FórumEgyedi kártyákBolygóközi Kalandok

Bolygóközi Kalandok

4

Beküldte: marciol10 (Golden Rare)

marciol10 profilképe

BattleTag: marciol#2924

Közepes játékos

Keres: Barátot

2018.12.08 14:58

Üdvözletem mindenkinek :)

Volt egy Hs Kieg ötletem amely a Bolygóközi kalandtok címet kapta volna csak sajnos idő hiányában nem tudtam befejezni pedig kb a 66%-a már kész volt így úgy gondoltam hogy darabokban raknám fel a lapokat így nekem is lesz időm befejezni.

Mielőtt elkezdeném a mai lapokat bemutatni előtte es kis bevezetés a kiegészítőhöz.

Téma:  Prologus: Reno Jackson kalandja lenne ez a kieg. Szegény barátunk a League of Exporers óta csak pihen és elzüllött és folyton csak a kocsmában vedel. Majd egy nap felkeresi egy titokzatos professzor, hogy tartson vele bizonyos kincsek felkutatásában. Figyelmezteti Reno-t sok sötét ellenség vár rá az úton és ez nem egy egyszerű kincsvadászat. Ugyanis dimenziókon át való kaland ez... Reno tétovázik és szóra nyitja szájáát....

Lapok: 3 téma lenne ugyanis 3 bolygóra utazna el Reno egy techonógiai bolygó egy Halloween bolygó és egy erdős természeti bolybó. Minden kaszt kapna egy egyedi hőst is.

A mai napon a Warrior és a Warlock lapok kerülnek bemutatásra

Warriorhoz hozzátenném hogy 1 új mechanika kerülne bemutatásra. Az augmentek: Amelyek feljavítják a lényeket bizonyos erősítésekkel. Ehhez tartozik hozzá, hogy a warrior néhány lapja Cyborgokat tud készíteni: A Cyborgok egy Taunt és egy Mech illetve egy augment összeolvasztásából jön létre (pl mint a Hunter DK Build a Beastje)

Story: Clarke vezette New Age vállalatot fogjuk megismerni. Akik a rendfentartó erők (Paladin) egyik legnagyobb ellensége. Ugyanis legálisan működő cég. Akik célja az emberek feljavítása és az álltal a világot jobbá akajrák tenni. Valójában a háttérben a Shadow Council vezeti a céget Clarke igazi célja még titkos de Reno felfogja fedni ezt.....

Lássuk is a lapokat:

Common:

Rare:

Epic:

Legendary:

Augmentek:

Warlock:

A Warlock a Spooky Land egyik lakója. Méghozzá a Plague landen ahol mindent a sötét varázslat fertőz meg. A lények méregtől szenvednek. Óvakodj Alanatól a vezetőjüktől ! Varázsitalok főzetek mérgek készítésére ez a föld a legalkalmasabb. Reno itteni látogatása nagy port vagy inkább mérget kavart ? Vajon hősunk megússza nátha nélkül ?

Common:

Rare:

Epic:

Legendary:

Köszönöm a figyelmet

Véleményeket elfogadom :D

#1

2018.12.10 07:52

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hali

Nekem tetszik, jó ötletek, szerintem mindkét kasztot feldobnák ezek a lapok :)

Érdekes lenne gyakorlatban is kipróbálni őket.

#2

2018.12.10 22:53 | Válasz: (#1) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

marciol10 profilképe

marciol10 (Golden Rare)

BattleTag: marciol#2924

Közepes játékos

Keres: Barátot

Nagyon szépen köszönöm igyekszik az ember, hogy újat mutasson ^^

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás