Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / Pirate Rouge

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

4.kör és már fél hp-n a Priest...

Egyik fő huntcutsága a paklinak...

És így kell falat emelni egy két körön belül... mondanom se kell mi lett a végeredmény! :/

Üdvözletem! 

Az év utolsó napjaiban még visszatértem egy kicsit, hogy befejezhessem a Drek'Thar-os pakli sorozatomat. Úgy hogy akik esetleg unták már, azoknak jó hír hogy ez már az utolsó paklik egyike. Ezen kívül még egy vagy két pakli lesz. Eredetileg minden kaszthoz akartam ilyen paklit készíteni, ám van ami abszolút életképtelen volt, és van olyan is amihez nem igazán tudtam egyedi, vagy változatos paklit kitalálni. Druid teljesen kiesett, neki vannak jobb tokken aggro paklijai, 

Warrinak ott a pirate, azon kívül úgy se lehetne jobb aggro paklit építeni köré. Hunterrel, próbálkoztam még ilyen questline Drek'Thar komboval, de nagyon felsültem vele. Shaman még kérdéses, ha minden jól megy akkor, spoiler ő lesz az utolsó.

Na de térjünk vissza a Rouge-hoz. Ezúttal egy pirate-s, Drek'Thar paklit hoztam nektek, ahogy az a nevéből már kitalálható. Meglepően jó köröket mentem vele, amíg priest vagy lock nem került az utamba. 

Ha nagyon jól húzzunk akkor pakli, ahogy a képeken is látható, 3. körre már le tudjuk szipkázni vele az ellenfelünk életpontjait a felére. 

Úgy hogy a kalózok nem csak a warrior-t tudják jól kisegíteni. Viszont a warrival ellentétben mi jóval érzékenyebbek vagyunk egy egy taunt lényre, vagy board leszedésre. Így megeshet hogy nehezen fogunk tudni visszatérni a partiba, ha minden lényünk le lesz takarítva, vagy megállítva egy taunt által. 

Épp ezért fontos a tempo. úgy hogy ne sajnáljuk a sebzéseket kiosztani ellenfelünk irányába, amikor csak lehetőség adódik rá.

Na de miből is áll a pakli? Nagyon részletesen nem fogok minden egyes lapra kitérni, mivel a pakli még egy kavicsnál is egyszerűbben van felépítve. Az összes pirate lény szerepel benne ami csak lehetséges. Ezeknek zömét már pirate warrior pakliban is láthattátok szembejönni. 

Egy két érdekes pirate lap van ami a vagy a Rouge sajátja, vagy csak jól illeszkedett a paklihoz. 

De vágjunk is bele, hehehe... Jaarrrggghhh!!!

A Blackwater Cutlass fegyverből az egyik példányt érdemes visszakevergetni a pakliba. Ugyanis játszunk olyan lappal is mint a Raiding Party nevű spell lap. Ami azt tudja ha kombozzuk akkor húz a paklinkból 2 darab kalózt és egy fegyvert. 

A másik Cutlass fegyvert meg nyugodtan lehet használni, kora i aggrozáshoz. 

A Bloodsail Corsair nem túl erős fegyver leszedő lap, de a Questes kalóz warrior paklit, wildban megtudjuk vele fogni annyiban hogy a fegyverével ne tudjon több kalóz laphoz jutni. De más fegyvert használó kasztok ellen, főleg rouge mirror meccsekben tesz még jó szolgálatot. De tempo lapnak is jó ha első körben kikerül, ugyebár Patches the Pirate is kikerül ilyenkor a térfelünkre a paklinkból. 

Egyébként Patches the Pirate-l kapcsolatban csak annyira kell ügyelni hogy ne legyen a kezünk ügyében. De ha idő előtt ott landol se óriási probléma, csak úgymond tempo előnyt vesztünk vele. De kombozhato a Ship's Cannon lappal. Az ágyu egyébként egyik legfontosabb kulcslapunk lesz. 

Ami főleg a Bloodsail Flybooter és Sharkfin Fan lapokkal nagyon jók. Előbbi a kézbe adott tokken lapokat kiszórva az ágyúval együtt szép sebzést jelent. Utóbbi pedig a boardon való szélesedés mellett szintén az ágyúval kombozva tudunk szép sebzést kiosztani. 

E klasszikus kombo lehetőség mellett van másik kombo lehetőségünk is. Ami nem áll másból mint a Southsea Deckhand + Cold Blood lapokból.  

A kombo maga nem tűnhet nagy durranásnak, de ha ellenfelünket kellően sikerült megpuhítani és már csak pár sebzés kellene neki, bizony jól tud ez a kis kombo jönni. Lényegében egy csináld magad Leeroy lap, lesz belőle. :D

A Fogsail Freebooter Rouge pakliban szerintem nagyon jól bele illeszkedik. Mivel egyedüli kaszt ami tud magának fegyvert generálni 2 manáért cserébe, épp ezért ennek a kalóznak a képessége garantáltan ki lesz használva egy Rouge pakliban, mindig!

A pakliban helyett kapott még 2 Shady Dealer lap is. Ez ugye Rouge speiális lap, de mivel 3 manás és lényegében mindig lesz elég olcsó pirate lényünk, amivel együtt is kombozható a Dealer-l. Mivel ilyenkor egy kis buffot pakol magára. 5/4-es lény a 3-4. körben azért nem olyan rossz. De nem is tökéletes. :D

Ha esetleg Drek'Thar kihúzza őket se baj, önmagukban is jók ezek a lapok. 

Drek'Thar-ra nem térek ki külön, annyi hogy sok meccsben nem is volt szerepe, mert általában kevés alkalommal jött jól. Ha minden jól megy és jól jönnek a lapjaink, akkor rá abszolút nincs szükség, nélküle is bőven tudunk nyerni. De ugyanolyan gyorsan ki is tudunk kapni. Igazából egy masszív boardclear után tud igazán jól jönni ez a legendás. Feltéve ha maradt még lény a paklinkban, mikor már rá kerül a sor. 

De az is előfordult már hogy tempo előnyömet sikerült vele, be biztosítani. 

Illetve van még 2 Sap varázslapunk is, főleg a taunt lények ellen. Akkor van szívás ha az a taunt célozhatatlan effektel rendelkezik. :D

A többi lap amiket nem említettem meg külön, szerintem nem kell hogy elmagyarázzam mit tudnak. 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak. Ahogy látható bot egyszerű pakliról van, de tud hatékony lenni. Iszonyat gyorsan pörögnek a meccsek a paklival együtt. Nem is ragozom tovább akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Következő alkalommal pedig még maradunk a Drek'Thar koncepciónál, és a Rouge kasztnál is. Egy kicsit "viccesebb hangvételű", tokkenesebb paklival térek majd vissza. 

9

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok (14 db)

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőBlackwater Cutlass x2 1 2 2
Descent of Dragons kiegészítőBloodsail Flybooter x2 1 1 1
Core szettCold Blood x2 1
Legacy szettEviscerate x2 2
Legacy szettSap x2 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőRaiding Party x2 3
The Grand Tournament kiegészítőShady Dealer x2 3 4 3

Semleges lapok (16 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodsail Corsair x2 1 1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPatches the Pirate x1 1 1 1
Legacy szettSouthsea Deckhand x2 1 2 1
Core szettFogsail Freebooter x2 2 2 2
Descent of Dragons kiegészítőParachute Brigand x2 2 2 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőSharkfin Fan x2 2 2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShip's Cannon x2 2 2 3
Core szettSouthsea Captain x2 3 3 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás