FórumÁltalánosFree Fireball,2v2 játék

Free Fireball,2v2 játék

-1

Hany (Golden Common)

Hany profilképe

BattleTag: pappdenes#2670

Közepes játékos

Keres: Tanítót

2015.02.15 16:36

Sziasztok! Mit gondoltok a nem rég bejött Duplicate és Echo of Medive (ha nem igy irják akkor bocs) ? Ezek ugye kombokat hoznak létre plz Free Fireball vagy Full Board-od Molten Giant-ok uralják stb.. ezek azért nem is hangzanak roszul . Az lenne itt a föbb kérdés hogy a profibbak mit gondolnak erröl a kicsiny komborol!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akik játszottak  a WoW valamelyik részével azok tudják hogy vannak 2v2 3v3 4v4-es arénák és ezek szerintem nagyon vicces szituáciokat hozhatna ki a HS-ből pl Trump és Kripp össze álna Kolento és Firebat ellen :D mijen Fun lenne nem ?? (de. XD) ott azért lenne rendesen kombo áradat pl. BUFF Druida és egy Murlock Warlock össze álna :D vagy 1v1v1 mindenki mindenki ellen az is vicces lenne ... Legalábbis szerintem
                                                                                                                                                                 -Elöre is köszönöm mindenkinek a válaszát...

#1

2015.02.15 21:05

Feri a hegyről profilképe

Feri a hegyről

Milyen kombó? Hogyan kapsz ingyen fireballt?

#2

2015.02.16 16:32

Motyo profilképe

Motyo (Common)

BattleTag: PHO3NIX#2410

Kint van Antonidas 4 Socerer's Apprenticével (vagy mivel). Ez ugye vagy Duplicatevel vagy Echoval lesz elérve (mármint a 4 Apprentice).

Motyo

#3

2015.02.16 17:04

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Na igen. De ez az eset csak 'Best Moments' videókban fordul elő. Az hogy ez kijöjjön, s kint is maradjon... Akkor már egyébként is nyertél volna.

Adlanor#2835

#4

2015.02.17 08:24

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Az Echo csak a saját térfeleden lévő lényeket másolja le, az spellt nem ad. A Duplicate meg csak az ellenfél által az első megölt minionból ad még kettőt a kezedbe. A felhasználható Fireballok számát csak Antonidas segítségével lehet növelni. Eszméletlen kombó lehet (egy ellenfél álltal kirakott Millhouseal is - igen, hivatalos profi versenyen megtörtént), dehogy fel lehessen tölteni Apprenticel a pályát az inkább fun meccseken történhet meg.

#5

2015.02.17 19:55

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

A Molten Giantes kombó nagyon ritkán jön ki (akkor is kell még egy Ice Block, hogy megéld, hogy támadni is tudjanak). 
A végtelen Fireballt (nem előre lezsírozott meccsen) képtelenség megcsinálni. Antonidas+ 4 Sorcerel's Appentice= 15 mana, és akkor még eltekintettem attól az apróságtól, hogy milyen nehéz is legyártani 4 Appenticet. Ráadásul ez a kombó teljesen felesleges is, ha kiteszed Antonidast és megéli a következő kört (és persze te is), amúgy is nyertél.

#6

2015.02.18 20:04

Hany profilképe

Hany (Golden Common)

BattleTag: pappdenes#2670

Közepes játékos

Keres: Tanítót

Igen ez csak fun . De mit gondoltok az arèna ötletröl?? Szerintem fergeteges lenne.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás