FórumÁltalánosAz Old Gods legrosszabb legendásai

Az Old Gods legrosszabb legendásai

1

EstebanJozsi (Diamond Common)

EstebanJozsi profilképe

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

2016.05.28 12:05

Sziasztok!

Már egy hónapja kint van az Old Gods, ezért én arra lennék kíváncsi hogy ki melyik 5 legendary-t tartja belőle a legrosszabbnak, esetleg melyiktől várt sokat és mégsem lett most belőle semmi.

Az én listám:

  1. Yogg-Saron, Hope's End
  2. Anomalus
  3. Shifter Zerus
  4. The Boogeymonster
  5. Cho'gall

 

 

#1

2016.05.28 13:33

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Nekem is van egy listám erről:

1. - Nat, the Darkfisher - Tudtam, hogy pocsék lap lesz, de hogy ennyire, azon meglepődtem, ennél még a classic Nat Pagle is jobb. Arénában Shredder dobta ki és meg kellett ölnöm, mert telehúzatta az ellenfél kezét.

2. - Yogg-Saron, Hope's End - Kicsit unalmasnak tartom már ezt a sok Trolden jelenetet, ez nem vicces, inkább idétlennek nevezem.

3. - Shifter Zerus - Azt hittem jobb lesz és lesz olyan, amikor jól jön, de egy adott helyzetben annyira kevés lény van, ami pont segítene, hogy szerintem nem ér meg egy lapot a pakliból azért, mert hátha mégis dob valamit.

4. - Cho'gall - Sejtettem, hogy nem lesz használva és tapasztalataim alapján eddig úgy néz ki, bejött a tippem. Én sem játszanék vele, ha meglenne.

5. -  The Boogeymonster - Nem vagyok vele annyira ellenszenves, mint általában mindenki, nem sorolom a katasztrófakártyák közé, de attól még szerintem is használhatatlan.

Azonban vannak olyanok is, amiket sokan nem szeretnének kibontani, én azonban szívesen kipróbálnám őket. Pl: Anomalus ; Soggoth the Slitherer ; Mukla, Tyrant of the Vale ; Herald Volazj ; Y'Saarj, Rage Unbound 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás