FórumÁltalánosDuels, arénázzunk a dungeon run-ban!

Duels, arénázzunk a dungeon run-ban!

0

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2020.10.25 10:27

sziasztok!

Itt az új játékmód, lehet sok streamer nézni róla, vagy bátrabbak meg is pörgethetik a korai hozzáféréssel. Ennek sok értelme nincs, mert a táblát törlik amikor kijön a kieg, és addig sem lehet csak casuel módban nyomni.

Ellenben egy külön öröm számomra, hogy casual módban is lehet nyomni!

Folytassuk a sort a hozzászólásokban!

#1

2020.10.25 10:38

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Első blikkre szerintem a 16 kártya vajmi keveset befolyasol, így a standard játékosok nincsenek veszélyben. Mivel a dekk akkor is kap támogatást, ha vesztes csatát vívtunk, így egyáltalán nem gond, ha a rendelkezésre álló lapokból nincs meg sok. Ok, hogy az ábrán tele vagyok vad lapokkal az asztalon, de így is volt akitől kikaptam, mert jobban húzott, és jobban passzolt az első kincse a dekkjéhez.

Onnantólhogy jön 2*3 lap meg egy kincs pluszba, már azok a döntéseink számítanak amivel ezeket választjuk. Akár szinergia, akár tiszta erődzint az irány, akár bolond húzás, vagy dekk buff, ezek mind nagyobb hatással vannak a dekkre mint a core lapok.

Oda azokat ajánlom, amik később robbanhatnak, pl én betettem a kis fika démonokat meg Archwitch Willow-t, és nem kellett csalódni, vannak/lehetnek nagy démonok és Soul Fragment szinergia az utánpótlásban.

Az az érzésem, hogy a hős és a hős képesség kiválasztásakor lehet terelni az irányt a standard szinergiák irányába. Főleg, ha nyilvános, hogy milyen csomagok jöhetnek a jövőben (mármint egy run-on belül).

Én bizakodó vagyok, és előre sajnálom, hogy ez a mód fel fogja zabálni az arénát.

Egyben lehet hogy elkezdem kiütni ezeket a solo kalandokat gyakorlás gyanánt.

Szerkesztve: 2020.10.25 10:41

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás