Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / HealZoo Priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Az égi együttállás se segített rajta végül. :)

Ümm.. 2.kör és előkerült egy 14/14-es lény. Hümm.. fel lehet fogni úgy is hogy a classic druid taktika a yetivel fejlődött. Csak most shaman-al. :D

De engem ez nem rémisztett meg, és mentem tovább. A sok heroic kalandmodokban való barangolás ilyenkor kifizetődik. :P :D

Hát nem adja olcsón a bőrét az biztos. :)

Húúhh,.. de végül csak meg lett nagy nehezen. Azt a mindenit. Shaman barátom ezután a meccs után biztos elküldött szebbnél szebb helyekre, mert egyből csúklani kezdtem a meccs végeztével. Valamelyest meg tudom érteni. Csak sajnos nem mindig kifizetődő, 100 milliárd dust-os paklikkal játszani. :/

Jó nyilván túloztam a végén, elnézést érte! 

Üdvözletem!

Íme a következő pakli amit hoztam, ami hajrá együtt, nem más mint egy Drek'Thar-os pakli. Ezúttal most egy Priest paklit hoztam, de nem a szokásos shadow priest-es aggro pakliról van szó. A Darkbishop Benedictus miatt amúgy se működne Drek'Thar. 

Ahogy a nevéből is kitalálható heal lapokra és az arra reagáló kis lényekből áll össze a pakli. Meglepően jól tud működni, ha sikeresen feltudjuk a lényeinket buffolni akkor igen meggyűlik az ellenfeleinknek a baja a mi asztalunkkal. Épp ezért nagyon vízválasztó tud lenni az első néhány kör. Mivel ha nem tudjuk korai körökben megszerezni a board előnyt, akkor jó eséllyel borítékolható a vereségünk. 

De aggodalomra semmi ok, mivel ha le is szedik a lényeinket a korai körökben, van a paklibán pár olyan spell lap, ami mocsok mód gondoskodik arról, hogy ellenfelünk ne tudjon olyan könnyen megszabadulni a lényeinktől.

Az egész pakli lényegét szerencsére sikerült az utolsó képeken bemutatni a shaman ellen vívott harcom során. Szerintem legalábbis. :) 

Na de akkor kezdjünk is bele a leírásba:.

A Raise Dead spell lapunk nagyon fontos lap. Nem csak azért mert lényeinket kaphatjuk belőle vissza, de mi magunk is sebzést szenvedünk el miatta. Normál esetben az utóbbi hatás sose jó, ha csak nem Warlock-al játszol, de itt azért jó, mert ad nekünk lehetőséget arra hogy tudjuk magunkat gyógyítani is, ha ellenfelünk esetleg nem sebezte volna addigra a fejünket. 

És mivel van pár olyan lény ami arra reagál hogy mi vagy más lényeinket gyógyítunk akkor, azok erősödnek, vagy olcsóbbak lesznek stb. 

Mint például a Crimson Clergy nevű lap is. Első látásra nem tűnik nagyon erősnek, pedig elhihetitek ha ez teret kap, nagyon durva tud lenni. Akár csak a Manakukac a mage-nél. :)

Értelem szerűen minél több buffot kapnak az ilyen lapok, annál nehezebb őket leszedni, és minél jobban sebzi őket az ellenfél, ezek annál erősebbek lesznek ha nem tudja őket leszedni. Lényegében majdnem olyan mintha önmaga ellen dolgozna, míg mi kényelmesen, hátra dőlve nézzük végig ahogy szép lassan egyre jobban szorul a húrok a nyaka körül. 

Akaratlanul is sikerült egy ilyen szemét stratégiát előhozni, de lényegében a Priest mindig is ilyen volt. Ezért is utáltam sokáig. :)

Emellett olyan klasszikus ki csodák is helyet kaptak a pakliban mint a Northshire Cleric. Szerintem ezt a lapot nem kell bemutatnom senkinek se, és elmagyaráznom hogy miért is került bele ebbe a pakliba. 

De ha nem elég még a nosztalgiából akkor tessék itt van a Power Word: Shield spell lap is. Szerintem ezt a lapot se kell ecsetelnem különösen. Régi motorosok ismerik mint a rossz pénzt. :)

Fontos heal lapunk még a Renew is. Érdekes egyébként hogy így egyszer 1 mana-ba máskor meg 2 mana-ba kerül. Nem értem miért nem tudják eldönteni, az ide oda toszogatás helyett. Na mindegy, ebbe a pakliban így is úgy is helyet kap. Amellett hogy gyógyít minket, fel is fedezhetünk magunknak belőle jó lapokat is, amik nem fértek bele a pakliba. Szókásos Priest csalás igazából. 

A Shard of the Naaru is helyett kapott, nagyon jó silence lap, mivel ezzel lehetőség van pörgetni a paklinkat, ha nincs rá szűkség. Magyarán laphúzás is ha úgy akarjuk. Agyon buffolt vagy csak szimpla taunt lények ellen kíválo.

Következő fontos heal-re reagáló lapunk a Luminous Geode. Igaz emellett érdemes lent lennie egy baráti lényünknek, de ez megoldható, és ezt a lapot önmagában gyógyítva is működik az effekt. Kicsit op tud lenni, főleg igaz ez rá ha agyon tudjuk buffolni. 

Ebben pedig nagy segítségünkre lesz a Power Word: Feast spell lap is. Iszonyat durva, ha monjuk egy 1-hp-s lényre rátesszük, mivel nem csak hogy + értékekkel spékeli meg a lényünket, de fel is gyógyítja fullosra. Az ellenfelünk meg vakarhatja a fejét miatta. 

És hogy csak még fair-b legyen a dolog van itt nekünk egy Radiant Elemental lapunk is. Ez a kis mocsok pedig azt tudja hogy minden egyes spell a kezünkben eggyel olcsóbbá tesz. Nem tűnik nagy számnak, de nem túlzás ha azt mondom hogy insta célpontot jelent ez a lap az ellenfélnek. Spell lapjaink zöme olcsó, egy két kivétellel, nagyon megszaladhat egy egy lényünk ha ingyen lapokkal kezdjük el buffolni. 

Ám szerencsére nem csak spell lapokból tudjuk buffolni a saját lényeinket hanem más lényekel is. Itt van rögtön a Shadow Ascendant. Igazán idegesítő tud lenni ha többször is visszatudjuk hozni az asztalra. Még idegesítőbb az eggyel nagyobb tesója a Dragonmaw Overseer. Mondanom se kell ha ez a kettő együtt is milyen jól tudják buffolni egymást, akkor mit csinálnak ha köztük egy lény is. Szendvics... köhöm köhöm.. :D

Új lapok közül bekerül a pakliba 2 Deliverance spell lap is. Nem túl erősek, de valamikor jól tud jönni. Aki aggrosabbra akarja venni a figurát, azoknak ajánlom a helyére az Arcane Golem lapot. Azt is lehet buffolni és chage-os lény, tehát azonnal tud ütni. 

Egyébként a lap kis lények leszedésére jó, még ha nem is kapunk utána semmit se a mi asztalunkra. Mondhatni kevés leszedéseink egyike. 

Jöjjön egy kis cukiság is a Happy Ghoul személyében. :D

Viccet félretéve ez a kis nyavalyás már az első két körben is kikerülhet az asztalunkra. Buffokról nem is beszélve, mennyire meghálálja. Igazi tempo lap ebbe a pakliba. 

Drek'Thar-t nem kell ecsetelnem. Bekerült a pakliba egy darab Power Infusion. Nem tűnik olyan nagy számnak ez se, de gondoljatok csak bele. Ha sikerül valamit agyon buffolnunk első egy néhány körben, és ezt még rápakoljuk, kb Terminator-i magasságokba emelkedhet a lényünk. :P :D

Na jó azért ez túlzás de érthető a lényeg, gondolom. Következő és egyben utolsó lapunk nem más mint a Rally! nevű spell lap. Ez a lap is szintén fontos szerepet játszik abban hogy visszatudjunk táncolni magunkat az asztalra, ha mindent eltakarítottak a mi térfelünkről. 

Egy kis trükköt javasolnék, de így se lesz garantált a végeredmény. Próbáljátok a buffolós lényeket minél többször visszahozni az asztalra. Tehát a Shadow Ascendant, és Dragonmaw Overseer lapokat. Az egy mana-s lényeknél nem számít annyira mit hozz vissza. És bár nincs semmi se írva a lapra külön hogy miket hoz vissza mivel random válogat a lényeinkből, de én úgy vettem észre, mintha a leggyakrabban elpusztult lényeket hozná vissza gyakrabban. 

De lehet hogy csak nekem volt szerencsém vele  és pont azokat a lényeket hozta vissza amiket akartam. Majd aki jobban ért hozzá felvilágosít. Előre is köszönöm! 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak. Ahogy látható, a pakli nem éppen egy hyper aggro valami, mégis iszonyat nyomást tud gyakorolni az ellenfelünkre. Inkább mondanám ilyen hybrid midrange paklinak, mint vegytiszta tempo paklinak. Bár kicsit lassabb vele a játék, de még így is hamar lezavarhatóak. Akinek kedve támad hozzá az tegyen vele egy próbát, pirate warri ellen is feltudjuk venni a versenyt, egy ideig. Odd hunter viszont így is nehéz ellenfél lesz. Főleg mert a kis lényeinkkel jóformán csak az ő questline lapját segítjük. 

Következő alkalommal még maradunk a Priest kasztnál, és igen Drek'Thar-nal is. Ezúttal viszont egy deathrattles paklival fogunk próbálkozni!

8

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőRaise Dead x2 0
Core szettCrimson Clergy x2 1 1 3
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Ashes of Outland kiegészítőRenew x2 1
United in Stormwind kiegészítőShard of the Naaru x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőLuminous Geode x2 2 1 4
Scholomance Academy kiegészítőPower Word: Feast x2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőRadiant Elemental x2 2 2 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőShadow Ascendant x2 2 2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDeliverance x2 3
Ashes of Outland kiegészítőDragonmaw Overseer x2 3 2 2
Core szettPower Infusion x1 4
Darkmoon Faire kiegészítőRally! x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőHappy Ghoul x2 3 3 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás