FórumÁltalánosA legidegesítöbb lap

A legidegesítöbb lap

-1

bzsombor23 (Common)

bzsombor23 profilképe

2015.08.13 18:11

Hello

Szerintetek melyik a legidegesítöbb, legjobban irítáló lap a játékban

ami nélkül  élvezhetőbb lenne a játék

#1

2015.08.13 21:14

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia,

Most csak egy lap van, amit megtudnék említeni: Grim Patron.

Annyira erős, hogy valamilyen szinten maga köré tudja építeni a meta játékot. Egy egész pakli épült rá, ami éppen a legerősebb paklinak számít. Majdnem minden ellen hozni tud legalább egy jó 50%-ot. Sok hős pedig nem tudja egy AOE segítségével elintézni azt a 3 életerőt.

#2

2015.08.14 09:14

Adlanor profilképe

Adlanor

Tirion Fordring.

Paladin ellen a 8. körtől retteghetsz, mikor jelenik meg az asztalon, és nyert helyzetből mikor fordítja meg a nyerési esélyeket 80%-ról 5%-ra... Amennyiben pedig van is silence a kezedben, azon kénytelen vagy ülni (kihasználatlan lapslot a kezedben). És a legviccesebb, hogy sok paladin deckben nincs is benne, mégis rá számítunk.

A világbajnokságon is volt egy meccse Kolento-nak már nem is tudom ki ellen, és azért veszített, mert megpróbálta körbejátszani Tirion-t (ami még ki sem lett játszva). Akármilyen jó játékos is, nem tudta...

Grim Patron ellen pedig szerintem a boardclear keveset segít, mivel általában 1 kör alatt nyer a Grim pakli üres kézből...

#3

2015.08.14 12:27

Dr. boom !!!! szerintem nem kell kifejtenem miért :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás