Összes pakli Új pakli

WILD Cubelock

10

Adatok

Sziasztok!

Jobbra látható a következő szezon legmeghatározóbb paklija mint Standard, úgy Wild formátumban is.

Nem fogom túlragozni a leírást, elvégre kb. fél éve ez a deck uralja a metát, de az újabb lapok bekerülését azért megindokolnám.

Lord Godfrey: Ez a lap nem egyszerű. Tíz játékból egyszer játsza ki az ember, de akkor zseniális lesz. Kb. bármilyen hátrányból képes tempóelőnyt csinálni, de a hetedik körre többnyire előnyben lehetünk, ha jól sáfárkodunk a lapjainkkal. Rendszerint eddigre már sikerül kiszenvedni a Voidcaller-Skull of the Man'ari-Possessed Lackey trió segítségével egy nagyobb dögöt, ami aztán hozza nekünk a középjátékot, addig pedig úgyis csak néz a kezünkben. Szóval tulajdonképpen cserélhető például Spellbreakerre vagy Loathebre.

Deathweb Spider: Nem nehéz aktiválni a középjátékban és nagy mennyiséget gyógyíthat rajtunk. Nem mellesleg négyet támad, ami a deck egyik nagy ellenfelét, a Priestet talán kicsit kezelhetőbbé teszi.

Dark Possession: Ez a lap 10 pontos. Aktiválja a Deathweb Spidert, upgrade-eli a Lesser Amethyst Spellstone-t, ha kell, tesz egy démont a kezünkbe, amit aztán a Voidcaller vagy a Skull of the Man'ari kipattinthat. Expert felhasználási módja emellett, hogy segít úgy alakítani a táblát, hogy egy Defile vagy Lord Godfrey nagyobbat tarolhasson. A legsokoldalúbb lap talán az egész pakliban.

Mi maradt ki?

Spiritsinger Umbra: Ez a pakli nem épít az OTK-ra, sokkal ritkábban jön ki egy Doomguarddal. Több új lappal szemben is sérülékenynek érzem, így inkább kihagytam.

Loatheb: Többször láttam úgy, hogy a Deathweb Spider gyógyítása hasznosabb, mint a drágítás. Sajnos sok Spiteful Summonerre építő deckkel lehet találkozni, ezek pedig könnyen kikerülik az egy környi drágítást.

Mistress of Mixtures: Ez egy nagyon erős lap ebbe a N'Zoth, the Corruptorrel felálló pakliba, de a Deathweb Spider részben átveszi a szerepét. Másfelől a Dark Possessionnek hála stabilabban érkeznek az asztalra a nagyobb démonok a korai körökben, ezért kevesebbet számít az 1 manáért 2/2-es test.

Ennyit a pakliról. Őszintén nem érzem úgy, hogy bárkinek tippeket kéne adnom a vele való játékhoz, de azért annyit még megérdemel, hogy leírjam, mit érdemes keresni a mulligan során.

Minden ellen meg lehet tartani: Kobold Librarian, Mortal Coil, Voidcaller, továbbá, ha már van egy Kobold Librarian a kezünkben, akkor a Lesser Amethyst Spellstone is maradhat. Ha pedig Voidcaller mellett kerül a kezdőkezünkbe, akkor a Dark Possessiont se keverjük vissza.

Druid, Warlock és Warrior ellen ha van legalább egy aktivátor vagy egy Voidcaller mellette, akkor maradhat a Lesser Amethyst Spellstone is.

Warlock ellen tartsuk meg a Possessed Lackeyt, míg Rogue, Mage, Shaman és Paladin ellenfél esetén a Defile-t és a Hellfire-t is meg lehet tartani (ha azonban van a Kobold Librarian-Mortal Coil]-Voidcaller hármasból másik lap, akkor elég az AoE-k közül egy is.

Ennyit szerettem volna, köszönöm, ha végigolvastad. Jó játékot akár vele, akár ellene!

Megnyitás a pakli készítőben

Nagyszerű pakli

warlock HearthstoneBluefire8 profilképe

Bluefire8 (Golden Common)

Létrehozott paklik: 3

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 4 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Warlock lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőDark Pact x2 Spell 1
The Witchwood kiegészítőDark Possession x2 Spell 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőKobold Librarian x2 Lény 1 2 1
Mortal Coil x1 Spell 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x2 Spell 2
Hellfire x2 Spell 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőLesser Amethyst Spellstone x2 Spell 4
Naxxramas kaland módVoidcaller x2 Lény 4 3 4
The Witchwood kiegészítőDeathweb Spider x1 Lény 5 4 6
Doomguard x1 Lény 5 5 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőSkull of the Man'ari x1 Fegyver 5 0 0
Kobolds & Catacombs kiegészítőPossessed Lackey x2 Lény 6 2 2
The Witchwood kiegészítőLord Godfrey x1 Lény 7 4 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőMal'Ganis x1 Lény 9 9 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőVoidlord x2 Lény 9 3 9
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBloodreaver Gul'dan x1 Hős kártya 10 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítő Prince Taldaram x1 Lény 3 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítő Carnivorous Cube x2 Lény 5 4 6
Sylvanas Windrunner x1 Lény 6 5 5
Whispers of the Old Gods kiegészítő N'Zoth, the Corruptor x1 Lény 10 5 7

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

Dátum: 2018.04.19 08:20

Makk profilképe

Név: Makk (Golden Common)

BattleTag: Nagykiraly#2425

Tapasztalt játékos

Lord Godfrey helyett pont mehetne bele Dr. Boom még pont 7 mana is. Én megpróbálnék egy Twisting Nethert beleépíteni még kérdés, hogy pl a Lifesteales pók mennyire jó, ahelyett még szintén Sludge Belcher is meggondolandó és még N'zoth-ra is kombó.

#2

Dátum: 2018.04.19 10:27

Öregapám profilképe

Név: Öregapám (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kipróbáltam. Prince Taldaram nincs nekem, betettem helyette egy Twisting Nether-t. Lord Godfrey is lecserélhető szerintem, mert már a 7. körre, vagy később, annyi minionunk lesz kint, hogy magunknak is nagy kárt okoznánk. Vagy, ha ottvan a kézben, nyugodtabb az ember, mert ha kell, tud pucolni rendesen. Szóval ő egy mentőmellény lehet nehéz idők esetén.

Amúgy tetszik a pakli, ment a +.

Öregapám

#3

Dátum: 2018.04.19 22:15 na már2| Válasz: Makk (Golden Common) (#1) hozzászólására

@Makk:

Nem értek egyet, Lord Godfrey és a Twisting Nether közt kb. egy mana a különbség, meg hogy előbbi után marad egy 4/4-es lény is. Ha már az egyiket használod, akkor az a Lord legyen. Belchert megértem, de nem mondom, hogy nem jutott eszembe. Én a pókicát jobbnak tartom, de véleményes. Szerintem a Belcherre egyszerűen nincs szükség a Voidlordok mellett, ha már N'Zoth-tal tesszük vissza őket. Dr. Boommal pedig annyi a baj, hogy kissé talán elrontja a N'Zothot a két Boom Bot.

Minden javaslat vállalható és kipróbálható, én eddig nem tettem, mert ezek a lapok már az előző szezonban sem voltak a pakliban, nem láttam értelmét, hogy most próbát tegyek velük. De előfordulhat, hogy a végén a Te ötleted bizonyul jobbnak, akár egyik, akár másik lapra vonatkozóan.

@Öregapám:

Taldaramot mindenképp tudom ajánlani, Druidban, Priestben és Warriorban is hasznát lehet venni. Persze nyilván deckfüggő, de én szeretek olyan paklival nyomulni, ami a középjátéktól uralni próbálja a boardot, azokba pedig a Cube mellett ez is kötelező kellék lett.

#4

Dátum: 2018.04.20 08:44 na már2| Válasz: Bluefire8 (Golden Common) (#3) hozzászólására

Öregapám profilképe

Név: Öregapám (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Az annyáját annak a taldaramnak! Mingyá le is gyártom goldban.

Öregapám

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás