisitor, egyébként sokat fog segíteni abban hogy a meccsek többségét vele és a Jace Darkweaver lappal nyerjük meg. Priestess of Fury, érdekes hogy kikopott ez a lap a meta-bol, pedig most se olyan rossz. A sebzése mehet az ellenfél arcába is. És mivel minden körünk végén megismétli ezt, így instant célpont az ellenfeleinknek. 

Ancient Void Hound, ez a kis rondaság is hasonló cipőben jár mint a Priestess of Fury lap. Az Ancient Void Hound is egy instant célpont lesz az ellenfeleinknek, mivel ez meg azt tudja hogy a körünk végén az összes ellenséges lény értékeit 1-re redukálja. Lényegében egy Mass Polymorph, csak folyamatos hatással, nem egyszeri mint a Mage-eknél. 

Jace Darkweaver, már többször is említve volt, de most itt van mint utolsó bemutatandó lap. azért mondtam hogy esetek többségében vele fogjuk tudni megnyerni a meccseket, mivel a paklinkban rengeteg Fel típusú spell lap van, amiket ha kijátszottunk a játék folyamán, a Jace Darkweaver, ugyanezeket a lapoknak a kijátszását megismétli. Az ÖSSZESET MEGISMÉTLI!!! Mondanom se kell hogy micsoda pusztítást tud ez végbe vinni, valamint a mi hősünkre is ad egy csomó támadó értéket. Fury (Rank 1) & Chaos Strike + Fel Barrage is mehet arcba, így könnyen üthetünk ellenfelünkön 24-et is. A rengeteg asztal takarítás miatt, amiket szintén megismétel, gyakorlatilag asztala se igen marad az ellenfélnek, még ha túl is élné az arcon csapást! 

Hozzáteszem gyorsan azt is hogy ha se az Illidari Inquisitor, és se a Jace Darkweaver nem elég hogy nyerjünk akkor, semmivel se fogunk tudni, onnantól nyerni. 

De ez ritkán fog előfordulni. Ezzel végére is értem a pakli leírásnak. Ahogy látható nem feltétlen a leghatékonyabb Demon Hunter pakli, de szokatlan lapjai miatt, érheti meglepetés az ellenfeleinket. 

Nem is szaporítanám tovább a szó, aki érdekel az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőDemon Companion x2 1
Forged in the Barrens kiegészítőFury (Rank 1) x2 1
Darkmoon Faire kiegészítőIllidari Studies x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőWings of Hate (Rank 1) x1 1
Core szettChaos Strike x2 2
United in Stormwind kiegészítőFel Barrage x2 2
Ashes of Outland kiegészítőImmolation Aura x1 2
Forged in the Barrens kiegészítőSigil of Summoning x1 2
Core szettAldrachi Warblades x2 3 2 2
Core szettEye Beam x2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFlanking Maneuver x2 4
Core szettChaos Nova x1 5
Ashes of Outland kiegészítőFel Summoner x2 6 8 3
Ashes of Outland kiegészítőSkull of Gul'dan x1 6
Ashes of Outland kiegészítőPriestess of Fury x1 7 6 7
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőJace Darkweaver x1 8 7 5
Scholomance Academy kiegészítőAncient Void Hound x1 9 10 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőVanndar Stormpike x1 4 4 4
Darkmoon Faire kiegészítőMoonfang x1 5 6 3

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás