Összes pakli Új pakli

Wild- A titokzatos csontvázak. ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: The Blue Portal hátlap! The Blue Portal hátlap

Üdvözletem!

Folytatom tovább a Baku the Mooneater és Genn Greymane paklisorozatomat, amik tartalmazzák a Murder at Castle Nathria kiegészítő lapjait is.

A most bemutatott pakli egy Even pakli, ami a secret csomag mellett, tartalmazza az új skeleton lapokat is. Bár a secret vonal itt is jelen van, azért érződik a Genn Greymane hátránya, mivel a Mage secretek ugye 3 manába kerülnek, így igen csak keresgélni kellett az alternatívákat. 

Fő fegyverünk azonban a Volatile Skeleton és az arra épülő lapjaink lesznek! Ezeket a kis drágaságokat ugye visszatudjuk még idézni az új Kel'Thuzad, the Inevitable legendással, amit én még megspékeltem a jó öreg N'Zoth, the Corruptor lappal is! 

Mivel a Volatile Skeleton-ok deathrattle lények, így nem kellett nagy megfejtés, hogy akkor N'Zoth, the Corruptor ide is jó lesz. Hiszen vele ugyanúgy visszatudunk hozni még egy adag Volatile Skeleton-t. 

A fő gerincét és győzelmi feltételét ez teszi ki a listának! Sketchy Stranger nagyon nagy segítség a secretek terén, nem mellesleg változatossá teszi a játékélményt. Arcane Keysmith szinte megkerülhetetlen ha az even vonalon akarunk maradni. Ráadásul fixen Mage secretek közül válogat, amiknek többsége azért jó és hasznos. Ring Toss szintén egy fontos kelléke a secret csomagunknak. Önmagában kijátszva is jó, de érdemes Corrupt-tá tenni! Aki nem ismerné esetleg hogy ez mit jelent, ne aggódjon nagyon egyszerű a helyzet. 

Csak annyi a dolgotok hogy egy 5 vagy annál nagyobb mana költségű lapot játszotok ki a Ring Toss előtt! Teljesen mindegy hogy spell vagy lény kártya, a lényeg hogy többe kerüljön mint 4 mana. Ekkor úgymond Corrupt lap lesz a Ring Toss-bol, és akkor rögtön 2 secret lapot tudtok majd belőle felfedezni! 

Medivh's Valet helyére nyugodtan be lehet tenni mondjuk egy Baleful Banker-t. Előbbivel ugye a secret lapokkal tud csak jó szinergiát alkotni, ám a kevés secret lap miatt könnyen előfordulhat hogy nem mindig lesz aktív a képessége. Önmagában meg nem sokat ér. 

A Baleful Banker-el pedig lehet másolatokat bekeverni a paklinkba, mondjuk Kel'Thuzad, the Inevitable-ből, de az Arcane Keysmith, vagy éppen Blademaster Okani is megfelel erre a célra. Ha N'Zoth, the Corruptor-t nem takarítják le a pályáról, akkor még arról is bekeverhetünk másolatot a paklinkba, a Baleful Banker segítségével. A Power of Creation-ből felfedezett lények is érdekesek lehetnek ilyen szempontból, főleg ha sikerül battlecry-os lényeket felfedezni belőle, amiket a Baleful Banker-el ugyanúgy vissza lehet keverni a paklinkba. 

Kabal Crystal Runner lényegében 2 manánál aligha lesz olcsóbb ez a lény. Az is a Sketchy Stranger-nek lesz köszönhető. Ugyanis a Ring Toss esetében amit felfedezel belőle, azt el is kasztolja ( Discover a Secret and cast it. ), tehát nem a kezedbe kerülnek azok a lapok, így nem lehet őket kijátszani. Már pedig a Kabal Crystal Runner csak akkor lesz olcsóbb ha kijátszod a secret lapokat, kvázi a kezedből. 

Arcane Keysmith pedig szintén felejtős ilyen téren. Ugyan más a megfogalmazás ( Discover a Secret. Put it into the battlefield. ), de a lényeg ugyanaz mint a Ring Toss esetében is. Tehát amit felfedezel az Arcane Keysmith-ből, azt azonnal el is kasztolja, kijátssza, kinek hogy tetszik. Csak a Sketchy Stranger az ami a kezedbe adja a secreteket. Ennek megfelelően csak azokat a secret lapokat tudjuk majd kijátszani a kezünkből, amit a Kabal Crystal Runner megkövetel ( you've played this game. ).

Sayge, Seer of Darkmoon viszont nagyon is jó ide, mivel neki nem az a lényeg hogy mennyi  secret lapot játszottunk ki eddig, hanem az hogy mennyi lett aktiválva! Ennek megfelelően elég szép lapmennyiséget lehet vele felhúzni. Játszunk még 1 db Scuttlebutt Ghoul lappal is. Egy darab szerintem bőven elég a listába. Blademaster Okani amolyan védelmi lap, mint lények mint spell lapok ellen. Flurry (Rank 1) szintén a védelmünket szolgálja, első sorban a hyper agresszív paklik ellen.  

Akárcsak a Cold Case, és Deathborne, amellett hogy a Kel'Thuzad, the Inevitable-nek is jók lesznek későbbiekben. De a Power of Creation is jó szolgálatot tud tenni, ha mondjuk sikerül belőle taunt lényeket felfedezni, ha éppen arra van szükségünk. 

Runed Orb, 2 sebzés és felfedezhetünk belőle más varázskártyákat is. Ez is ízlés dolga, ennek a helyébe be lehet tenni más 2 manás sebző Mage spell lapot. 

Starscryer célzott laphúzást mindig szeretjük. A Drakefire Amulet pedig amolyan B terv ha esetleg a Kel'Thuzad, the Inevitable és N'Zoth, the Corruptor nem lenne elég a győzelemhez. Egyébként lapcserének is teljesen jó! 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatónak! Ahogy látható nem egy nagy valami a pakli, cserébe egyszerű, könnyen játszható, a secret lapok pedig gondoskodnak a szórakoztatásról.

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok a paklihoz! :)

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőFlurry (Rank 1) x2 0
one Night in Karazhan kaland módMedivh's Valet x2 2 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőRuned Orb x2 2
Ashes of Outland kiegészítőStarscryer x2 2 3 1
The Witchwood kiegészítőArcane Keysmith x2 4 2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőCold Case x2 4
Darkmoon Faire kiegészítőRing Toss x2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőDeathborne x2 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Crystal Runner x2 6 6 5
Darkmoon Faire kiegészítőSayge, Seer of Darkmoon x1 6 5 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőKel'Thuzad, the Inevitable x1 8 6 8
Rise of Shadows kiegészítőPower of Creation x1 8
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrakefire Amulet x1 10

Semleges lapok (8 db)

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőSketchy Stranger x2 2 2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőVolatile Skeleton x2 2 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőBlademaster Okani x1 4 2 6
Murder at Castle Nathria kiegészítőScuttlebutt Ghoul x1 4 2 5
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás