FórumÁltalánosFolyton disconnect-el a játék

Folyton disconnect-el a játék

0

GiantAxe (Rare)

GiantAxe profilképe

BattleTag: GianAxe#24714

Közepes játékos

Keres: Barátot

2016.03.18 23:51

(Előre is elnézést a helyenként trágár szó használatért.)

Éppen farmoltam a golden lock-ra és már közelebb van mint egy hangya köpete (5 win kell még).  De a a kedves hearthston gondol egyet hmm..., hogy tudnám megszivatni a hűséges jatékost? Adjak szar napi quest-ek? Ahhh... úgyis nyom rá egy reroll-t. Csesszem szét lehetetlenül szar rng-vel? Nem, ahhoz most nincs kedvem. Mi az amitől egy játszani kívánó fizető felhasználónak olyan érzése lenne mintha ő lenne Hulk aki azt a flappy bird reggeliző izét játsza cat mario közben? Megvan, szarrába baszom az idegeit azzal, hogy nem hagyom játszani! Újra indíthatja a kilenst ahányszor csak akarja, de nem fog bevállni. Gépét is újra indíthatja, de az se fog bevállni. MUHAHAHA!

Másnak is volt ma (2016.03.18) ilyen problémája?
Csak valahogy nem tudom felfogni, hogy miért szarakodnak ennyiszer a szerverek egy milliárd dolláros cégnél ahol szinte csak online lehet játszani játszani. Oké néha kell egykis karbantartás meg az új patch miatt is talán, de a kieg mégcsak nem is jött ki (amúgy akkor se lehet majd játszani/pack-ot bintani), de azt elvárnám, hogy tudjak játszani.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás