Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / Zoolock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Control-lock vs Zoolock. :)

Megesik néha ilyen is, én szívesebben kapok ki egy ilyen priest paklitól, mint bármilyen más control priest paklitól! 

Hamarosan kezdődik az agy...sz! :D

Itt is van, ez mi? Ez mi??? Ezt a lapot nem fedezte fel semmiből, nem tőlem szedte, nem kapta meg random semmiből, ő ezzel játszott. Minek? A pirate lények többsége alacsony hp-al rendelkezik. Odd Questline Hunter körbe röhögi így is. Értem a lényegét miért rakta bele, de szerintem semmi értelme nincs. Félreértés ne essék, örülök neki hogy mostanában szembetalálom magam ilyen kreatív pirate paklikkal, csak nekem úgy jön le ez néha mintha elment volna az eszük. 

És hogy még forgassunk egyet a késen, ki is kaptam tőle. :D

Üdvözletem!

Íme a következő Drel'Thar pakli, nem mással mint egy Warlock kaszttal. A pakli hasonló felépítésű mint a már korábban bemutatott Demon Zoo D.H paklim. 

Itt is demon lényekkel játszunk zömével, bár jelentősebb különbség van a Demon Hunter-hez képest. Egy két lény kivételével a pakliban csak demon lények vannak, a maradék pedig olyan spell lapokból áll, amelyek vagy sebeznek, vagy buffolni fogja a lényeinket. 

Warlock Zoo vonala egész sokáig fent tudott maradni, manapság viszont a kontrol irány ami dominánsabb lett a kasztnál. Sajnos vagy nem sajnos. Ennek ellenére nem jelenti azt hogy ne próbálkozhatnánk Zoo paklikat gyártani. Régi lapjai közt sok olyan megmaradt melyek alkalmasak egy ilyen fajta pakli létrehozásához. A pakliban van egy minimális nosztalgia faktor, azoknak akik játszottak már Zoo paklikkal. Régi új lapok köszönnek vissza benne, egészen a classic formátumig visszamenve. 

Új kiegből azonban nem sok új dolog került bele, Drek'Thar-on kívül.  

Classicból ismerősek lehetnek a Flame Imp, Voidwalker, Power Overwhelming lapok. Utóbbi kombozható majd a Tamsin Roame legendás lénnyel. De fontos finisher lapunk egyike. Igen lesz több is még. 

A Wicked Shipment spell lapot, az én tapasztalataim alapján úgy érdemes használni hogy, az egyiket kiteszitek a korai körökben, a másikat pedig próbáljuk meg minél többször visszakeverni a paklinkba. Egyrészt a buff miatt, másrészt az úgymond pakli pörgetés miatt is. Mivel kevés lapok egyike ez amivel tudunk húzni, a hero powerünk mellett. 

A Darkbomb spell-böl is az egyik példányt érdemes megtartani a kézben. A másikkal nyugodtan le lehet szedni valamit, vagy akár arcba lőni. Mikor mit követel meg az adott szituáció. De egy példányt mindenképpen érdemes megtartani, mivel ez a spell is jól kombozik a Tamsin Roame legendással. 

Az Imprisoned Vilefiend kiváló ha le kell szedni valamit, Drek'Thar kihúzza se gáz, mert akkor is működik a dormant dolog. Buffokat ez is megtudja hálálni, de ennél a lénynél lesz jobb célpontunk is a spellekkel. Szóval ha lehet ne erre pazaroljátok el őket. 

A Seeds of Destruction spell az egyedüli új lap ami bekerült a pakliba, az új kiegből. A játék vége fele jó ez igazán, Tickatus ellen is nyújthat némi védelmet. Valamint ha tudjuk pörgetni a paklinkat, az az lapokat húzzunk miután ezt kijátszottuk, szépen megtudja tölteni az üres asztalunkat lényekkel. Cserébe sajnos könnyen leszedhetőek. 

A Vilefiend lap buffolva az igaz. Erre már érdemes lehet elhasználni a buffolos lapjainkat, Mivel ez a lap szinte az egyedüli a Man'ari Mosher mellett, ami tud minket gyógyítani. 

A Void Analyst lapot ne sajnáljátok kijátszani, még akkor se ha kevés demon lény van a kezünkben. De természetesen minél több mindent tudunk vele buffolni annál jobb. 

A Vulgar Homunculus kiváló védekezésre és agresszív fellépéshez is. Még inkább igaz ez rá, ha kap egy két buffot. 

A Bloodfury Potion spell lapot érdemes az Imp Gang Boss lapra elnyomni. Vagy ha finishernek akarjuk használni, akkor megtarthatjuk Tamsin-ek is. Mivel a pakli zöme demon lényekből áll, így ennek a spell lapnak a másodlagos képessége is aktív lesz majd. Tehát adni fog +3 támadást, ás +3 Hp-t a lényünknek,

Nagyon fontos hogy DEMON legyen az a lénye amire elhasználjátok. Kivéve ha ez megadja az esélyt a győzelemre. Szerencsére bármilyen másik lényre is el lehet használni, az is megkapja az extra támadó értékeket, csak akkor hp-t nem kap. 

Mindegy rugalmasan lehet használni a varázskártyát, ez a lényeg. 

A Darkshire Councilman igaz hogy nem demon, de a stratégiánk alapja főleg abból áll hogy ragadós boardot probálunk kiépíteni, így ez a lap minden egyes hátramaradt vagy újonnan idézet lény után erősödni fog. Megfelelő kombozással, akár finisher lap is lehet belőle. Nagyon meg tud szaladni. 

A Free Admission spell az másik laphúzási lehetőség a pakliban. Célzott laphúzás, és még a lényeinket olcsóbbá is teszi, perfect! Persze lesznek majd olyan alkalmak is amikor nem fog demon lényeket húzni, de lényegében ilyenkor se járunk rosszul. Kb olyan lesz mint a mage Arcane Intellect lapja. 

Az Imp Gang Boss kulcs fontosságú lap. Régi motorosok szerintem már ismerik mint a rossz pénzt. :D

Ez a lap minden egyes buffot meghálál, mivel ez a lap lesz segítségünkre abban hogy a boardon tudjunk maradni. Darkshire Councilman lappal együtt jó kis kombot alkotnak. 

A Man'ari Mosher lap szintén rugalmasan használható fel. Kevés heal lapunk egyike emelet, mehetünk vele arc irányába is, és tradelni is jó, ha van lényünk amire ezt a lapot érdemes elhasználni. Az 1/1-es impekre se féljetek elhasználni, sokszor életmentő lehet egy kevés gyógyulás is. 

Szintén fontos kulcslap a Tamsin Roame. Már volt róla szó korábban is. Lényegében az összes Shadow spell lapunkkal jól kombozható. 

FIGYELEM, FONTOS hogy SHADOW spell lapokkal kombozátok együtt a Tamsin Roame-t. Más spell lapokkal nem működik. De segítek íme a lista:.

-Power Overwhelming

-Darkbomb

-Bloodfury Potion

Első kettőből mindenképpen érdemes legalább egy példányt megtartani a Tamsin-ek, a végjátékra. 

Végezetül pedig itt a sztár újra, köszöntség nagy tapssal Drek'Thar-t. :D

Drek'Thar-al egyedül a Man'ari Mosher-t nem jó kihúzni, mivel neki értékes a battlecry képessége. De nem a világvége ha kihúzzuk vele. Tamsin-el szintén hasonló a helyzet, őt se szeretnénk ideje korán kihúzni a paklinkból. A többi battlecry lényért viszont nem kár ha Drek'Thar kihúzza őket az asztalunkra. 

Gondoljatok csak bele, Flame Imp anélkül kerül a térfelünkre hogy miket sebzés érne. De ugyanez a helyzet a Vulgar Homunculus-al is. 

És ezzel véget is ért a pakli leírás. A paklival gyorsan lezavarhatóak a meccsek, van bene egy kevés nosztalgia faktor is. Viszonylag lehet vele haladni is. 

Akinek kedve van kipróbálni, annak hajrá! És jó szórakozást kívánok hozzá! 

Következő alkalommal még nem állunk le a nosztalgia vonattal, ugyanis szintén egy Warlock paklival jövök. Igen Drek'Thar-os lesz az is, de kis SPOILER, egy EggZooLock paklival fogok kedveskedni nektek. :)

8

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok (26 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettFlame Imp x2 1 3 2
Legacy szettPower Overwhelming x2 1
Legacy szettVoidwalker x2 1 1 3
United in Stormwind kiegészítőWicked Shipment x2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőDarkbomb x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSeeds of Destruction x2 2
The Boomsday Project kiegészítőVoid Analyst x2 2 2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőVulgar Homunculus x2 2 2 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBloodfury Potion x1 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőDarkshire Councilman x2 3 1 5
Darkmoon Faire kiegészítőFree Admission x2 3
Blackrock Mountain kaland módImp Gang Boss x2 3 2 4
Darkmoon Faire kiegészítőMan'ari Mosher x2 3 3 4
Forged in the Barrens kiegészítőTamsin Roame x1 3 1 3

Semleges lapok (4 db)

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőImprisoned Vilefiend x1 2 3 5
Saviors of Uldum kiegészítőVilefiend x2 2 2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás