Összes pakli Új pakli

Wild- Deck Destroyer ( warlock )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Rin the first Disciple egyik kedvenc legendásom a warlock arzenálból. És mivel az-az egy lap önmagában, bár ott se körülmény mentesen, de képes megoldani hogy az ellenfelünk paklijából semmi nem maradjon, én azonban még sem ő rá építettem ezt a paklit. 

Körülményes minden körben 5 manát elpazarolni, gyenge lényekért, plusz helyet foglal stb. 

Ami inspirált erre a pakli pusztító stratégiára az a Tickatus, Void Contract, és az új Altar of Fire lapok. Általános tapasztalatom az hogy ugyan valóban sikerült többször is eltüntetni az ellenfelem paklijának lapjait, és kulcs lapokat égettetni vele, mire kiélvezhettem volna a fatige adta előnyöket, sajnos az én hp-m is fogyott az ő lapjaival együtt. 

Aggro paklik ellen esélytelen mivel egy leszedésünk van, a Hysteria. Lapokat meg nem feltétlen akarunk nekik adni a Banana Vendor és Coldlight Oracle lapokkal. 

Gyógyulás ugyan van a pakliban de ez se feltétlenül mindig elég. Lassabb paklik ellen tud jól működni. Priestek, Libram pala, lassabb druidák ellen. Magyarán Reno és combo paklik rémálmává tud válni ritka esetben. 

Tickatus, ( hogy működjön a képessége elötte kőrben ki kell játszani egy 7 vagy annál nagyobb mana költségű lapot, ma azután mehet a Tickatus és így öt lapjától máris meg-szabadítottuk az ellenfelünket. ) Void Contract, és az új Altar of Fire lapok gondoskodnak a lapégetésről valamint a Gnomferatu.

Utóbbi kis cukiság kiváló a Youthful Brewmaster, és Ancient Brewmaster lapokkal együtt. Utóbbi két lap szintén jó a Banana Vendor és Coldlight Oracle lapokkal. Ez a két lap pedig az ellenfelünk kezét hivatottak telepakolni, húzni hogy lapokat égessen mikor az ő körében húz, de akár ezen lapok kijátszásakor is. 

Brewmaster lapok a Tickatus legendással is jók. 

Gnomferatu, a Banana Vendor és Coldlight Oracle lapok pedig kiválóak Brann Bronzebeard legendás kártyával, ami duplán triggereli a battlecry képességeket. 

Far Watch Post és Coldlight Oracle szintén kiváló, mivel a Watch Post minden egyes felhúzott lapot drágít. Így  pl egy-egy kombót vagy board leszedést is elodázhatunk vele a kellő pillanatban. 

Tamsin Roame kiváló a shadow spellekel. ( Drain Soul, Hysteria, Siphon Soul ) Mivel mikor ellövünk egy ilyen spellt akkor ad egy másolatot a kezünkben 0 manáért. 

Barista Lynchen legendás kártyát érdemes felhasználni egy Gnomferatu, és Coldlight Oracle lap lemásolásához. Mivel a mezőn lent lévő összes battlecry effekt-el rendelkező lényünkből ad egy másolatot. Ha szerencsénk van akkor Tickatus-t is letudjuk vele másolni. 

Valdris Felgorge a Coldlight Oracle miatt került be főleg. Mivel a Valdris 12-re növel ia kéz-méretünket, így a Coldlight Oracle nem feltétlen fog égetni a mi lapjainkból. 

És ennyi, fejben jobbnak tűnt az egész, sajna a gyakorlatban nem teljesített már olyan jól. Tudtam vele nyerni de nehéz. 

Minden esetre akinek van kedve, vagy érdekli próbálja ki, egyszeri funolásnak jó. 

Jó szórakozást kívánok hozzá!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok (16 db)

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőAltar of Fire x1 1
Core szettDrain Soul x2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőGnomeferatu x2 2 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőTamsin Roame x1 3 1 3
Darkmoon Faire kiegészítőHysteria x2 4
Core szettSiphon Soul x2 4
Rise of Shadows kiegészítőAranasi Broodmother x2 6 4 6
Darkmoon Faire kiegészítőTickatus x1 6 8 8
Descent of Dragons kiegészítőValdris Felgorge x1 7 4 4
Core szettTwisting Nether x1 8
Rastakhan's Rumble kiegészítőVoid Contract x1 8

Semleges lapok (14 db)

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőFar Watch Post x2 2 2 3
Core szettYouthful Brewmaster x2 2 3 2
Darkmoon Faire kiegészítőBanana Vendor x2 3 2 4
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Legacy szettAncient Brewmaster x2 4 5 4
The Witchwood kiegészítőWitchwood Piper x2 4 3 3
Rise of Shadows kiegészítőBarista Lynchen x1 5 4 5

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás