Összes pakli Új pakli

Twist- Pirate-Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Twist információk

Ez a pakli egy korábbi Twist szezonhoz készült! A pakli kód már nem Twist, hanem Wild formátumú!

  • Használható: 2024. szeptemberi szezonban
  • Formátum: Wonders
  • Szabályok:
    • Nincsen extra szabály!

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Pirates! hátlap! Pirates! hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Twist paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy Pirate Hunter. Egyben ez az utolsó előtti aggro paklim, a jelenlegi Twist formátumhoz. Az utolsót még nem fedem fel, had legyen meglepetés. Nagyon nincs mit mondani igazából a pakliról, sokatok unhatja már a kalóz témát, főleg Wild-ban, és igazából itt is csak annyi a különbséggel, hogy Rogue, és Warrior helyett, itt most a Hunter kapta a főszerepet.

És most nem Standard, vagy Wild-ban, hanem a Twist formátumban van az egész. 

( Hunter kaszton kívül egyébként próbálkoztam még Paladin-al is, de valahogy annál nem akart működni a dolog. )

Gondolom egyesek örömére, mások meg bosszankodhatnak hogy még ide is csak be pofátlankodtak a kalózok. Sajnos azonban én állandóan a C'Thun Warrior-al találtam magam szembe, jómagam meg szerettem volna azt a paklit megverni valamivel. Ezt pedig, csak ilyen aggro/tempo paklikkal tudtam kivitelezni. De még így is az esetek túlnyomó többségében, még ezeket a próbálkozásaimat, is sikeresen tudták hárítani. :)

Maga a pakli borzasztó egyszerű, itt jóformán minden arra szolgál hogy arc, arc, és arc. A pirate csomagot szerintem nem kell külön ecsetelnem, a Ship's Cannon-al együtt kiválóan alkalmazhatóak. Főleg a korai körökben, a Patches the Pirate-el.

Patches the Pirate egyébként kár hogy nem kapta vissza a régi Charge képességét, és ezzel tudom hogy most sokan megköveznétek emiatt, de az lenne az igazi nosztalgia élmény. :P

Egyébként meg nagyon jól van így ahogy most van, nekem se hiányzik a régi tündöklése, bár már mentegethetem magam a korábbiért, ez a hajó már elsüllyedt, velem együtt. :D

Az új Shark Puncher nem rossz, bár kicsit lassúcska a deathrattle képessége miatt. Ugyanakkor megértem azt is hogy miért nem battlecry ez a képessége. 

A Small-Time Buccaneer-t pedig jó újra látni. A Dread Corsair kiválóan alkalmazható az Eaglehorn Bow-al együtt.

Glaivezooka egy Southsea Deckhand-el, igen csak erős tud lenni a korai aggro stratégiánk kivitelezéséhez. Szerencsére a Southsea Deckhand akkor is megkapja a Charge képességet, ha utólag veszünk fegyvert a kezünkbe. Így Glaivezooka-al együtt ideális, és bizony jól jön minden extra sebzés, tűnjön akármilyen jelentéktelennek is. És igazából ide értettem Patches the Pirate régi képességét is, amiért kár hogy már nem charge-os lény. Jó befejeztem, tényleg! :)

A Southsea Captain meg önmagéért beszél. Fegyverek mellé, főleg az Eaglehorn Bow mellé, még befért egy Captain Greenskin is. 

De  a pirate-ek és Ship's Cannon mellett, játszunk még beast lapokkal is. Nem sokkal ugyan, de annál hasznosabbak, bár ez is nézőpont kérdése. 

Captain's Parrot ha már kalózok, akkor szinte kihagyhatatlan a papagáj. Nem mellesleg a Kill Command mellé is ideális. Következő és egyben utolsó beast lapunk pedig egy újabb szárnyas fenevad lesz, ami nem más mint az Ironbeak Owl

Silence képessége önmagáért beszél, és aggro paklikba ilyen bőven elfér. 

Viszont óvatosan a madarakkal, mert előszeretettel potyogtatnak mindenfelé, és nehogy beleszarjanak a mi levesünkbe is véletlenül. :P

Szóval a Kill Command az előbb említett szárnyas szörnyetegekkel együtt alkalmazható, ám ha nem tudjuk ez kivitelezni, akkor a Kill Command önmagában, leszedésnek is jó. 

Az Arcane Shot és Explosive Trap jó tempo diktáló lapok. Ha ellenfelünk szintén aggro paklival játszik, akkor annak az előrenyomulását is megfékezhetjük, eme lapok segítségével. 

Explosive Trap egyébként az egyedüli secret lapunk, ami alkalmazható az Eaglehorn Bow mellé is. De az én tapasztalatom az hogy, nem érdemes egyiket a másik miatt tartogatni! 

A Captain's Parrot mellett a Coldlight Oracle gondoskodik a további laphúzásról. Captain Greenskin egyébként nyugodtan helyettesíthető Leeroy Jenkins-el is! Én csak a kalóz koncepció, na meg a nosztalgia miatt raktam be a pakliba. 

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak.

Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettArcane Shot x2 1
Legacy szettExplosive Trap x2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőGlaivezooka x2 2 2 2
Legacy szettEaglehorn Bow x2 3 3 2
Legacy szettKill Command x2 3

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPatches the Pirate x1 1 1 1
Caverns of Time kiegészítőSmall-Time Buccaneer x2 1 1 2
Legacy szettSouthsea Deckhand x2 1 2 1
Legacy szettCaptain's Parrot x2 2 1 1
Caverns of Time kiegészítőShark Puncher x2 2 2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShip's Cannon x2 2 2 3
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Legacy szettIronbeak Owl x2 3 2 1
Legacy szettSouthsea Captain x2 3 3 3
Legacy szettDread Corsair x2 4 3 3
Legacy szettCaptain Greenskin x1 5 5 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás