Összes pakli Új pakli

Twist- Mill-Rogue

Minden információCsak a pakli lapjai

Twist információk

Ez a pakli egy korábbi Twist szezonhoz készült, de ebben a szezonban is használható! A pakli kód ezért most is Twist formátumú!

  • Használható: 2023. szeptemberi szezonban
  • Formátum: Wonders
  • Szabályok:
    • Nincsen extra szabály!

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Monster Hunter hátlap! Monster Hunter hátlap

Üdvözletem!

A mai alkalommal egy újabb Twist paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy Mill Rogue pakli. Ha már a Druid nem jött be, akkor miért ne tennénk próbát a Rogue-val is. Sajnos a végeredményen ez sem változtat, kb ugyanazok a problémák ennél a listánál is mint a korábban bemutatott Mill Druid paklim esetében. 

Aggro paklik ellen nem tud mit csinálni, lassabb paklik meg már körberöhögik. Továbbra is a C'Thun Warrior, de a Freeze Mage is problémát jelentenek a paklinak. Jade paklik ellen elmegy, de azoktól is rendszeresen kikaptam. 

A Beneath the Grounds lapban volt minden bizodalmam, de egyszerűen sosincs velük szerencsém. Vagy nem jönnek ki időben, vagy egyáltalán nem jönnek elő. Konkrétan volt egyszer egy olyan meccsem, mikor az ellenfelemnek már csak 5 lapja volt a paklijában, abból 3 a Beneath the Grounds-bol bekevert lap volt, és egy se jött volna fel.

Akárcsak a Druid esetében a szokásos mill lapok itt is megtalálhatóak, Youthful Brewmaster, Coldlight Oracle, Brann Bronzebeard, Ancient Brewmaster. De még olyan lapok is befértek ide mint a King Mukla, ami egyébként többet ártott sokszor mint használt. 

Ugyan jópofa hogy az ajándék banánokkal ha ügyesek vagyunk, akkor az ellenfél lapjait elégethetjük a laphúzása során, viszont a banánok olcsóak, és még buffolni is tudja az ellenfél vele a saját lényeit. 

Illetve a további mill stratégiához a Rogue különleges lapjai is hozzá járulnának, úgy mint a Sap, és a Vanish. Utóbbi főleg a számottevő. De van még nekünk egy Kidnapper, amit sajnos nehéz néha kombózni, cserébe kapunk a Sap mellé egy lényt is, ha így nézzük. 

Érdekes módon ehhez a laphoz abszolút nem nyúltak, sok mással ellentétben. Na mindegy, ez van, nem mintha annyit számítana a dolog, de ha lefaragtak volna a mana költségén már jóval játszhatóbb volna, és nem hiszem hogy mára már annyira erős lenne. Classic idején valahol érthető volt, a Sap mellett, de ma már. 

A Tomb Pillager-ből a kapott érme a lényeg a további kombo lapjainknak. És mivel kevés lénnyel játszunk, melyek még elfogathatóak is, így kell egy kis asztaljelenlét is, ha már a Beneath the Grounds nem jött be. 

A Gang Up mint olyan, nem csak a Coldlight Oracle mellé jó, de az ellenféltől is csórhatunk magunknak valami jót. 

A Conceal a lényeink bevédésére szolgál, amellett hogy olcsó lap. Teszem azt a Coldlight Oracle-el tudjuk az ellenfelünket millelni, de nincs nálunk se Shadowstep, se Youthful Brewmaster, akkor jön jól a Conceal hogy bevédjük vele, amíg hátha felhúzzuk az előbb említett lapok valamelyikét. 

Eredetileg ezt is a Beneath the Grounds mellé akartam használni, hogy a pókokat betudjam valamivel védeni. 

Mistress of Mixtures hogy legyen valami minimális gyógyulási lehetőségünk is. Sajnos önmagában ez kevés. Az Antique Healbot meg néha drága a gyorsabb paklikkal szembe, lassabb pakliknál, meg nem ér semmit, mert nagy lényekkel operálnak, amik ellen meg kevés az a heal mennyiség. 

Sir Finley Mrrgglton, feldobná a játékmenetet, egyúttal keressük azokat a hősképességeket, melyekkel nem az arcunkkal kell levenni egy két problémásabb lényt. 

Nozdormu pedig a lista megfűszerezése gyanánt van itt. Az elképzelés az lett volna vele kapcsolatban, hogy az ellenfelem szanaszét millelése után, Nozdormu segítségével tartom fent a nyomást, azzal hogy lerövidítem a játékidőt. Magyarán kapkodja a fejét, hogy mit csináljon, mikor már mindenét elégettem. 

Fejben ez másképp lett elképzelve, mint amilyen valójában lett. Sajnos azt kell mondjam hogy egyszer nem tudtam kihasználni szegény Nozdormu képességét. Kár érte, pedig én azóta is próbálok valami épkézláb paklit kitalálni hozzá, de valahogy Classic óta nem megy ez a dolog. :D 

Egyébként lecserélhető egy extra Beneath the Grounds-ra, csak nekem abból a lapból egy darab van a kollekciómban, és ezért is került be Nozdormu a listába.

Ezzel pedig véget is ért a paklibemutatóm! 

Akárcsak a Druid esetében, ez a pakli is megszenved jóformán mindentől. Fun, de abszolút nem hasznos. Mindezek ellenére akit érdekel az most tegyen vele egy próbát, így az utolsó pár napban, míg tart a szeptemberi szezon!

És jó szórakozást kívánok hozzá!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 449

365 napon belül: 78

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettPreparation x2 0
Legacy szettShadowstep x2 0
Legacy szettConceal x2 1
Legacy szettFan of Knives x2 2
Blackrock Mountain kaland módGang Up x2 2
Legacy szettSap x2 2
The Grand Tournament kiegészítőBeneath the Grounds x1 3
League of Explorers kaland módTomb Pillager x2 4 6 4
Legacy szettKidnapper x1 6 5 3
Legacy szettVanish x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMistress of Mixtures x2 1 2 2
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Legacy szettYouthful Brewmaster x2 2 3 2
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Legacy szettKing Mukla x1 3 5 5
Legacy szettAncient Brewmaster x2 4 5 4
Legacy szettNozdormu x1 9 8 8

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás