Összes pakli Új pakli

Wild- ( West ) Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: BlizzCon 2016 hátlap! BlizzCon 2016 hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Reno Hunter paklit hoztam nektek, méghozzá régi, új lapokkal kiegészítve. Magát a paklit nem mondanám túl hasznosnak, inkább fun kategóriának szántam, de leginkább tematikus pakliról van szó. Ahogy a címből is sejthető a vadnyugaté most a főszerep, így tél derekán. Nyugalom, majd a nyári forróságban meg egy kis hideg után fogunk sóvárogni. :P :)

Visszakanyarodva a paklihoz, kicsit feladta a leckét, az elkészítése. Szempont volt a téma, de hogy minden beleférjen, akkor rögtön jött a dilemma hogy mi marad és mi megy, stb. Aztán jött a Reno koncepció, aminek hála minden beleférhetett amit szerettem volna, de akkor meg túl katyvasz, és összefüggéstelen lett a pakli. Nem mintha a végeredmény sokat finomodott volna, de még ennél is kaotikusabb volt az egész.

Ha röviden akarnám összefoglalni a dolgot, akkor annyit mondanék hogy ez a lista, egy aréna pakli hatását kelti. Random, oda-nem illő dolgok, melyekkel próbálunk úgy trükközni, hogy meglegyen az a bizonyos, 12 vagy 7 győzelem. :)

Épp ezért aki komolyabb játékra akarja bevinni ezt a paklit, az kösse fel a hózentróger-t, mert ez nem az a fajta lista, amivel habzsolni lehet a győzelmeket!

Reno Jackson, mellett,van még jó pár lap, mely kihasználja, sőt feltétele hogy ne legyen a paklinkban duplikáció. Ezek pedig a következő lapok:.

Utóbbit többen ismerhetitek már, nem igen kell bemutatni, King Krush, mégis csak King Krush. :)

A másik Brann Bronzebeard ezúttal elmarad mellőle. Dinotamer Brann, tematika szempontjából hagy némi kivetni valót, másfelől meg kell az ereje, hogy a lista kicsit használhatóbb is legyen, akár általa is.

Theldurin the Lost, pedig az aktuális friss hús. Gyakorlatilag egy lénybe oltott leszedés, vagy akár asztalpucolás a Hunter-nek? Na jó annyira nem kell túlozni, ez kb egy Explosive Trap, csak lényben. Ha nagyon le akarom sarkítani a dolgot. Aggro ellen kiváló lehet, ha hasonlóan valami lassabb paklival játszik az ember. Nagy rondaságok ellen, meg szó szó.

Ha már a nagy rondaságoknál tartunk, akkor had folytassam a sor velük!

  • 2 db nagy beast lapról van szó, méghozzá a Wild Bloodstinger, és a Darkmoon Rabbit-röl. A nyúl létjogosultsága elsőre megkérdőjelezhető, de a tematika miatt bekerült ide is. Választhattam volna más hasonló nyulat ábrázoló lapot is, de ez legalább valamit csinál is. Eredetileg az új Spurfang lap mellé szántam, mindaddig, míg le nem esett hogy Spurfang nem a paklinkból idéz lényeket! Kár. mert úgy szerintem sokkal hasznosabb lenne. :)
  • A Wild Bloodstinger pedig szintén tematika miatt van itt, bár egy óriás skorpió kicsit fura látvány lenne mondjuk egy western film-ben, de fantázia, én ennyivel letudom a dolgot, Nem mellesleg ez is tud hasznos lenni, ha valamit sikerül vele kikapni valami hadifontosságút, az ellenfelünk kezéből. 

Az új Spurfang nincs igazán kihasználva, kb a Bait and Switch lap ami segít a támadóerejét növelni! Legalábbis fixen, de ezt is jól kell használni! Ha szerencsések vagytok akkor a Secret Plan, Bloodscalp Strategist, lapokból kaphattok további buffolási lehetőségeket is. Továbbá, a Messenger Buzzard, és Ten Gallon Hat segítségével is felhúzhatjátok a Spurfang-ot. Persze mindezt elég kevés eséllyel, és nem megbízható módon, mivel ezek nem célzott laphúzási lehetőségek.

Arfus-tól kapott Lich King lapok közt is van olyan ami buffol, szóval ez is lehet egyfajta opció, ám ez is elég kockadobás szerűen, megy. Nincs rá garancia hogy mindig azt a spell lapot fogja nektek dobni.

Szóval a Spurfang azért lett ennyire visszafogva, mert ahogy fentebb már utaltam rá, gyakorlatilag én értelmeztem félre a képességét, mint utólag kiderült. Valamiért elhitettem magammal hogy a paklinkból idéz random Beast lapokat, a támadó erejének függvényében. Részben ezért is vannak olyan Beast lapok a pakliban, amilyenek.

Végül az időhiány, és a lustaságom miatt így maradt a pakli, és pár lapváltoztatást leszámítva, maradt az eredeti formájában a lista. Ezért is említettem az elején hogy ez egy tematikus pakli lesz inkább, mint sem használható. :)

Úgy hogy az én félreértelmezésem kapcsán a Darkmoon Rabbit, Arfus, Gattlesnake, Rat Pack és végül a Messenger Buzzard lapok ezért kerültek be a pakliba, mert azt hittem hogy majd a Spurfang segítségével ezekből idézhetek majd random mód. :D

Silas Darkmoon, szintén a fun kedvéért került a listába, és pici fantáziával a cirkuszi varázslóból is lett nálam egy vadnyugati hős. :D

Unseen Saboteur, ha már egy szekérkereket akar tönkreverni, persze hogy bérelt helye van.

Safeguard, jó kis western elem, szinte már kihagyhatatlan. Akárcsak a Cattle Rustler, mint az aktuális marha tolvaj. :D

Viccet félretéve a képessége abszolút nem rossz. Ráadásul ezt Druid és a többi kaszt is használhatja. Boompistol Bully, ha már lövöldözés akkor ő se maradhatott ki. Akárcsak a Starshooter fegyver se, és miért ne adjuk meg a módját a dolognak. Ezt a fegyvert egyébként az Instrument Tech segítségével felhúzhatjuk a paklinkból.

Rustrot Viper, úgymond a villám amivel kilőhetjük az ellenfeleink kezéből a fegyvert. :P

Gold Panner, hát persze hogy az aranymosás se maradhat ki, nem mellesleg laphúzás, tehát instant célpont lesz. Miracle Salesman, és a Depth Charge is inkább csak a tematika miatt kerültek be a listába, mint sem a hasznosságuk miatt.

Zul'jin mellé a következő lapok járnak:.

A Starshooter mellé érdemes megtartani a Bloodscalp Strategist lapot is. Mivel utóbbi csak akkor fejti ki hatását, mikor fegyver van a kezünk ügyében!

Arcane Quiver, gyakorlatilag ilyennek képzeltem Spurfang képességét is.

Nagyvonalakban ezzel végére is értem a pakli bemutatónak!

Még egyszer ez egy fun pakli, így is kell hozzá állni! Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

És itt egy kis muzsika is mellé, ha valakit esetleg érdekel a dolog. :)

https://www.youtube.com/watch?v=QqvVeHOcG5U&list=PL6FF790DAD81A4F11&index=25

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok (16 db)

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőSecret Plan x1 1
Showdown in the Badlands kiegészítőSneaky Snakes x1 1
March of the Lich King kiegészítőArcane Quiver x1 2
TITANS kiegészítőBait and Switch x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőMessenger Buzzard x1 2 1 2
Core szettQuick Shot x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőTen Gallon Hat x1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőBloodscalp Strategist x1 3 2 4
Saviors of Uldum kiegészítőHunter's Pack x1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőRat Pack x1 3 2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőStarshooter x1 4 2 3
Showdown in the Badlands kiegészítőTheldurin the Lost x1 4 3 4
Showdown in the Badlands kiegészítőSpurfang x1 5 2 5
Saviors of Uldum kiegészítőWild Bloodstinger x1 6 6 9
Saviors of Uldum kiegészítőDinotamer Brann x1 7 2 4
Rastakhan's Rumble kiegészítőZul'jin x1 10 30

Semleges lapok (14 db)

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőDepth Charge x1 1 0 5
Showdown in the Badlands kiegészítőMiracle Salesman x1 1 2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőGold Panner x1 2 1 2
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x1 2 1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőGattlesnake x1 3 1 5
Core szettRustrot Viper x1 3 3 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőArfus x1 4 2 2
Galakrond's Awakening kaland módBoompistol Bully x1 5 5 5
Showdown in the Badlands kiegészítőCattle Rustler x1 5 3 4
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Rise of Shadows kiegészítőSafeguard x1 6 4 5
Rise of Shadows kiegészítőUnseen Saboteur x1 6 5 6
Darkmoon Faire kiegészítőSilas Darkmoon x1 7 4 4
Darkmoon Faire kiegészítőDarkmoon Rabbit x1 10 1 1

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás