Összes pakli Új pakli

Wild- Even Druid ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Firelord hátlap! Firelord hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Even Druid paklit hoztam nektek, néhány új  Murder at Castle Nathria kiegészítőben szereplő lappal.

Akik szeretnek lényekkel vagy lény alapú paklikkal játszani ( köztük jómagam is ) azoknak ez a lista elsőre kissé csalódás keltő lehet. Mivel többségében spell lapokból áll a pakli, és csak elenyésző számban fordulnak elő benne lények. Ám ha jobban megnézitek akkor látható hogy a szokásos mana csaló dolgok csak elenyésző számban vannak a pakliban. Jó az Overgrowth túl jó, és tán megkerülhetetlen ha a ramp-ről van szó. 

Ezt leszámítva egyetlen lap van még ami akár lehet csaló, idegesít, vagy egyenesen haszontalan lap is. Ez pedig nem más mint az új Druid lap a Convoke the Spirits. Végre a Druid is kapott egy Puzzle Box of Yogg-Saron-t, remélem a többi kaszt is kap majd idővel hasonló lapokat! ( Kivéve hogy nem, nem szeretném hogy minden kaszt kapjon hasonló dolgokat! )

Félreértés ne essék, szeretem a fun dolgokat mindaddig amíg az is marad a dolog. Viszont amikor már konkrét meccseket lehet nyerni egy random bullshit generáló lappal, akkor ott már komoly gondok vannak! Hiszen akkor mi értelme a gondosan felépített stratégiáknak. Lásd Yogg-Saron, Hope's End, még a régi időkből.

Persze lehet mondani hogy nem lehetett vele mindig konzisztensen nyerni, de az élményt ugyanúgy rombolta a másik oldalon, az meg még idegesítőbb volt mikor a random hülyeségek miatt, nyerte is a meccseket! Ha szerencséd volt akkor magát lőtte le egy Pyroblast-l, ha nem akkor meg fejedet küldte meg vele. 

Sajnos a mostani játéknak is ez a rákfenéje véleményem szerint, a túlzott, az irányíthatatlan random és értékeket generáló lapmennyiség. Más felől meg azt is megtudom érteni ha valakinek meg pont ez az irányvonal jön be. 

Visszakanyarodva a paklibemutatóhoz, itt is megvannak a random generáló lapok, de itt legalább egyfajta minimális befolyásunk lehet a dolgokba. És nincs is annyira túlzásba véve. 

Alapvetően 2 fajta győzelmi feltételünk lenne ezzel a paklival. Az egyik a spell lapok és King Phaoris köré épül. Ahogy látható, van pár nagy mana költségű spell lap a pakliban, és ha már csak 1-2 db-t is tartunk meg a King Phaoris-nak, már megérte a dolog. A nagy spell lapjaink többsége pedig amúgy is random vagy kevésbé random, de lény idézéshez jók. Ezeknek a lapoknak a segítségével pedig bőven kilehet fárasztani az ellenfeleinket, a folyamatos nagy és közepes lények eltakarításával. 

Új lapok közül már korábban említve lett a Convoke the Spirits, ám nem csak ez az egyetlen új lapunk a pakliban. A Nightshade Bud egy érdekes lap, de igazából akkor járunk jól ha ezt a lapot betartjuk a King Phaoris-nak. A Nightshade Bud-l lényeket amúgy se nagyon érdemes idézni, ám ha mindenáron el kell használni, akkor én a spell opciót javaslom! Legalábbis ennél a listánál. :)

És végül az új lapok közül itt van még nekünk a Sire Denathrius is. Véleményem szerint a Druid kaszt lesz az ami magabiztosan tudja majd ezt a lapot használni, pontosan a Capture Coldtooth Mine lap miatt. Csak úgy kell építeni a paklinkat, és bármikor a kezünkbe landolhat a Sire Denathrius. Egyébként ez a legendás lap adhatja meg nekünk a második győzelmi feltételt! 

Ne feledjétek ahogy már korábban is említve lett, hogy a nagy spell lapjaink többsége lényeket idéz, így Sire Denathrius Infuse képességét lehet majd tovább fejleszteni!

Bár elismerem nem feltétlenül fogunk vele izmos sebzéseket kiosztani, ám gyógyítás célzattal még mindig ideális lehet a lap. Ezzel is kitolva, vagy húzva az időt. 

A maradék kisebb vagy közepes spell lapjaink pedig laphúzásokban, vagy védekezésben lesznek hasznosak. Steel Beetle egyértelműen az armor generálás miatt van a pakliban. És jó eséllyel landolhat egy 5 vagy annál nagyobb mana költségű spell a kezdő kezünkbe! A Branching Paths-ből én általánosságban egy laphúzás és egy armor generálás tudnék javasolni. Egyedül akkor lehet érdemes megfontolni a lény buffolást, ha mondjuk egy Spreading Plague segítségével van asztalunk. 

Park Panther, elsősorban szintén egy védelmi lap szerepét tölti be, az én elképzeléseim szerint, akárcsak a Blademaster Okani. Utóbbinál érdemes főleg a spell opciót választani. 

A random Kodorider pedig ia Sire Denathrius miatt van a pakliban. Tudom előbb még azt mondtam hogy a nagy manaküöltségű spell lapokkal is meglehet oldani az Infuse fejlesztését, ám a Kodorider is nagy segítség tud lenni ebben. Nem mellesleg a Kodorider-t ha fent hadják elég kellemetlen tud lenni ha elburjánzik. Persze ez ma már nagyon ritka, sőt. 

Solar Eclipse-t pedig érdemes az olyan lapokkal együtt használni mint a Lightning Bloom, Capture Coldtooth Mine, ( Ilyenkor és ennél a lapnál érdemes ügyelni a kézméretre,ha a Solar Eclipse-l együtt kombozzuk! ) ​​Overgrowth, Cenarion Ward.

Capture Coldtooth Mine-al kapcsolatban még érdemes annyit megemlíteni hogy vigyázattok vele, mert ha a nagy lap opciót választjátok, már kapásból 3db 10 manás lap közül fogja az egyiket a kezetekbe adni. Kivéve ha már a 3-ból az egyik akár a kezdő kézben landolt, vagy a játék elején megkaptátok, esetleg a 3-ból már 2 is kezetekben stb. 

Ezzel csak arra akartam célozni hogy alapesetben a Capture Coldtooth Mine-al a Sire Denathrius szeretnénk felhúzni ideje korán. De a King Phaoris is teljesen jó. Attól függ mire sikerül építeni, és hogy a szituáció mit követel meg. 

Nagy vonalakban ennyit a pakli bemutatásáról. Nem feltétlenül mondanám egy erős, vagy éppen használható paklinak ezt a listát. De érdekesnek érdekes, a játékélményt illetően.

Nem is szaporítanám tovább a szót, akit érdekel az tegyen vele egy próbát, ( A Convoke the Spirits lapot csak saját felelősségre gyártsa le bárki is! Én is csak úgy random megkapta, nem feltétlenül craftoltam volna le. )  és jó szórakozást kívánok a paklihoz! :)

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 349

365 napon belül: 184

Átlagos értékelés: 1.88 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Aquatic Form x2 0
Scholomance Academy kiegészítőLightning Bloom x2 0
Capture Coldtooth Mine x2 2
Darkmoon Faire kiegészítőLunar Eclipse x2 2
Darkmoon Faire kiegészítőSolar Eclipse x1 2
Galakrond's Awakening kaland módSteel Beetle x2 2 2 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőBranching Paths x2 4
Ashes of Outland kiegészítőOvergrowth x2 4
United in Stormwind kiegészítőPark Panther x2 4 4 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSpreading Plague x2 6
Darkmoon Faire kiegészítőCenarion Ward x2 8
Nightshade Bud x1 8
Convoke the Spirits x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőManafeeder Panthara x2 2 2 3
Blademaster Okani x1 4 2 6
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
The Grand Tournament kiegészítőKodorider x1 6 3 5
Saviors of Uldum kiegészítőKing Phaoris x1 10 5 5
Sire Denathrius x1 10 10 10

Még több Midrange Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás