FórumÁltalánosAviana vagy Varian Wrynn?

Aviana vagy Varian Wrynn?

0

EstebanJozsi (Diamond Common)

EstebanJozsi profilképe

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

2015.08.31 20:53

Melyiket lenne érdemes lecraftolnom?

Varian nagyon bejön nekem és hiányzik is a control wariba nekem, de Aviana-t is legalább annyira jónak tartom Druidba.

Mind 2 kasztal egyenrangúan szeretek játszani és a mostani meta hevében nem tudom melyik lenne jobb választás:/

#1

2015.09.01 05:07

Bazs! profilképe

Bazs!

mindkét lap "pay to win" pakliban teljesít jól, én személy szerint az utóbbit jobban preferálom a mert nincs random faktor .Sok videóban látom hogy Varian dobálja ki a warrior battlecry-os lapjait és bukja az armorokat. Javaslom nézz rá paklikat, és videót. Majd döntsd el melyik jön be jobban. 

#2

2015.09.01 12:02

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Igen végül én is inkább erre jutottam hogy majd meglátom hogy fog szerepelni és majd az alapján hogy melyikk lesz.

#3

2015.09.01 13:41

Palumtra profilképe

Palumtra (Golden Common)

BattleTag: Palumtra#2535

Tapasztalt játékos

Nekem meg van Varian és teljesen jól teljesít Control Warriorban, átlag 1-2 Legendaryt le szokott tenni, de nem egyszer már kihúzott 3 Legendaryt is. Igen, a battelcry bukó, de 10 manáért 4 legendary nem egy rossz húzás még így sem szvsz, én Variant ajánlom.

#4

2015.09.01 13:42

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Ha mindnenképpen most és ezen lapok közül akarsz kraftolni, akkor inkább Variant szerintem.

#5

2015.09.01 14:54

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Aviana-t fel kell húzi, mellé érdemes bevárni egy Innervate-en, és kb akkor is hasonló hatása lesz, miont Wrynn-nek, csak Wrynn 7/7-es lény, és kicsit random, de a control warri deckből kiindulva erősebb lényeket is kitehet. Aviana előnye az, hogy a Battlecry-okat is tudod érvényesíteni.

 

Én Wrynn mellett döntenék, mert a nélkül a control warri még mindig erős, viszont a druida paklit erősen Aviana köré érdemes felépíteni, és rá várunk/illetve egy jó darabig a helyet foglalja csak a kezünkben.

Adlanor#2835

#6

2015.09.01 18:02

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Köszönöm a válaszokat!

Igen lehet Varian lesz mert ő tűnik így is konstans jobbnak érték ügyileg, bár kicsit fáj a szívem hogy nem a druidot tehetem jobbá hisz az volt

a legelső kaszt amit úgy igazán megszerettem:/

Nyíilván mindkét lapnak előnye van de azt az előnyt a stabilan tarthatja mindkettő, csak az értéket aviananál necesebb kinyerni, mint ahogy írta is Adlanor akkor igazán effektív Aviana ha mellé van innervate amit ugye be kell húzni és a 9-10. körig tartogatni hogy bejöjjön a combo.

Wrynn-nél ez nincs ekkora hátrány, ugye belőle a legroszabb eset ha 3 spellt kapunk kézbe ami meg nem annyira roszz alapvetően sem,

Amiért érdemesnek tartottam inkább Aviana-t lecraftolni az az a combo amit emperor thaurissan effectjével kapunk és leginkább ezért vaciláltam a 2 legend közt. 

Heartpwn-n is néztem hogy ugyanezen kérdést tette fel egy ember és ott is Varian-t mondta szinte mindenki. 

#7

2015.09.03 19:28

Én a helyeden azért kicsit jobban megondolnám...természetesen egyikkel sem jársz rosszúl, de én lehet inkább Avianát craftolnám...Szerintem Varian elképesztő lassú, és nem mindig jó (személyes tapasztalatom alapján, egyáltalán nem hiányzik control warriból) még egy csatát sem azért nyertem , mert ő benne van. Legtöbbször akkor került a csata térre amikor már nyerésre álltam alapból. Aviana is szituáció függő, de a mostani metában úgy mellesleg szerintem nagyon jól szerepel a Druid..szóval szerintem dobj még fel egy érmét:D!.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás