FórumÁltalánosBUG

BUG

0

Vendég

Vendég profilképe

2016.01.20 12:17

Az lenne hozzátok kérdésem, hogy nem észleltetek e mostanság BUG-ot Heartstoneban?
Mert nekem mostanság feltünően sok problémám van ezzel

#1

2016.01.21 08:54

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Az, hogy a Hearthstone BUG-os az már normális dolognak tekinthető. Pl. a Spectator mód már mióta bent van a játékban, de még mindig nem műkődik normálisan. Volt olyan BUG, hogy a Concecration lejjebb csúsztatta a pályát, és felül textúra hibák keletkeztek. Na az hónapokig bent volt. :D

#2

2016.01.21 16:45

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Az is elég látványos, amikor az unstable portal pakliból (mage challenge) Millhouse után igen gyorsan kijátszásra kerül a kezünkből az összes lap. Nálam vagy 3 féle helyre kerülnek a kezemből a lapok (az animáció végére helyreáll a rend).

#3

2016.01.22 13:21

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Nekem ma volt olyan hogy 60 goldos Priest daily. Megcsináltam, meg kaptam az aranyat de még azt jelezte meccs után is hogy még egyet kell nyernem. Megnyertem még 1-et és megint megkaptam a 60 aranyat. :D

De utána újraindítás után levette azt a +60-at szóval nem igazán lehet ezeket kihasználni.

#4

2016.01.26 13:06

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Engem legjobban az idegesít, hogy még mindig nem voltak képesek kijavítani a spell-es bugot. Ha egy spell-nek csökkentve van az értéke (pl. Sorcerer's Apprentice-el), akkor is neked az eredeti értékén jelzi a játék és ez nagyon zavaró.

Elvileg van valami Enrage-es bug is, amin hónapok óta dolgozik a Blizzard és elvileg aktívan dolgoznak rajta komolyan.

Hearthstone Hungary Admin

#5

2016.04.15 23:48

Ragi profilképe

Ragi

Hali!

Nem tudom, csak nekem tűnt-e fel, vagy érdekel-e egyáltalán valakit, de mintha Androidon (telefonon) Nozdormu még mindig bugos lenne picit. Gondolom PC-n is. Nem 2015 november van, hanem 2016 április, szóval roppant idegesítő.

Sztori a következő. Lapom elfogyott, írtom a srácot vígan. Egyértelműen meg fog halni. Kivár egy picit, aztán ahogy jön a zsinór. Dob egy greetengset, majd kivágja Nozdormut. Nem 9 manás volt, korábbi lap csökkentette neki, úgyhogy dob még rá Curse of Rafaam-ot is. Természetesen megkapom a Cursed! kártyát, persze ez már mind animáció, az idő lement. Következő kör, nincs lapom, laphúzás -2 hp, cursed -2 hp, kártya vissza, és ennyi volt a 15 másodperc, gondolom az előző kör végi közjátéknak is köszönhetően.

Egy telibe nyomott casual meccsről beszélünk, én ezt a megoldást roppant mód gusztustalannak és unfairnak tartom. Meg persze szánalmasnak, hogy fizetős versenyeket és laddereket építenek egy bugos játékra, de ez már csak a magán véleményem.

Gondoltam szólok, én ezt tapasztaltam. Ha már volt, bocsi, ha még nem, és olyan helyzetben vagytok, légyszi ezt jelezzétek a megfelelő helyre. Köszi :)

#6

2016.04.22 11:36

Ragi profilképe

Ragi

Tárgytalan az előbbi, Nozdormu telefonon totál szar, nem csak ezzel a párosítással.

#7

2016.05.11 00:06

Gergő profilképe

Gergő

Sziasztok!

Ma meg lett az 500win paladinnal, de nem kaptam meg az arany portrét meg a hero powert.

A kaszt kiválasztásánál arany, de játék közben meg csak "sima".

Ez mitől lehet vajon? Illetve hogyan orvosolható?

(kilépés-beléps megtörtént, még 2 arany hősöm van azok rendben vannak)

Köszi!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás