Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Arthas, the Lich King's chosen!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

  • Arthas hűséges kapitánya kitartóan állja Mal'Ganis seregének támadásait, miközben a herceg és társa, a törp Muradin Bronzebeard felfedeznek egy titokzatos barlangot. A barlangot ősi élőholtak őrzik, akiket csak kemény küzdelem árán sikerül elpusztítani, hogy bejussanak oda. A barlangban megtalálnak egy erőteljes rúnakardot, a Frostmourne-t amivel Arthas végre megölheti Mal'Ganist, ám Muradin a kardon lévő rúnaírásokat lefordítva figyelmezteti őt, hogy el van átkozva, forgatójának lelkét orozza el.

  • A herceg mit sem törődik a veszéllyel, ha a karddal beteljesítheti bosszúját, ezért rögtön kiszabadítja jeges börtönéből, ezzel halálos sérülést okozva a törp harcosban. Amint kezébe vette a kardot, lelke azonnal kapcsolatba került annak valódi gazdájával, a Járványért felelős Lich King-gel ("Lich Király"). Az élőhalottak vezére rögtön az irányítása alá vonja Arthas amúgy is megbomlott elméjét, aki megöli ugyan Mal'Ganist, de azután végez a fagyvilágban megmaradt összes emberével is, majd a Lich Király sötét suttogásaival a fejében visszatért Lordaeron fővárosába.

  • A főváros ünnepli a herceget, aki (látszólag) megmentette lakóit a biztos haláltól, de amint a trónterembe lép, Arthas élőhalottá vált kapitányaival lefegyverzik az őrséget, a herceg pedig fellép a trónra, ahol apját egyetlen karddöféssel megöli.

A pakli a szokásos paladin lapok mellett, tartalmaz egynéhány mechet is, mivel a Warcraft 3-ban is van lehetőségünk "tankokat" gyártani. Mivel azonban sok lehetőség nincs a hs-ben így csak a Demolisher és a Force- Tank MAX jöhetett szóba amik úgymond megfelelnek ezeknek az 'egységeknek'. :D

Mivel vannak griffek is azokat sajnos meglepően nem találtam hs-ben ( ha mégis van akkor nyugodtan írjanak a szem-fülesek. A most kapott új legendary Flightmaster Dungar esetleg beleférne ebbe a kategóriába, legalábbis egy nagy madár fej befigyel a kép szélén :P ) így azokat hőlég ballonokkal pótoltam. :D 

Sathrovarr egy meglepő lap lehet, mégis mi a francot keres ez egy paladin pakliban?! Mivel Mal'Ganish sajnos csak warlock exkluzív így őt pótoltam a Sathrovarr-al. 

Ugye amikor a történet szerint megszerzi Arthas a kardot azzal el is borul az agya majd egyből megy is lekaszálni Mal'Ganish-t. És mondjuk úgy hogy az volt a koncepció hogy a kard elnyelte a démonúr Mal'Ganish lelkét, de mivel külön fegyverként nincs még a paladin készletében a Frostmounre így vegyük magát a pakliját annak. ( tudom hogy maga a Lich King legendary adhatja a kezedbe ezt a csoda fegyvert, ám a történet szempontjából még nem tartunk ott. ) Kicsit fura lehet az egész elképzelés, én ilyen megoldást választottam.   

Egyébként Sathrovarr adhat egy kevés kombó lehetőséget, mondjuk a Force- Tank MAX lappal, ha utóbbi is fent marad egy kört a pályán. 

És ezzel végére értünk a Warcraft 3 szempontjából az ember kampány történet szálnak! De nem kell teljes búcsút venni az itt szereplő karakterektől mivel lesz aki még visszafog térni a történetben. 

Következőleg pedig jönnek majd az élőhalottak és hoznak majd magukkal pár érdekes paklikat. :) 

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőKnight of Anointment x2 1 1 1
Galakrond's Awakening kaland módAir Raid x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőPotion of Heroism x2 2
United in Stormwind kiegészítőAlliance Bannerman x2 3 2 2
Legacy szettHammer of Wrath x2 3
Legacy szettAvenging Wrath x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőHot Air Balloon x2 1 1 2
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
United in Stormwind kiegészítőDeeprun Engineer x2 2 1 2
The Grand Tournament kiegészítőArgent Horserider x2 3 2 1
Legacy szettDemolisher x1 3 1 4
Core szettBig Game Hunter x1 4 4 2
Legacy szettGnomish Inventor x1 4 2 4
Legacy szettStormpike Commando x2 5 4 2
United in Stormwind kiegészítőStormwind Guard x2 5 4 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőForce-Tank MAX x2 8 7 7
Descent of Dragons kiegészítőSathrovarr x1 9 5 5

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.09.22 18:06

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Egy "párszor" végigvittem a kampányt, az élvezeti faktorából nem vesztett semmit. Jó végigolvasni a leírást, és jah ilyesmi serege volt Arthasnak az undeadok ellen. Big Game Hunter Muradin? :D A hunternél van a rushos griff, de érdekes hogy tényleg nincs a palában grifflovas pedig elég alap Human egység. Van Carousel Gryphon helyette :D .

Priestek és Sorceressek is kellenek. :P

#2

2021.09.23 00:51 | Válasz: (#1) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Talált, süllyedt, a Big Game Hunter  valóban Muradin-t képviselné. Csak ezt elfelejtettem leírni. Jobb ötletem nem volt rá. :D

Utóbbiakra pedig igen elég fúra hogy ebbe a mostani kiegbe se jött be egy ilyen Priest, Sorceres, vagy Griffes lap se. Majd idővel. 

Undeadek-el kicsit könnyebb volt a már a helyzet, hála a naxxos és frozen-es kiegnek. Az Orkok is egész jól kivitelezhetőek lettek. Annyit sajnáltam azért hogy nincs külön hőskinézet grom hellscreamnek, cenariusnak, cairne bloodhoofnak, mannorothnak így sajnos ezek a karakterek kimaradtak. 

Most a night elfeknél járok, és bár még nem kezdtem hozzá de ahogy elnéztem itt is kicsit könnyebb dolgom lesz majd. 

Illidan-t lesz majd még egy érdekes dolog, kitalálni hogy milyen legyen a paklija. Ha tudnám vegyíteni a druida lapjaival akkor nem lenne gond. :D 

De majd idővel szépen feltöltögetem ezeket is.

Mostanában a malacokkal kísérletezem hogy hogyan tudnám minden kasztal teljesíteni azt hogy mindegyiknek a keze ügyében legyen a sword of a thousand truths. Priest kivételével mert arra már van pakli kitalálva. Tudom van valami achi ezzel a lappal de az engem nem érdekel. Ha esetleg pont ez lenne akkor az valóban egy érdekes egybeesés. Eddig pipa a warrior, shaman, warlock és rouge. Utóbbit volt eddig a legnehezebb teljesíteni, de végül csak összejött. Szerencsére képekkel is tudom majd illusztrálni a kombókat. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás