FórumKasztokMire izomkodnak a mage-ek??

Mire izomkodnak a mage-ek??

-2

Jani

Jani profilképe

2015.06.28 22:17

Most komolyan mire veri magát az a játékos aki sikeresen, szenvedések árán össze tudott hozni egy szerencsétlen 
mech,tempo mage-t???? mert alig van kivétel, de bocsássatok meg , de az összes egy casual balf*sz....
Itt az indokolatlan időkben , indokolatlan üzenetekben nyilvánulnak meg ezek a tipikus mágus gondolatok"jajj, az én deckem de rohadt erős
cseszheti az ellenfél a 10 ezer dust-os pakliját" az enyém a legjobb...az nem baj , hogy mindenkinek megvan:D
akinek meg nincs az meg azért nem rakja össze ,mert nem szégyenkezik már vele. Elhiszem, hogy működő konstrukció
de légyszives ne feszüljetek már , mert senki nem fog hanyat esni a b*tt nagy combok-tól-.-. *Arcmage-től sem (a legtöbb játékosnak minimum van 15 legendary lapja)
Kivétel a freeze,echo mage mert ők még gondolkodnak is:)
más hogyan látja ezt az egyébként nem annyira lényeges dolgot?

#1

2015.06.28 22:22

lali profilképe

lali

Mage,hunter népkasztok, kezdő kasztok,szerencsétleneknek...mit vársz?:) amúgy nekem is ez a véleménem

#2

2015.06.29 00:31

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Én ezt a teljesen lényegtelen dolgot csak a kis hisztidnek látom. Kikaptál párszor és jött az érzés, hogy idehánysz. Gyanítom két nickkel is.

#3

2015.06.29 14:44

Jani profilképe

Jani

És igazolja a felvetést egy mágus player:) 

#4

2015.06.29 18:29

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

http://hearthstonehungary.hu/node/meta-jelentes-a-juniusi-szezon-harmadik-heterol

Ezt szerintem olvasd el. Nagyon jó játékosok ranksololják benne a jelenlegi meta paklijait. A mech mage konkrétan az utolsó helyen van de a tempo mage sincs az első tízben...

Kikaptál néhányszor a magetől előfordul (velem is). Na de hogy a mech mage meg a tempó mage op lenne ugyan már...

Egyébként egy pakli nem attól lesz jó vagy rossz, hogy hány dust a crafololási költsége. Belegórtál 15 legendary lapot a deckedbe és csodálkozol, hogy a gyors paklik megbüntetnek érte? Ugyan már....

Egyébként a tempo mage 5-6 legendary lapot is játszik (jó az egyik Loatheb), és Naxos és BRM-es lap is kell hozzá, szóval olcsó decknek semmiképpen nem nevezném.

Ha kicsit is konyítánál a játékhoz a nem a mech meg a tempo mage-t szídnád, hanem az aréna mage-et (legalább egy winnel többet lehet vele hozni átlagban, mint bármelyik másik kaszttal).

#5

2015.12.08 07:35 | Válasz: (#2) Miles Teg (Epic) hozzászólására

theCsucsesz profilképe

theCsucsesz (Common)

BattleTag: Csucsesz#1917

Közepes játékos

Simán igazad lehet:)

#6

2016.01.04 19:45

Most ez egy agro pakli ami a legegyszerűbben összerakható. Azoknak való akik full a netről másolják a paklikat. (mondom én akinek egy NAXX AGRO pakli csillog alleria heroval :D de az már régen volt...)

#7

2016.01.15 16:04

Törölt felhasználó

Csak azért mert tempoval játszanak, egyböl verik magukat? És hogy érted h casual "balf*sz"-ok? Én is a tempo magevel jutottam be legendbe. A freeze/echo pedig miért más? Csak azért mert controll paklik és más stílusban kell velük játszani, továbbá több dustba kerül őket összerakni? Nem kell professzornak lenni ahhoz hogy tudj velük játszani, annyi hogy freezeben nem árt előre kigondolni hogy hány kör alatt tudod "leburstolni" az ellenfél arcáról a bőrt.... Inkább gondolkodj ahelyett hogy egy ragequit után idehányd a hisztidet.

#8

2016.01.15 18:45

AndrewDeak profilképe

AndrewDeak (Golden Common)

BattleTag: TARDIS#2688

Közepes játékos

Keres: Barátot

Ez van nem tudsz vele mit csinálni, én tegnap jártam  úgy, hogy rankeden mech warlock 2x is elvert, majd mech mage, pár meccs múlva újra egy mech mage, szinte csak olyan ellen mentem, sajnos kikaptam, többb rankot is vissza estem, de tudom, hogy én is hibáztam a meccsek során, ugyanakkor  utána újra felharcoltam magam.

Nem kell sírni emiatt, ha tudod, hogy sok ilyen és ehez hasonló deck ellen mentél és kikaptál, akkor valószínüleg nem csak az ellenfeled tehet róla hanem te is, gondold át mi lehetet volna jobb play.. stb.,  játsz olyan decket amivel a board ctrl nálad lesz, vagy legalább valamilyen szinten tisztán tudod tartani a boardot.... ötletej sokat készülj fel az ilyen ellenfelek ellen is, és gondold át mit csinálsz, ne gyere egyből a vesztes meccs után panaszkodni és különféle dolgokkal illetni azokat playeret, mert sok mindent úgysem érsz el vele, inkább tarts egy szünetet...

 

 

#9

2016.01.17 11:17

Storiaron profilképe

Storiaron (Golden Common)

BattleTag: Storiaron#2369

Persze, aki összetesz egy kis dust költségű lapot az egyből szégyelje össze-vissza magát. Sőt a rankedet a blizzardal nem is 10-es hero felett kellene megnyitni, hanem 15 legendarynál, amiben persze a wingesek nem számítanak. Ja és csak arany common meg rare lapokat lehessen használni az olcsó paklikban, hogy ki legyen egyensúlyozva a dolog.

Most gyors meta van(az elmúlt pár seasonban azért jelentősen lassult, ha a loe-s legendarykra gondolsz)ha azért játszol, hogy sokat nyerj és feljebb juss(a hisztiből ez jön le)akkor alkalmazkodj, ha meg fun player vagy akkor pofa be és fun. 

Ha casual balfaszok akkor meg miért zavar, nyílván mivel te sok csilliós pakliddal már legendben nyomod nem is találkozol velük ;) 

#10

2016.02.15 23:57

Vendég profilképe

Vendég

Számomra a mech, és a tempo legjobb ellenszere a mindfuck priest, tökéletesen halálra lehet szivatni őket vele. Amúgy sincs nagyobb élvezet, mint az ellenfelet halálra verni a saját lényeivel.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás