FórumÁltalánosDiscord Szerver - Hearthstone Hungary

Discord Szerver - Hearthstone Hungary

1

DeeSnow (Free)

DeeSnow profilképe

BattleTag: Deesnow#2794

2024.06.01 10:39

Sziasztok!

Manapság szinte minden játékhoz találni discord szervert. Nincs ez másképp a Hearthstone esetében sem, ugyanakkor magyar nyelvű szerverről nem tudok. Ezen hiány pótlásaként elindítottam a Hearthstone Hungary discord szervert.

Hogy mitől más a Discord mint egy fórum vagy facebook csoport ?

A Discord alapvetően egy chat/voice platform, tehát valós idejű kommunikációt tesz lehetővé. A különböző témák részére különböző csatornák hozhatók létre. roBOT-ok használatával különböző integrációk valósíthatók meg. Pl egy deck code megosztása eseték a deck össze kártyáját megjeleníni a bot. Streaming (videó megosztás/közvetítés) lehetősége, azaz egy játékos megoszthatja a képernyőjét, amit a többi játékos nézhet, miközben közös hanghívásban vannak. Így pl egy tapasztalt játékos segíthet a kevésbé tapasztaltaknak, hogy mit és hogyan játszon az adott szituációban.

A játékot több mint 10 éve ismertem meg, de valójában csak tavaly augusztus óta játszom. Ennek ellemére, köszönhetően annak a sok segítségnek amit a hivatalos discord szerveren kaptam, februárban és márciusban is elértem a Legendary szintet.

Akinek kedve van csatlakozzon a magyar szerverhez: https://discord.gg/MBGahHxEQd

#1

2024.06.03 07:47

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Csatlakozok, hátha valakit érdekel Discordon az esemény amit hirdettem!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás