FórumÁltalánosBlizzard Fórum problémák

Blizzard Fórum problémák

2

Bluefire8 (Golden Common)

Bluefire8 profilképe

2015.09.06 13:32

Sziasztok!

Röviden összefoglalva a problémámat:

A Golden Cardos bugot én is benéztem, több kártyát is hiba volt disenchantolni. Ezek után eljutottam én is oda, hogy jelezzek a Blizzardnak, hogy visszakapjam a kártyákat, ám erre hiába próbáltam elküldeni az üzenetet, a következő hiba fogadott: "Your posting abilities are disabled".

A Blizz saját gyakori kérdései közt a következő lehetőségeket találtam:

"You can't post on our forums if:

  • you're on a Starter Edition account (except for Customer Support forums).
  • your Parental Controls settings block posting."

Ezeket egészen mostanáig próbáltam megoldani, mind hiába. Az ég világon semmi utalást nem látok arra, hogy mitől (vagy meddig) lehet egy account "Starter Edition", és a parental controlshoz sem tudok semmilyen formában hozzáférni (bár nem tudom, hogy a kettő közül hol a hiba).

Ezért szeretnék segítséget kérni tőletek, hátha van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám ezt megszüntetni (másodlagos kérdés: hogyan tudnám más módon felvenni a Blizzarddal a kapcsolatot bármelyik probléma elhárítása érdekében).

Válaszotokat előre is köszönöm!

#1

2015.09.06 22:19

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia!
A Parental Controls-t a Battle.net hivatalos oldaláról eltudod értni. Tehát: http://eu.battle.net/en/ Bejelentkezel -> Account Settings -> Parental Control

A másikra nincs ötletem, de Google-ból nézve, valami WoW-os probléma szokott lenni.

 

#2

2015.09.10 17:34

Köszönöm tényleg a segítséget. A Parental Controlst megtaláltam, de semmi nem volt rajta benyomva, úgyhogy valószínűleg a másik lesz a probléma forrása. Sajnos egyelőre fogalmam sincs, hogy mit kezdhetnék vele, de egyszer csak sikerül megoldani...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás