Összes pakli Új pakli

Twist- Tempo/Tokken Druid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Fire Plume hátlap! Fire Plume hátlap

Üdvözletem!

Ha már így belelendültem, ma hoztam nektek egy második Twist paklit is, ami nem más mint egy tempo Druid pakli. Hogy őszinte legyek elég vegyes felhozatalú meccseket sikerült produkálni ezzel a paklival. Aki szokott esetleg malmozni, azoknak a csiki csuki kifejezés nem lesz idegen, mert kb ez a pakli, valami ilyesmit produkált. Egyik meccset nyertem, míg a következőt vesztettem. Aztán a rákövetkezőt nyertem, majd az azutánit megint vesztettem, és így tovább. 

Természetesen ez nem jelenti azt hogy nem tudtam vele egyhuzamban többet nyerni, de egy szinten megrekedt a dolog. Könnyen meglehet hogy csak én voltam peches, és a missplay se idegen fogalom tőlem, de összességében csak ezzel másztam fel gold 10-ig. Aztán onnan valahogy nem tudtam kikecmeregni. 

A pakli legnagyobb baja a laphúzás, vagyis annak hiánya. A Wrath és a Mark of Y'Shaarj önmagukban kevésnek bizonyultak. Előbbit sokszor inkább leszedésnek kellett használni, utóbbit pedig nehezebb aktiválni, mivel nem sok beast lappal játszunk. Ugyanakkor mint buffolás, teljesen jó. 

( Az Enchanted Raven, Addled Grizzly, Savage Combatant, mellett érdemes lehet a Power of the Wild-ból is,a párducot választani, amire mehet a Mark of Y'Shaarj. )

Épp ezért raktam bele két darab Coldlight Oracle-t. Könnyen meglehet hogy ez már sok, de a C'Thun Warrior, és egyéb lassabb paklik, szeretnek majd teli kézzel játszani, nekünk pedig minden egyes laphúzás fontos. Aggro meccseknél viszont már kockázatos is lehet az Coldlight Oracle. Mivel aggro ellenfeleknek pont emiatt nem akarunk ingyen lapokat adni. 

Talán az Acolyte of Pain ami még megfontolandó, mivel kapott egy kicsi buffor, így jó eséllyel még tovább tud életben maradni, ami több laphúzást is jelent egyben. 

Sir Finley Mrrgglton a mana görbe és a poén kedvéért került a pakliba. Viszont belőle érdemes a Hunter, Warlock, Death Knight, hősképességeket kiválasztani, feltéve ha feldobja a rendszer. Ezeket leszámítva a Mage, és Demon Hunter hősképessége is élhető opció. 

A többi lap pedig szerintem nem szorul magyarázatra, hogy mi mire való. 

Bot egyszerű pakli, és gyakorlatilag négy manánál nincs is drágább dolog benne. Kár hogy Drek'Thar most nem elérhető a Twist formátumban. :P

Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését a pakli, az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá!

Itt még korai változata volt meg a paklinak, és a Jeeves-t végül lecseréltem Coldlight Oracle-re. Gyakorlatilag ugyanazt tudja mindkettő, önmagában én talán a Jeeves-t mondanám jobbnak. Viszont drága, még így aggro pakliba is. Sokat tud számítani egyetlen mana is. 

Aztán szembesültem vele hogy vannak nálam jobb tokken paklik is. :D

Ezek azok a pillanatok, mikor összeszorított farpofával izgulsz azon, ne hogy valami nagy ronda dögöt dobjon le neked a Voidcaller. :D

Szerencsémre nem volt nála se elég gyógyítás, se asztal takarítás, vagy direkt leszedés. 

Ez már a Warlock utáni meccsem, és ahogy látható, a Mage-el rendeztük a számlát, pillanatok alatt. 

Ez a Eyestalk of C'Thun rémálom, nem csak a kinézete miatt. :D

Gondolom senkit se lep meg a végeredmény. 

Valahogy így kellene működnie a paklinak, legalábbis rendeltetéséhez híven. Meglepő módon ez a fajta forgatókönyv volt a legritkább is. 

Szegénynél ott volt a Sludge Belcher, ami normál esetben valóban meg is állított volna, de pechére, nálam meg ott volt a The Black Knight

Magasztos látvány! És igen itt már a végső formájában tündököl a pakli. 

Itt már szinte biztosra vettem hogy, zsebemben van a győzelem...

...de végül nem, mert mire észbe kaptam, már el is vert. :D

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módEnchanted Raven x2 1 2 2
Core szettLiving Roots x2 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMark of the Lotus x2 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőAddled Grizzly x2 2 2 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőMark of Y'Shaarj x2 2
Core szettPower of the Wild x2 2
Core szettWrath x2 2
Legacy szettSavage Roar x2 3
The Grand Tournament kiegészítőSavage Combatant x2 4 5 4
Legacy szettSwipe x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLeper Gnome x2 1 2 1
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Legacy szettArcane Golem x2 3 4 2
The Grand Tournament kiegészítőArgent Horserider x2 3 2 1
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Core szettThe Black Knight x1 4 4 4

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás