FórumÁltalánosArena - tippek, lootok, képek

Arena - tippek, lootok, képek

1

Miles Teg (Epic)

Miles Teg profilképe

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

2015.03.18 12:50

Hello Hello Hello!

Akinek kedve van megosztani arénával kapcsolatos tanácsait, különleges játékait, jó vagy rossz lootjait...

Én azzal kezdeném, amikor sikerül 3 olyan lapot feldobnia, amitől kiakad az ember agya:

 

 

#1

2015.04.29 22:28

Motyo profilképe

Motyo (Common)

BattleTag: PHO3NIX#2410

Healing Totemmel még jól is kisülhet a Lightwarden... :D Am mit szedtél ki?

Motyo

#2

2015.04.29 22:28

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Lightwardent. Nem lett az évszázad paklija, a végén nem csak ez és a magma rager szúrta a szememet.

#3

2015.04.29 22:28

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

A Lightwarden Heal totemmel igen erős is lehet, főleg ha van mellette más lény is. A csirkét a sámán nem tudja élettel buffolni, így használhatatlan (meg arénában eleve ultratré lap).Az Alarm-o-Botot mennyire szeretnéd a játék második felében üres kézbe behúzni!? A játék elején mennyit segít, mikor arénában főleg a kisebb lényekre fókuszálsz, hogy kivedd?
Egyébként a Magma Rager-t sem értem miért vetted ki. Statisztikailag, és megítélésem szerint is a játék legrosszabb lapja. Ha jól emlékszem, valami olyan kimutatás volt, hogy akik kitették, azok kb. 25%-ban nyertek abban a meccsben (és 75%-ban veszítettek). 3 kaszt is leszedi hős képességgel, a többi kaszt meg egy 1, vagy 2 manás droppal leszedi a 3 manásodat. Ezt a lapot ha muszáj lenne használnom, csak harcosba venném ki a Charge kártya miatt (vagy esetleg egy erős buffoló papba?)... Egy 0 manás Wisp-et többre tartok ennél...

Adlanor#2835

#4

2015.04.29 22:28

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Valamit itt félreértettél. 
A magma ragert nem kedvtelésből vettem ki, nem emlékszem melyik verzió volt, de vagy kb. ilyen grimscale oracle és whisp mellől kukáztam ki(a whispet te jobbnak tartod tényleg? gondolj bele, a játék közepén-végén az ellenfélnek a kisujját sem kell mozdítania egy whisp miatt, a rager legalább leszed(het) egy lényt, azaz cselekvésre kényszeríti az ellenfelet), vagy a másik kettő mana-költsége erősen gyilkolta volna a managörbémet (mert inkább kiteszek egy lapot a harmadik manás körömben, hogy az legalább 2 manába és jó esetben egy teljes körének elhasználásába kerüljön az ellenfélnek, mintsem hogy nézegessek 4 darab 5+ költségű lapot a kezemben, mert azok épp a szelekciónál erősebnek tűntek)
Nyilván nem szentírás ez, csak a véleményem, nem vagyok a legjobb arenasok között, de azért ~1500 aréna win, 2 Lightforge és egy Frostborn kulcsot azért sikerült szerezzek (3 szerveren játszom, nekem arénán kívül minden csak a gold-szerzésről szól)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás