FórumÁltalánosÉrdemes most craftolni?

Érdemes most craftolni?

0

Vendég

Vendég profilképe

2016.03.05 16:03

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy összegyűlt nekem egy kisebb mennyiségű dust (3780) ami disenchantra vár és az lenne a kérdésem, hogy a common/rare lapokat mennyire fogják átalakítani? Megéri várni az új kiegre/ a bejelentésig a disenchantal vagy érdemesebb most betörni őket és lecraftolni azokat amik kellenek? Valamint rendelkezem 2 darab enyhén szólva használhatatlan golden legendaryval, amikkel szintén nem tudom megérné-e megvárni a kieget/bejelentést vagy törjem be?

A választ/segítséget előre is köszi! :)

#1

2016.03.05 16:28

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Hali!

Ahogy látom eddig sem sietted el a felesleges lapjaid betörését, ne most fogyj ki a türelemből. Lehetséges, hogy ez később kamatozni fog + dust képében, illetve azt sem lehet előre számítani, hogy milyen új hasznos lapok jönnek a kiegészítőben, így azt sem, hogy mellyek lesznek azok a paklik, amik versenyképesek lesznek. Így jó magam nem látom értelmét bármit is tenni ezügyben egyelőre.

#2

2016.03.05 18:42

szali profilképe

szali (Diamond Common)

BattleTag: Szali#2559

Tapasztalt játékos

Szia!

Én a helyedben nem törnék be semmit sem, pár hónapja én is gyüjtögetem a lapokat, például ha a knife jugglert nerfelik ami elég esélyes akkor a betöréssel ha van belőle 3 fölösleges darabod 120 dustot kapsz a 15 helyett, egyértelmű hogy megéri várni. Illetve akik merészebbek azok megjátszhatják azt hogy a várhatóan nerfelni kívánt kártyákat legyártják pl: Force of Nature nekem nincs meg , legyártom 800 dustért kipróbálom a Midrange Druidot aztán ha nerfelik akkor eldönthetem hogy visszatöröm ingyen mert nem jött be annyira ez a pakli vagy megtartom. Persze ha nem nerfelik akkor ez nem játszható meg, ez a rizikó :D

szali

#3

2016.03.05 20:15

Vendég profilképe

Vendég

Rendben, köszönöm!

Akkor várok még vele. Még egy kérdésem lenne, hogy sikerült ma nyitnom egy golden ragnarost. Ez a lap is nerf/buff esélyes lesz?

#4

2016.03.05 20:43

szali profilképe

szali (Diamond Common)

BattleTag: Szali#2559

Tapasztalt játékos

Nem valószínű, de sosem lehet tudni:) Illetve fontos megjegyezni hogy buffolni biztosan nem fognak egy kártyát sem.

szali

#5

2016.03.06 14:22

Fustfujo profilképe

Fustfujo (Diamond Common)

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

Sztem is várj a betöréssel! :)

Én azonban egészen máson kezdtem el gondolkodni! Mivel az előző kieg relatív rég volt, így elég tisztes aranymennyiségem összegyűlt! (gondolom nem vagyok egyedül ezzel).


http://hearthstonehungary.hu/forum/general/-erdemes-e-classic-paklikat-vasarolni-kieg-elott

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás