Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / Egglock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Muhahah a hunter térdre lett kényszerítve. :D

Szegénynek már nem ért sokat, hogy drágábbak lettek a spell kártyáim. 

Aztán ilyen amikor már túl nagy a pofám, és le kell állítani. :P :D 

Egyébként egy igazán izgalmas és pörgős meccs volt, több ilyet szeretnék a Hs-ben látni. 

És természetesen mindig ott van náluk minden a kellő pillanatban. Ezzel be is tette az utolsó koporsó szöget is a meccs végére.

És meg is lett az eredménye. Nagyon fun volt játszani ellene, tényleg. Főleg az tetszett mikor minden lényemet folyamatosan le tudta takarítani, és kb moccanni nem bírtam. 

Üdvözletem!

A mai menü nem lesz más mint ahogy azt ígértem is egy EggZoolock pakli lesz. Természetesen Drek'Thar se maradhatott ki belőle. Utólag egyébként módosítottam a paklin, majd lehet is látni a változtatásokat. És rövíd indoklás is lesz rá miért. Kezdésnek megszabadultam Tamsin Roame legendás laptól. Alapvetően erős lap lenne ide is, ám lényegében kevés shadow spell lappal játszunk a pakliban. Így lényegében nem sok haszna van. 

Helyére beraktam egy Voracious Reader lapot. Hogy legyen még egy kis extra laphúzási lehetőségünk.

Valamint kivettem egy Kabal Outfitter-t is, és a helyére beraktam még egy Desecrated Graveyard spell lapot. Mivel elég sok lehetőségünk van tokkenek gyártására, így ez a lap jobb választásnak tűnt. Valamit a tojásokkal is nagyon jó kombot alkot. 

A pakli szintén tartalmaz némi nosztalgia faktort. Kicsit olyan lett mintha a régi Undertaker Hunter-t össze kombináltuk volna egy régi Egg Zoo paklival. 

Szerintem nagyon fun vele játszani, kicsit újszerű is a kevés új lapnak köszönhetően, ugyanakkor nosztalgikus is, mivel sok régi lap szintén visszaköszön ebben a pakliban is. 

A Raise Dead nagyon jó, még ha csak Imp Tokken lapokat hozzunk vissza vele, akkor is megéri. Mivel a kis Tokken lapokat jól lehet kombozni az Desecrated Graveyard spell lappal. 

 Két Power Overwhelming szinte már alap kellék egy aggro vagy zoo pakliba. Fontos finisher lapunk is. A két Soulfire spell lapra is ugyanezek mondhatóak el. 

Íme az első sztár lapunk az Undertaker. Mára már nem tűnik olyan erősnek, de mivel visszakapta az a lehetőséget hogy a hp-a is buffolódik minden egyes kijátszott deathrattle lény után, így könnyen meg tud szaladni a lap. Ahogy az képeken is sikerült demonstrálni. Ez persze nem lesz mindig így, de szerintem még így is egy erős 1 drop tud lenni, még mindig. Nem mondom hogy ez a pakli fogja vissza adni ennek a lapnak a dicső fénykorát, inkább olyan ez hogy emlékeztető hogy ' hé én is itt vagyok, ne felejtsetek el '. :D

A Wicked Shipment nagyon jól komboznak az ebből kapott Impek is a Desecrated Graveyard spell lappal. De szintén jó kombot alkotna a Knife Juggler-el is. 

Ahogy azt már említettem de ide is leírom, szerintem úgy érdemes használni hogy a játék elején az egyiket kijátszuk, a másikat pedig a pakli pörgetésére használjuk, az az minél többször próbáljunk meg belőle húzni. ( vagyis visszakeverni a pakliba és húzni helyette más lapot ) 

A Dire Wolf Alpha is egy nagy klasszikus, és passzol is a pakliba hiába nem olyan erős lap már. Ha az Impeket bele kell valamibe boxolni és ezt kitesszük melléjük akkor sokkal hatásosabb lesznek az Imp lényeink is. De a tojások feltörésére is kiváló tud lenni.

A Haunted Creeper mai napig egyik kedvenc lapom, de nem csak ezért van benne a pakliban, fő célja ennek is az hogy a a boardon tudjunk maradni. 

A Knife Juggler szintén nagy klasszikus lap. Classic formatban ma is használják előszeretettel ezt a lapot. Nem véletlen. De ebbe a pakliban is bőven van helye. Mivel sok tokken generálásra van lehetőségünk így a random kések simmán megtudnak szaladni. 

Első tojásunk a Nerubian Egg. Régi zoo játékosok szerintem ismerik már ezt a lapot is, mint a tenyerüket. :D

Bekerült egy Sneaky Delinquent, nem túl erős de jól kombozik az Undertaker-el, valamint nem elhanyagolható a 3 sebzésse se. 

Két Arcane Golem lap ide is bekerült. Ezek főleg a Power Overwhelming- el kombozva lesznek nagyon ütősek. Főleg a végjátékban lesz nagy hasznuk. De ha Drek'Thar idő előtt felhúzza őket se probléma. 

Az új kiegből bekerült ebbe a pakliba a Desecrated Graveyard spell lap. Iszonyat jó, ahogy már többször emlegettem is Imp lapokkal és tojás lapjainkkal nagyon jól kombinálható. 

Íme a második és egyben utolsó tojás lapunk a Devilsaur Egg. Ugyanaz mondható el rá mint a Nerubian Egg esetében is. 

Ugye a módosítás miatt egy darab szerepel a pakliban, de az is nagy szolgálatot tud tenni. Undertaker-el szintén jól kombozik.

A jó öreg Drek'Thar-t szerintem szintén nem kell már bemutatnom. Itt is lényegében nincs olyan lény a pakliban amit ha kihúzna a paklinkból kár lenne érte, Úgy hogy nyugodt szívvel ki lehet játszani bármikor. 

Illetve van még a pakliban 2 Imp-losion spell lap. Az új Desecrated Graveyard lappal is jó, valamint a Dire Wolf Apha-val is, de fő kombo a Knife Juggler együtt történik. Gondolom nem kell ecsetelnem miért, de mondjuk úgy hogy elbucskázik a kis gnome és repülnek mindenhova a kezében szorongatott kések. Régi zoo játékosonak szerintem ez a kombo is nosztalgikus lehet. 

Ezzel végére is értem a pakli leírásnak. Szerintem annyira nem túlzok ha azt mondom hogy egy ízig vérig Zoo pakli lett ebből. De majd a profi Zoo játékosok kioktatnak majd ha még se lenne igazam. :P :D

Sajnos a pakli control paklik ellen csúnyán eltud vérezni, hiába van ragadós board-unk. Ahogy a képen is látható a Control-lock elleni meccsemnél. 2 Defile lap szinte kicsinált, és nem tudtam felállni utána egyből. Idővel lehet sikerült volna de annyi már ne volt sajna.

Viszont erősen tud kezdeni a pakli, viszont hamar kifullad. Olyan ez mintha sprintelnénk rövid távon. :) Ugyanakkor én egész jókat mentem vele, valamint a meccsek is pörgősek, gyorsan lezavarhatóak. De azért stratégiázni is van lehetőségünk. 

Akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát, szerintem nem fogja megbánni! Ha másért nem az újak belekóstolhatnak milyen volt régen a Zoo paklikkal játszani, a régi motorosok meg nosztalgiázhatnak egy kicsit. 

Jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Következő alkalommal pedig még mindig egy Drek'Thar-os paklival jövök vissza, ezúttal már egy másik kaszttal. 

5

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 8

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőRaise Dead x2 0
Legacy szettPower Overwhelming x2 1
Legacy szettSoulfire x2 1
United in Stormwind kiegészítőWicked Shipment x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDesecrated Graveyard x2 3
Forged in the Barrens kiegészítőKabal Outfitter x1 3 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módUndertaker x2 1 1 2
Core szettDire Wolf Alpha x2 2 2 2
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Core szettNerubian Egg x2 2 0 2
Scholomance Academy kiegészítőSneaky Delinquent x1 2 3 1
Legacy szettArcane Golem x2 3 4 2
Journey to Un'Goro kiegészítőDevilsaur Egg x2 3 0 3
Scholomance Academy kiegészítőVoracious Reader x1 3 1 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2021.12.18 11:08-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Forged in the Barrens kiegészítőKabal Outfitter x1 3 3 3
- Forged in the Barrens kiegészítőTamsin Roame x1 3 1 3
+ Scholomance Academy kiegészítőVoracious Reader x1 3 1 3
+ Fractured in Alterac Valley kiegészítőDesecrated Graveyard x1 3

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás