FórumÁltalánosA steamer-ek !

A steamer-ek !

0

Hétpöröly (Rare)

Hétpöröly profilképe

Közepes játékos

Keres: Egyebet

2015.10.22 22:12

A mai napon egy nagy élménnyel lettem gazdagabb egy magyar steamer jóvoltából! A fórumon megvitathatjuk kinek mi a véleménye hazánk esport lobogó hordozóiról. Írjátok meg a véleményetek róluk/róla mi a jó, rossz, hogy lehetne izgalmasabb vagy érdekesebb a közvetítéseikben. 

#1

2015.10.22 23:02

o_attila profilképe

o_attila (Golden Rare)

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Sokszor hallom a rinyálást... "hogy miért ezt húztam? miért ezt húzta?, stb babyrage-t" na amikor ez megy folyamatosan, én offolom a csatornát (persze adok még esélyt :D tudom milyen a rossz széria

szóval minél kevesebb rinyálás annál több idő jut az egyes szitukban hozott döntés kifejtésére

:D

(de ez csak az én személyes véleményem)

Ollywood#2121

#2

2015.10.27 21:46

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Nézek néha külföldi streamereket. A népszerűség szempontjából nagyon sokat számít, hogy ki hogy tudja kezelni a peches helyzeteket. Aki folyamatosan rinyál, azt én sem bírom sokáig nézni. Valaki egy vállrándítással elintézi, aztán concede, jöhet a következő. Valaki meg csak nevet a balszerencséjén, és fel sem veszi. Na az utóbbi a legjobb, lehet együtt nevetni. :) A streamer 99%-ban felelős a csatornájának hangulatáért.

Ha meg valami nagyon durva RNG miatt kap ki valaki, annak is megvan a jó oldala, mehet youtube-ra valami válogatásba. :)

Biros

#3

2015.10.28 22:35

Hétpöröly profilképe

Hétpöröly (Rare)

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Ma nagyon csalódtam egy Magyar streamer jellemtelen "féreg" magatartásán olyanért banol embereket amit ne is értek. Kővetkező történt : a cheten ki írt egy üzenetet "Vegyél itt mindenféle játszást hogy nagyon gazdag legyek. Amúgy olcsóbb mint bárhol máshol, vásárlásnál a BLZ kóddal további -3%." én rámentem az oldalra és feltettem egy kérdést a kérdés az volt mi a különbség az adott játék olcsó és drága változatán erre "You are permanently banned from talking in belezogep." . Szóval igaz a féreg nem változik az is marad .

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás