FórumÁltalánosAz Elkövetkezendő Kiegészítők

Szerintetek ezek lesznek a kiegészítők nevei?

Igen
0%
Nem
66.67%
Nem pontosan, de hasonlók
33.33%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Az Elkövetkezendő Kiegészítők

5

Beküldte: Hubucka (Rare)

Hubucka profilképe

Közepes játékos

Keres: Barátot

2019.07.01 12:06

Sziasztok, WoW-ozás közben történt, hogy Azsharában csináltam a sztorit és mágus képzésen kellett részt vennem. Ennek tartalma annyiból állt, hogy meg kellet csinálnia az árnyék, a jég, és a tűz próbáját.És ekkor körvonalazódott bennem az a gondolat, hogy (mivel az előző kiegésztő az árnyak felemelkedése(mindenki tudja, hogy van angolul)volt) és a mágusképzésen a próbákhoz vezető portálok ugyanolyan színüek voltak, mint a február végén kiadott  "ízelítőkben", azaz lila, világoskék és piros, tehát (és mivel tudjuk az első kiegészítő nevét) ezért én nagyo valószínűnek tartom, hogy a következő kiegészítő neve: Rise of the Frost, vagy nagyon hasonló, a harmadiknak, meg értelemszerűen: Rise of the Fire. Természetesen nem tudom, hogy miről fognak szólni a kiegészítők. És ha valaki azután látja ezt és már tudja mi a kieg. neve akkor, ha nem volt igazam ne mondja azt, hogy: Hülye köcsög, ez csak egy feltételezés, ti mit gondoltok róla?

Képtalálat a következőre: „hs 2019 expansion”

a február végei "ízelítő"

Szerkesztve: 2019.07.01 12:17

#1

2019.07.01 13:40

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Helló, 

akkor először is szavazok, tehát:
"Szerintetek ezek lesznek a kiegészítők nevei": Rise of Frost és Rise of Fire?

Nem

Ezt elég nehéz megtippelni, de úgy hiszem biztosan nem fognak hasonlítani a Rise of Shadows-hoz (meg valahol remélem is hogy nem, mert elég fantáziátlannak érzem). De lehet akár a mágus próbás elméletben is valami, ebben ezúttal is nagyon aktívak a népek.

És ha valaki azután látja ezt és már tudja mi a kieg. neve akkor, ha nem volt igazam ne mondja azt, hogy: Hülye köcsög, ez csak egy feltételezés

Ezen az oldalon nem kell ilyesmiktől tartanod, ha meg mégis hidd el meggyőzzük az illetőt arról, hogy lehet finomabban is véleményt nyilvánítani.

Következő kiegészítő témája:

tudom jártunk már ott, de csak érintőlegesen és csak egy kaland szárny erejéig, szóval nagyon örülnék, ha Uldaman-ba mennénk ("haza látogatnék" :) ). De jöhetne ugyanígy Uldum sivataga is: megint lehetne egy hatalmas, monumentális helyszínünk.

Bár idén Rafaam tervéhez kötődik mindhárom kiegészítő, szóval valószínűleg komolyabb tónusra most sem számítok, de egy sivatagos kiegészítőt mindenképp nagyon adnék.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás