FórumKasztokTudtok tanácsot adni?

Tudtok tanácsot adni?

3

Törölt felhasználó

2018.08.04 19:50

Helló hát hol is kezdjem(bár nem tudom mennyi embert érdekel ez a dolog) de viszonylag régóta játszom a játékkal már a Goblins and Gnomes kiegészítő óta persze nem egyfolytában 3-4 hónapos kihagyásokkal, követem a metát az úgy meg is van de sajnos nincsen se ötletem se kártyám amit használhatnék összesen pár commonom és egy Budget Secret hunterem van(ezen kívül se legendary se epic) mit csinálhatnék ha bármilyen lapot kapok nem jó? ezért betöröm aztán egy olcsó pakli ami nem válik be így folyton kártyát vesztek arénázni is elég régóta arénázok de sose jön össze 4-5 winnél több az is ritkán, ti mit ajánlotok akkor játszak azokkal a lapokkal amiket kapok vagy gyüjtögessek pl:egy King's Bane roguera vagy bármilyen más deckre?

Ui:És úgy most őszintén miért pontoz le valaki egy ilyen fórum témát?? Ennek mi értelme csak segítséget kértem legalább akkor irja le miért :S

#1

2018.08.05 09:44

marciol10 profilképe

marciol10 (Diamond Rare)

BattleTag: marciol#2924

Tapasztalt játékos

Halihó :)

Ugye jövőhéten fogsz kapni egy Legendary lényt a Boomsday projekt megjelenése után. Illetve megcsináltad már a Frozen Throne-es első szárnyat ? (egy ingyen DK jár)

A következő kieg után várd meg, szerintem amíg a meta kezd kicsit kikristályosodni és utána gyüjtögetni a goldot és a dustot.

Illetve ha lesz elég dustod [Wizbang the Wonderful]-t lecraftold hisz ugye az 18 Blizzárd által elkésztett pakli receptet tartalmaz. Nem biztos, hogy a legjobbak a paklik, de viszont ez álltal gyakorolhatsz és ha megtetszik valamilyen pakli típus ez álltal ki tudod tapasztalni mi a jó illetve rossz kártya abban a pakliban. Aztán idővel magadtól is legyártod hozzá a lapokat :)

#2

2018.08.05 10:35

Öregapám profilképe

Öregapám (Premium) - A Szent

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Most csak gyűjtés. Havi 2000- 2500 gold összeszedhető simán. Kieg után kb másfél, két hét után eljössz ide:

https://hsreplay.net/decks/#gameType=RANKED_WILD&sortBy=winrate

Megnézed melyik pakli van 70 %-os winrate körül. Jelenleg a sámán vezet, ilyennel rankedezek én is. Lehet vele haladni. Ez kb 7000 dust. Van pala 4500 dust körül, az is jó.

Wildet ajánlom, nem kell tőle a kezdőknek sem megijedni. Vagy ha kérdés van időnként, vagy segítség kell, vegyél föl a barátlistára.

Én úgy szoktam, kieg megjelenésekor nyitok paklit, annyit amennyit jónak gondolok, attól függően mennyi jó lap jön. Most pl nyithatnék 350 paklit, de nem látom értelmét, kb 110-et nyitok majd. És a kiegek közötti időben semmi paklit nem veszek goldért. Így összejön köv kiegig 8-10 ezer gold. Meg kell nélkülözni lapokat, de később megtérül a takarékoskodás. Beosztom a kiegkor keletkező dustot, és a kapott lapokat.

Ha van kedvenc kaszt, a fent említett oldalon nézz szét. Nézd meg hogy teljesít mind. Wildet ajánlom, A standard a streamereknek való.

Továbbra is az a véleményem, a standard olyan, mint egy karatebajnok, akinek hiányzik az egyik keze. Wild az igazi, itt mindenféle ellenféllel összefutsz. Na itt is van sok sablon ellenfél, de legalább tudni lehet mi fog következni, és lehet rá készülni.

Na meg el kell felejteni azt, hogy legyártok pár lapot, hogy kipróbálhassak egy paklit, mert tuti nem fog tetszeni, és megbánod az elpocsékolt dustokat.

Öregapám

#3

2018.08.05 12:30 | Válasz: (#1) marciol10 (Diamond Rare) hozzászólására

Törölt felhasználó

Igen megcsináltam a Frozen Throne-t és köszi :) 

#4

2018.08.05 12:33 | Válasz: (#2) Öregapám (Premium) hozzászólására

Törölt felhasználó

Köszönöm szépen a segítséget megfontolom a wildot

Öregapám

#5

2018.08.05 12:49 | Válasz: (#1) marciol10 (Diamond Rare) hozzászólására

Törölt felhasználó

Ja amúgy Valeera the Hollowot kaptam de már nincs meg sajnos

#6

2018.08.06 09:13

Raizen11 profilképe

Raizen11 (Golden Common)

BattleTag: Raizen11

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia!

Én amikor elkezdtem játszani a játékkal, akkor már egy ideje létezett a HS. Nekem az vált be, hogy ami épp volt kieg (OLD God) nem vettem belőle egyetlen egy paklit se. Csak classic kártyacsomagokat vettem, hogy az alap lapok meglegyenek. Ez volt vagy fél évig (mert akkor nem jött 4 havonta kieg hanem volt még kaland.) Amikor megvolt a classic szettem úgy nagyjából és jött a következő kiegészítő, akkor már azokat vettem. kb. 1 év volt mire valamennyire felzárkóztam és nagyjából megvannak a meta lapok. (a küldiket rendszeresen csináltam) Most már annyira jól állok idézőjelesen hogy több mint 4000 aranyat össze tudtam szedni erre a kiegre :) (és volt azért hogy költöttem is rá még ha nem is sokat.)

Szóval ha nem akarsz fizetni akkor sok munka vagy sok barát +80 gold-os küldetéssel. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás