Összes pakli Új pakli

Wild- Odd-Demon Hunter ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Legion Schemes hátlap! Legion Schemes hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal, milyen meglepő de egy Wild-os Odd Demon Hunter paklit hoztam nektek. Az elkövetkező paklik amiket be szeretnénk mutatni főleg a Odd Baku the Mooneater, és Even Genn Greymane vonalon fognak mozogni, az ú kiegészítő ( Murder at Castle Nathria ) lapjaival. 

Bevallom most látatlanban lettek megalkotva ezek a paklik, mivel wild-ban a Murder at Castle Nathria kiegészítőjének megjelenése óta nem játszottam, így nem tudom hogy azóta lett e valamilyen változás az ottani meta-ban vagy sem. 

Éppen ezért fel lehet ezeket a paklikat úgy is fogni, mint az első napos próba paklikat, amivel nem is lövök messzire, mivel ezek tényleg azok is voltak eredetileg. Ám nem volt még időm megosztani ezeket, és többségük még csak tervező asztalon volt úgymond. 

Maga a pakli nem túl izgalmas, vagy eredeti, ugyanaz az Odd D.H pakli mint amit eddig is lehetett használni wild-ban! Ennek ellenére igyekeztem feldobni ilyen olyan, kisebb vagy nagyobb hülyeségekkel a listát, hogy izgalmasabb legyen leve a játék. 

Három új lap került be a pakliba, abból egynek vitatható a létjogosultsága, cserébe poénforrásnak jó. Ez a lap pedig nem más mint a Murloc Holmes.

Bevallom kicsit csalódás számomra ez a legendás, mivel az képességével kapcsolatban többre számítottam, mint egy egyszerű discover mechanizmus. Persze poén hogy úgymond ki kell nyomozni/ spekulálni, hogy mik is lehetnek az ellenfélnél, ám pont ebben van a nehézsége is, mivel sokszor nem egyértelmű a választás, mert van hogy mindhárom opciót eltudnád képzelni az ellenfél paklijában. 

Ennek megfelelően talán a végjátékban lenne nagyobb haszna a Murloc Holmes-nak, viszont addigra meg nem feltétlenül érné meg sok esetben, a vele való szöszölést.

Ugyan akkor jól statolt lényről beszélünk ami legrosszabb esetben is egy 3 mana 3/4-s lény lesz. Tempó jellegű paklikban eltudom képzelni hogy lenne helye.

A másik két lap, véleményem szerint abszolút bele illik ebbe a listába! Dredger Staff első ránézésre nem tűnik nagy számnak, ám a látszat sokszor csalóka.

Kiváló első körökre, és a buff mindenkinek szól a kezünkben, ezáltal is ragadóssá tudjuk tenni az asztalunkat, a már buffolt lényeinkkel.

A Magnifying Glaive pedig lényegében ugyanaz mint a Voracious Reader csak itt lény helyett, fegyverben kapjuk meg ugyanezt. Ezzel is lényegében szerintem jól lehet pörgetni a paklit. Laphúzásból egyébként se nagyon lesz hiányunk a listát illetően. Lady S'theno, a Demon Companion, Illidari Studies, Mana Burn, és Twin Slice lapokkal iszonyat sebzést oszthat ki ha ügyesek és szerencsések vagyunk. 

Ezt persze a játék végéhez közeledve érdemes eljátszani, mikor már lesz elég manánk mindenhez. De ha menet közben lépjük meg a dolgot se probléma, csipkelődésnek teljesen jók a kis sebzések is! 

Ami érdekes lehet még a pakliban az a Bittertide Hydra. Mivel elég masszív értékei vannak, így arra gondoltam miért ne kerülhetne bele a pakliba, a hátránya meg igazából nem oszt, nem szoroz. Természetesen akinek nem tetszik nyugodtan rakjon be más lapot a helyére, ugyanígy Murloc Holmes esetében is! 

Nem tudom most a secret Mage wild-ban mennyire domináns, de ha újra teret hódít magának akkor én például egy Chief Inspector-t tudok ajánlani a hydra helybe. Murloc Holmes esetében pedig bármilyen sebzést osztó lap megfelel. Mondjuk egy Arcane Golem

A többi lap meg a ismerős lehet azoknak akik esetleg eddig is Odd Demon Hunter paklival játszottak wild-ban. Maga a pakli végtelenül egyszerű, mint felépítésben, mint kezelhetőségében. Murloc Holmes az egyedüli lap amit kissé nehézkes lehet használni. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akit érdekel a pakli az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! :)

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettBattlefiend x2 1 1 2
Scholomance Academy kiegészítőDemon Companion x2 1
Darkmoon Faire kiegészítőIllidari Studies x2 1
Legacy szettMana Burn x2 1
Legacy szettTwin Slice x2 1
Darkmoon Faire kiegészítőAcrobatics x1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőLady S'theno x1 3 1 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőMagnifying Glaive x2 3 3 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőBone Glaive x1 5 5 2

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőDredger Staff x2 1 1 2
The Grand Tournament kiegészítőLowly Squire x2 1 1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
The Witchwood kiegészítőHench-Clan Thug x2 3 3 3
Forged in the Barrens kiegészítőMankrik x1 3 3 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőMurloc Holmes x1 3 3 4
Scholomance Academy kiegészítőVoracious Reader x1 3 1 3
Journey to Un'Goro kiegészítőBittertide Hydra x1 5 8 8
Legacy szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
The Witchwood kiegészítőBaku the Mooneater x1 9 7 8

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás