FórumÁltalánosA MSoG hatása a játékra

A MSoG hatása a játékra

1

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

Zsee profilképe

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

2017.01.24 01:31

Sziasztok!

Lassan 2 hónapja, hogy kézhez kaptuk a legújabb kiegészítőt. Megvan róla a saját véleményem, viszont kíváncsi lennék másokéra is.

A magam részéről úgy látom, hogy sose kaptunk még olyan csomagot, ami ennyire meghatározta volna előre, hogy mivel KELL játszani. A Kazakus szinte kötelező tette a Warlocknak és a Magenek a "nó duplikáción" paklikat, a priest "megúszta", a Drakonid Operative miatt neki megéri a jó sárkányokból kettőt játszani. A Druid listákban gyakorlatilag ha 2 lapot lehet cserélni, a sámán örömmel látta a gólemeket, vele is ugyanúgy tud face pakli lenni. Szegény miracle rugó az akit évek óta próbáltak eltenni láb alól, az olajon kívül soha nem kapott használható lapot, most meg... megkapta a maga coinját, szóval a Blizzard Hearthstone részlege feladta a rugót közel tökéletesen játszó játékosok elleni küzdelmét, és megadta azt, amire vágytak. Thijsék pedig megmutatták, hogy azért van egy nagyon jó paladin pakli is.

Nyílt béta óta játszom, de szerintem még sosem voltunk ilyen szegények a tömegesen játszott paklik számát tekintve. Engem még jobban elszomorít, hogy a következő csomag is kiegészítő lesz, ugyanis a saját magam részéről mindig a kaland módok utáni metát élveztem jobban.

Szerencsére bármennyire is szerénynek érzem a játszható paklik felhozatalát, azért vannak paklik amiket szeretek játszani. Az ősidők óta a Handlock a kedvenc paklim, néha még most is előveszem, bár mára igencsak megcsonkították a kicsikémet. Ezek után nem csoda, hogy szeretek reno lockozni. Bár a LoE-érás reno volt a kedvencem, a mostani is teljesen élvezhető számomra. A másik örök kedvencem a FoN + Roar kombós Druid volt. A Jade Druid nem hasonlítható hozzá, viszont a mesekártyás értelmében a "végtelen hokizás" jelen van a pakliban, emellett a "choose one" és a "discover is", ami a két kedvenc mechanizmusom.

Összességében azt tudnám mondani, hogy szerintem hasonlóan borzalmas kiegészítő a MSoG mint a TGT volt, de legalább a két kedvenc klasszom játszható most is, ahogyan TGT alatt is ez volt. Ez nálam képes kompenzálni azt, hogy a játékra gyakorolt hatása véleményem szerint inkább negatív.

#1

2017.01.24 13:55

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Egyetértek nagyon be van löve, hogy mivel kell, hogy játszál. Az order of rexar facebookcsoporton van is róla egy cuki infografika... Az, hogy egy teljes kasztot kinyirjanak( hunter) azt nem értem, hogy ment át a tesztelésen. Továbbra is az aggro shaman a legkárosabb deck a játékra vonatkoztatva, a rougenál legalább elöfordulhat rossz muligan, a shamannál nehéz elképzelni. Illetve a shaman az, ami kinyirja a huntert is...

Bár ki tudja, a controll warriorhoz is idö kellett, hogy összerakják játszhatóra..

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás