FórumÁltalánosDarkmoon Faire paklibontás és kártya értékelések

2. oldal / 2 oldal

#21

2021.03.22 11:34 | Válasz: (#20) kalooria (Common) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Szia!

Szerintem érdemes várni vele míg megjelenik az új kieg. Általában megjelenés után 1 héttel már nagyjából kirajzolódik mi-hogy fog teljesíteni, melyik kasztok és kártyák fognak dominálni. De tényleg ha van rá gold akkor is érdemes megvárni.

(Én goldért vettem mint free to play játékos, sajnos nem tudom hogy még mindig lehet azért, vagy csak igazi pénzért)

Pár dolog, amik dönthetnek a választásban: 1. -Milyen kasztal szoktál főleg játszani (akkor érdemes csak ahhoz/azokhoz a paklikhoz legyártani azt a pár kártyát mintsem a teljes szettet megvenni.)

                                                                       2.-Milyen játékmódokban szeretsz játszani (szerintem ha wild-os vagy akkor kihagyható, de a poén kedvéért viszont minél több a variálási lehetőség annál jobb, szigorúan létrázáshoz meg mellőzhető, pótolható.

                                                                       3.-"Milyen játékostípus vagy" oké ez kicsit értelmetlen kérdés, de szerintem valamennyire számít: Ranglétramászó, csak a játék kedvéért tolod 1x-1x, vagy ez is az is, pörgős meccseket bírod, vagy inkább megfontoltabb taktikázósabbakat, visszatérő veteránként űzöd, esetleg újabb vagy a "hs iparban".

                                                                       4. Mennyi időt szánsz a játéknak, illetve eddig mennyit feccöltél bele, mert lehet hogy az a gold amit erre szánsz, sok idődbe tellett és később még jól jöhet paklibontásnál.

Röviden tömören: Szerintem érdemes várni vele.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás