Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Démonoktól Vezérelve

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Következő paklival megint visszatérünk Thrall és Grom történetéhez. Láthatjuk ahogy elkeseredetten megvívják harcukat Mannoroth-tal. Bár áldozatok árán de végül sikerrel feltudják az orkok szabadítani magukat, régóta tartó átkuk alól. Itt sajnáltam különösen azt hogy nincs Hellscream-hez egy hősportré amivel lehetne játszani. 

  • Miután Grom visszanyerte szabad akaratát, Thrall-lal közösen az erdő megrontott szurdoka felé vették az irányt, ahol szembetalálkoztak Mannoroth-tal. A démon könnyen elhárította Thrall támadását, és a sziklafalnak lökte, azután pedig Grom felé fordult, akit azzal hitegetett, hogy átkozott vére továbbra is testébe lüktet, ezért nem fogja őt megtámadni.

  • Ám Grom nem hallgatott rá, hanem csatakiáltást hallatva egyenesen a démon felé rohant és fejszéjével végzetes csapást mért rá. A démon testéből lángok törtek ki, amelyek halálosan megsebezték Gromot, aki ezután a földre esett.

  • Thrall a közelébe vonszolta magát, és a haldokló Grom elmondta, hogy többé nem érzi a démoni vér erejét, Thrall pedig a nagy harcos utolsó pillanatában biztosította őt, hogy nemcsak magát, hanem az egész fajt felszabadította.

A pakli maga nem nagy szám, sajnos egy ilyen jó kis fináléhoz, nem tudtam hozzá méltó paklit építeni. De amennyire csak tudtam igyekeztem, hogy minél jobban emlékeztessen a hordára. Mannoroth leszámolása elég jelentős esemény az orkok szempontjából épp ezért a paklit is úgy akartam alakítani. Bár Medivh-nek hála Jaina és Thrall szövetkeztek, ork hőseink mégis egyedül mennek ( Thrall és Grom ) leszámolni Mannoroth-al, ami érthető. 

Ebből ki indulva úgy alakítottam a paklit hogy ne is legyen benne semmilyen más lap csak olyanok amik a hordához tartoznának. Tehát emberi, drawf és más egyebek ne szerepeljenek benne.

És ezzel végére is értünk az ork kampány történetének. Én személy szerint nagyon élveztem újra átélni ezt a történetszálat, és hozzá igazodva kitalálni ezeket a paklikat. Ahogy azt már korábban is emlegettem már egy párszor, sajnálom hogy egyes karakterekhez nem adtak még ki hősportrékat. Grom Hellscream-et már többször is emlegettem, de például Cairne Bloodhoof-hoz vagy Cenarius-hoz is elbírtam volna viselni, Mannoroth nagyon epic lett volna szerintem. De talán majd egyszer, ki tudja.   

Lassan végére is érünk a történetnek, ám de most jön majd csak a nagy finálé. Ezúttal több pakli és karakter lesz majd felvonultatva, egyúttal végezni is fogunk az alapjáték történetével. 

Legközelebb a night elf-ek kampánnyal térek majd vissza. 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 449

365 napon belül: 78

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettLightning Bolt x2 1
The Grand Tournament kiegészítőAncestral Knowledge x1 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőStormcrack x2 2
The Grand Tournament kiegészítőCharged Hammer x1 3 2 3
Legacy szettFar Sight x1 3
Darkmoon Faire kiegészítőStormstrike x2 3
United in Stormwind kiegészítőSpirit Alpha x1 4 2 5
Legacy szettBloodlust x1 5
Core szettDoomhammer x1 5 2 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAmani Berserker x2 2 2 3
Core szettEarthen Ring Farseer x2 3 3 3
Forged in the Barrens kiegészítőMankrik x1 3 3 4
Legacy szettTauren Warrior x2 3 2 3
Core szettSen'jin Shieldmasta x2 4 3 5
Legacy szettFrostwolf Warlord x2 5 4 4
Forged in the Barrens kiegészítőShadow Hunter Vol'jin x1 5 3 6
Rastakhan's Rumble kiegészítőSnapjaw Shellfighter x1 5 3 8
Core szettCairne Bloodhoof x1 6 5 5
The Grand Tournament kiegészítőKodorider x1 6 3 5
Forged in the Barrens kiegészítőTaurajo Brave x1 6 4 8
Core szettBarrens Stablehand x2 7 5 5

Még több Shaman pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás