Összes pakli Új pakli

Unholy&Plague

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Unholy Knight hátlap! Unholy Knight hátlap

Sziasztok!

Még 2014. tavaszán kezdtem játszani kedvenc játékunkkal, amely azóta sok örömöt és egyben (finoman szólva is) bosszantó pillanatot okozott már számomra. De mint egy függő mai napig töretlenül (ahogy időm, energiám engedi) játszom ki a virtuális lapokat a kezemből, főként ranked játékmódban.

Most egy olyan paklit készítettem és osztok meg veletek, ami nem nagy durranás, de felvitt a létrán egészen a hőn áhított legend ranking.

Alapjában egy Unholy Deathknight, de belecsempésztem egy kis "Plague-packot". A mostani metában valamiért jobban bejön, mert a kis "fertőzések" sokszor jól tudnak jönni. Legerősebb a frost, utána az unholy, majd a blood, de a lényeg, hogy mindegyik 2-t sebez ellenfelünknek és ha Helya-t is megtaláljuk és ki is tudjuk játszani, akkor a végtelenségig keverjük vissza az ellen paklijába a nem kívánatos lapokat. Azér erre esett a választás, mert alapjában véve egy gyors pakliról van szó, de ha kell lehet gondolkozni is és a hosszabb meccsek is nyerhetőek még úgy is, ha csak 2 lap maradt a kezünkben. Never give up! ;)

Szinte ugyanúgy kell játszani vele, mint az unholyval: a cél minél idegesítőbb, leszedhetetlenebb boardot csinálni, még nem jön a finisher, a DK Bloodlust-ja ([Grave Srength]).

A legrosszabb matchup a Rogue. Sajnos egyszerűen túl gyors még úgy is, hogy sokszor szinte tökéletes kezem volt, de az sem volt elég 0-3 a mérleg. A legjobb ellenfél pedig a Warrior 7-1 volt ellene a győzelmi ráta. 39 Meccs nem a legtöbb, de 67% pont elég volt, hogy elérjem a célt.

 A legedás lapokról

Astalor: Egyszerűen túl jó lap még a nerfje után is, rengeteg pakliban megtalálható, nem véletlen mivel nagyon flexibilis. A meccs elején kis sebzés, közepén kis armor és a végén tüzijáték finisher/tömegpusztítás.

Helya: A plague-ek miatt kihagyhatatlan. Kell, hogy meglegyen a "Never ending story".

Magatha: Újratölti a kezet. Néhányszor nagyon nehéz volt kijátszani, mert még nem sikerült felhúzni a spelleket, de ha bejön akkor nyeri a meccset.

Sylvanas: A sok kis corpse miatt szinte mindig Infuse-olható, leszedésnek is jó, de inkább a nagyértékű lények, játék végi tauntok ellopása a cél. Warlock ellen ha lehet mindig Sargerasra tartogatom vagy Dar'Khan-ra. 

Lord Marrowgar: Ha nem kap instant leszedést vagy silence-t a hatalmas statjai hozzák a meccset. De nem egyszer hozta vissza a sírból, mikor az ellenfél lényeit kellett leszedni.

The Primus: A DK Titánja. Sokoldalú és hát tudjátok, már ismeritek. Ha kell önmagában generál boardot, vagy csak leszed egy lényt és felgyógyít, esetleg ha kell pont egy kis sebzés a +3 spelldamage és egy discover-elt frost rune kártya akár befejezésnek is jó. Amint a pástra kerül prioritást élvez, hogy leszedje az ellen.

The Scourge: Magatha miatt a legtöbb DK nem játsza pedig iszonyatos érték, főleg ha netalán a meccs folyamán sikerül taláni belőle még 1-et előkészíti a befejezést. Van hogy gyenge, de legalább gyarapítja a corps-okat legrosszabb esetben és hát ugye random, mint sok más szóval adhat izmos élőhalottakat is.

Végezetül pedig itt vannak a képek, a statisztika pedig magáért beszél.

Jó játékot és hasonló sikereket kívánok mindenkinek, aki kipróbálja! :)

1

SLacko11 profilképe

SLacko11 (Free)

Létrehozott paklik: 1

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 1 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Death Knight

Death Knight lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettSkeletal Sidekick x1 1 1 2
TITANS kiegészítőStaff of the Primus x2 1 1 3
Core szettBattlefield Necromancer x2 2 2 2
TITANS kiegészítőDistressed Kvaldir x2 2 3 2
Path of Arthas szettPlague Strike x2 2
Core szettChillfallen Baron x2 3 2 2
Core szettGrave Strength x2 4
TITANS kiegészítőHelya x1 4 4 4
Path of Arthas szettNerubian Swarmguard x2 4 1 3
Core szettLord Marrowgar x1 8 9 7
TITANS kiegészítőThe Primus x1 8 7 9
Path of Arthas szettThe Scourge x1 9

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőArms Dealer x2 1 1 2
March of the Lich King kiegészítőFoul Egg x1 1 0 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmalgam of the Deep x1 2 2 3
March of the Lich King kiegészítőAstalor Bloodsworn x1 2 2 2
March of the Lich King kiegészítőHawkstrider Rancher x2 3 2 5
March of the Lich King kiegészítőNerubian Vizier x2 3 2 4
Festival of Legends kiegészítőMagatha, Bane of Music x1 5 5 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőSylvanas, the Accused x1 6 5 5

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás