Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!
Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: The Frozen Throne- A nagák ébredése!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

A mai alkalommal egy régebbi sorozatomat szeretném folytatni, amit jó régen beígértem már sok mással egyetemben is, de idáig még nem került rá sor. Most azonban úgy döntöttem hogy ebben az évben az elmaradásaim többségét szeretném pótolni. Hogy ez mennyire fog sikerülni, majd elválik. 

Még 2021.09.13-án kezdtem el ezt az egészet...

Warcraft 3: Reign of Chaos- M... 7300

Pakli megtekintése

...majd folytatódott egészen 2022.03.28-ig. 

Warcraft 3: Reign of Chaos- A... 3680

Pakli megtekintése

Hát igen nem most volt már ez sem, de akkoriban beígértem hogy jönni fog majd a folytatás is. És bár kissé sokáig váratott magára, de végül elérkezettnek láttam az időt rá hogy újra elmerüljünk a Warcraft 3 világában. Mentségemre legyen elég annyi hogy szándékosan lett elhúzva ez a sorozat, mivel vártam az új lapok, illetve kasztok, esetleg skinek megjelenését. Úgy voltam vele hogy hátha lesznek még olyan lapok vagy skin-ek, melyek passzolni fognk majd erre a tematikára, és egyébként valamelyest be is jött a számítás. 

A Death Knight kaszt bejövetele például pont kapóra is jött. :)

Na de akkor vágjunk is bele!

  • llidan Stormrage-et felkeresi a Burning Legion második főparancsnoka, Kil'jaeden, aki megígérte, hogy elképzelhetetlen hatalom birtokosává teszi, ha sikerül legyőznie a Lich King-et. A Lich King ugyanis egyre erősödik, és a Hyjal-hegyi ütközet után meg akar szabadulni a Légió irányítása alól. Illidan tudta, hogy a Scourge ( Csapás ) ellen egyedül nem veheti fel a harcot, az éj elfekre pedig már nem számíthatott, ezért egy ismeretlen partvonalra ment, és egy különös varázslatba kezdett, amivel a felszínre hívta a több ezer éve Azeroth óceánjainak mélyén élő nagák egy részét.

  • A nagákat Vashj vezette, aki Illidant követve bosszút forralt az éj elfek ellen, amiért azok az " Ősök háborúja " (War of the Ancients) idején sikerrel megakadályozták a Légió vezérének, Sargeras-nak a megjelenését, majd a fajuk szent mágiaforrása, az " Örökkévalóság forrásának " (Well of Eternity) megsemmisülését követő katasztrófasorozat miatt a víz alá kényszerültek, és csak az " Öreg istenek " (Old Gods) szolgálatával tudtak alkalmazkodni új környezetükhöz, akik kígyószerű vízi szörnyekké változtatták őket.

  • Maiev Shadowsong, Illidan korábbi börtönőre Azsharában éppen nyomait követve igyekszik elfogni őt. Az árulót szokatlan lények követik, nyomaik egyáltalán nem hasonlítanak a démonokéra, Maiev pedig hamarosan találkozik is ezekkel a teremtményekkel, a nagákkal, akik megpróbálják útjukat állni, nehogy Illidan-t elkaphassák. 

  •  A nagák felgyújtsák a partnál lehorgonyzott hajókat, miközben az egyikkel sikeresen elhajózik Illidan, távoli partokra. Illidan a bolygó közepén elterülő Maelstorm ( Örvény ) körül fennmaradt földdarabok, a " Megtört szigetek " ( Broken Isles ) felé vette az irányt, Maiev pedig követte őt oda.

Nos bevezetésnek, avagy kedvcsinálónak szerintem ennyi elég is. A pakliról nagyon nincs mit mondani, igyekeztem a Frozen Throne játékhoz hűen válogatni a lapokat. A Mad Summoner például azért került be, mert a játék egy pontján mint ellenfelek megjelennek a szatírok, és kb ezeket hivatott képviselni ez a lap. 

A Blade Flurry mondjuk úgy hogy Maiev fegyveréhez passzolna, jobban nem igazán találtam, A Toxicologist mint amolyan zsoldos egység szerintem megfelel. De régi arcok is felbukkannak itt, mint például az Elven Archer, vagy Darkscale Healer, és Nightblade lapok. Nagákat szerintem nem kell bemutatni, legtöbbetek már ismerheti őket. Egyedül annyi hogy a spell lapok mint a The Sunwell is miattuk lett beválogatva. A naga lapok többsége ugyanis a spell ( varázs ) lapokra reagál, így valami kellett nekik is. 

Nem mintha ez a pakli bárhol is működőképes volna, de a látszatnak is kell adni néha. A The Sunwell pedig annyira nem lóg ki a sorból. :)

A Mount Hyjal Imposter, és Night Prowler pedig az élj elfeket képviselik. Ha már a Frozen Throne játék elején ők a főbb egységeink.  

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak. Köszönöm szépen a figyelmet, és a folytatás jön majd hamarosan! 

Addig is további jó játékot, és szórakozást kívánok mindenkinek! :)

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 461

365 napon belül: 65

Átlagos értékelés: 2.1 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőShadow of Demise x1 0
Legacy szettBlade Flurry x2 2
Saviors of Uldum kiegészítőClever Disguise x2 2
Core szettFan of Knives x2 2
Caverns of Time kiegészítőMount Hyjal Imposter x2 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőSwiftscale Trickster x2 4 2 2

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettElven Archer x2 1 1 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
The Boomsday Project kiegészítőToxicologist x2 2 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőCrushclaw Enforcer x2 3 3 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőTreasure Guard x2 3 1 5
The Witchwood kiegészítőNight Prowler x2 4 3 3
Legacy szettDarkscale Healer x2 5 4 5
Legacy szettNightblade x2 5 4 4
Rise of Shadows kiegészítőMad Summoner x2 6 4 4
March of the Lich King kiegészítőThe Sunwell x1 9

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás