FórumKasztokbenedictus - 400 dust, vagy egy sikeres mókapakli?
benedictus - 400 dust, vagy egy sikeres mókapakli?
BattleTag: Ollywood#2121
Tapasztalt játékos
Keres: Gyakorló társat
2018.01.09 23:56
2018.01.10 20:17
Szia! Nekem megvan ez a legendary, de még nem igazán volt időm kisérletezgetni vele.
A véleményem, hogy kontrol pakliba beépíthető, és kontrol deck ellen kiváló lehet.
2018.01.11 09:38
Casualplayer (Premium) - Közösség segítő
Helló!
Sztem most az elmúlt idők leggyorsabb metáját éljük a maradék control paklik pedig extrém erősek pl a Jáde Druid vagy a Cube lock ráadásul ezekben rengeteg olyan lap van amit papként nehezen tudsz hasznosítani. Így sztem jobban jársz ha lebontod és egy szép epicet csinálsz belőle.
Egyébként nekem ugyanez a dilemmám a The Darkness-emmel. Hetek óta carakodom vele mikor kedvem van de végülis sztem abszolút alkalmatlan bármire. Eredetileg úgy voltam vele, h minden lapot úgy alkotnak meg h az valamilyen deckbe pontosan passzoljon de az elmúlt egy évben rájöttem h ez nem így van. Pedig még régebben azt állították a Blizznél, hogy minden lapot célzottan hoznak létre, szóval nincsenek töltelék lapok de pedig vannak.
Egyébként ha decket építenék Benedictus köré az egy control dragon pakli lenne Psychic Screammel.
2018.01.11 13:05
Hali! Az a lap egy dolgot csinál, megvéd a fatigue-tól. Viszont cserébe teleszemeteli a paklidat. Jelenleg semmi ellen nem jó, viszont kb. minden ellen rossz... Szóval nyugodtan mehet dustnak..
2018.01.15 20:46
Köszönöm meglátásaitokat srácok!
Konklúzió:
Megy a bontóba! :D
Ollywood#2121
Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!
Üdv!
Sikerült kibontani egy Benedictust... Raktam össze többféle paklit is, de mivel ahol bontottam limitált a lapkészletem, egy kis elméleti pakliépítésre invitálom az érdeklődő olvasót!
Elsősorban csakúgy beleraktam a paklimba, koncepció nélkül. Persze a vereségsorozat jött is rendesen.
Most meg ebben segíts (lapok és stratégia szintjén is): Van e olyan pakli, hogy maximalizált laphúzást rakok saját pakliba, így akár a 7. körben jöhet B. és aztán is folytatódik a lapelőny játék.
Vagy inkább utolsó lapnak betárolva, jó eséllyel az ellenfél még kb.10 lapját megszerezve valamilyen más módszerrel előnyt kovácsolva nyerni.
U.I.:sajnos nem olvastam vissza, hogy valaki írt e ilyen pakliról...
U.I.2.: Tudom, hogy 1 legendary köré veszélyes építkezni, de ha már kibontottam... :D