FórumÁltalánosGalaxy S6 hátlap + pack-ok S6 nélkül

Galaxy S6 hátlap + pack-ok S6 nélkül

3

PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

2015.07.18 14:56

Hogyan szerezd meg a Samsung Galaxy S6 hátlapot Android emulatorral:

A leírást Hage készítette!

Ha gondod akad a gépeléssel, nem akarja mondjuk bevinni a “@“ jelet, stb, akkor a “Settings”-ben kapcsold ki a harveres billentyűzetet az “Input” almenüben, ekkor felugrik a virtuális képi billentyűzet és azon már rajta vannak ezek.

  1. Töltsd le a Genymotion programot (NE azt töltsd le, amin az áll, hogy “without virtualbox”!). Mindhárom főbb operációs rendszeren fut (Windows, Mac, Linux). - Ide kell regisztrálni, de egyéni felhasználóknak ez ingyenes.
  2. Hozz létre egy Galaxy S5 4.4.4 eszközt (a keresőben hamar megtalálod, ha beírod). Mielőtt elindítod, állítsd be a kis csavarkulcs jellel (CTRL+R) hogy mennyi processzor magot használhat a virtuális gép és mennyi memóriát. Első legyen annyi, amennyi a gépedben található, a memória meg a teljes memóriád fele (de legalább 2048 MB). Ezután indítsd el a virtuális eszközt.
  3. Indítsd el a beépített böngészőt, vagy használd a google keresőt és keress rá az “Amazon App Store” applikációra. Töltsd le és telepítsd (ezt lehet a “Downloads” között találod meg a programok között). Indítsd el a programot.
  4. Jelentkezz be az Amazon boltba. Ha van pl Kindle-öd, akkor már van ilyen fiókod, vagy ha vásároltál már Amazonon, akkor is. Ha nincs fiókod, akkor létrehozhatsz egyet, de ezt megteheted a saját gépeden is, nem kell a virtuális eszközön. Jelentkezz be és keress rá/töltsd le a Heearthstone programot. Ne indítsd el még most!
  5. Indítsd el a “File Manager” programot. Nyomd meg a “menu ikon”-t a bal felső sarokban és menj be a “Settings”-be. Klikkelj a “General Settings”-re. Gördítsd le a képet az “Access mode-hoz, és pipáld be, hogy “Root Access mode”. Nyomj OK-t minden figyelmeztetésre. Navigálj el a /Root könyvtárba és azon belül a “system” könyvtárba. Tartsd nyomva az egeret a build.prop file-on, majd nyisd meg az Editorban.
  6. Ez a fontos rész: keresd meg azt a sort, hogy:
    • ro.product.brand=generic
    • ezt a generic-et írd át samsung-ra, tehát ez lesz az eredmény:
    • ro.product.brand=samsung
    • Utána illesz be egy új sort alá, amibe ezt írd: 
    • ro.product.model=SM-G920F
  7. Mentsd el a filet, majd lépj ki MINDENBŐL és INDÍTSD ÚJRA A VIRTUÁLIS ESZKÖZT (lehet a hardveres billentyűzetet újra ki kell venni, ha erre előzőleg szükséged volt). Indítsd el a Hearthstone-t a virtuális eszközön és lépj be. VIGYÁZAT! Alapból az amerikai szerverre akar betenni, VÁLTS EURÓPAIRA, ha azon játszol!

Hogyan szerezd meg a Samsung Galaxy S6 hátlapot root-olt Android-os eszközzel:

Aki nem tudja mi az a root-olás, inkább ebbe ne kezdjen bele (szinte minden eszközön máshogy kell root-olni egyébként), mert még a végén elrontja a telefonját/tabletjét!

Tehát akik root-olták az eszközüket:

Ehhez a leiráshoz Ujvári Csaba facebook hozzászólását is használtam.

  1. Play Store-ból le kell tölteni a build.prop editor-t (vagy bármilyen olyan program is jó, amivel tudod szerkeszteni a system-ben található build.prop file-t - én Root Explorer-t használtam)
  2. ...és két értéket kell kikeresni és módositani:
    1. ro.product.brand -> samsung
    2. ro.product.model -> SM-G920F
  3. Tehát a ro.product.brand-nél a samsung szöveg szerepljen (LG, Google, HTC, Motorola, Huawei stb. helyett)
  4. A ro.product.model-nél pedig az SM-G920F szerepeljen (SM-N 9005, razor, spyder, hammerhead stb. helyett)
  5. A telefon újraindítása után lehet belépni a Hearthstone-ba és már jár is a jutalom.

#1

2015.07.19 19:02

Amunn profilképe

Amunn

Ezt pc-n is megcsinálhatom?az első verziót amit irtál:D

#2

2015.07.19 21:00

Mainsmurf profilképe

Mainsmurf

Sikerült minden, 1000 hála srácok :)

#3

2015.07.19 23:23

Szopacsek13 profilképe

Szopacsek13

Nekem csak egy gondom van hogy a 4 magos procimból csak 1-et használ fel amikor elinditom és irja hogy nézzem meg a bios-ban de ötletem sincs hogyha minden játék jó akkor ez miért csak 1 procis használ fel és mit kéne be állitanom a bios-ban. Ha van bárki akinek ötletei vannak szivesen meghallgatom őket. Köszönöm előre is!

#4

2015.07.20 01:30 | Válasz: (#3) Szopacsek13 hozzászólására

Sorosl profilképe

Sorosl (Common)

BattleTag: lacko11#2572

Tapasztalt játékos

A BIOS-ban elvileg engedélyezni kell a virtualizációs technológiát! 

 

#5

2015.07.21 12:38

Thesd profilképe

Thesd

Nekem már a program telepíésekor "végzetes hiba" történt. :)

#6

2015.07.22 10:43

Ragi profilképe

Ragi

Hali!

- Telepítéskor a 126 megás telepítőt kell választani, nem a 24 megásat, tehát kell a virtual box is. Így igazából 2 progi települ, a Genymotion és az Oracle virtual box. Én kipróbáltam, hogy kihagyom az oracle virtual boxot, így tulajdonképpen úgy települt, mintha a 24 megásat választottad volna, lehet előről kezdeni.

- BIOS-ban van egy CPU-ra vonatkozó rész, mint ahogy írták, engedélyezni kell a CPU virtualization-t, vagy valami ilyesmit, több helyen leírták már, hogy mi a pontos neve. Nagyon nem kell befosni tőle, nem ma piszkáltam először Biost, mégis, nekem is ki volt kapcsolva, egyszerűen nem volt rá szükségem. Itt kell.

- Ha korábban úgy telepítetted a cuccot, hogy a virtualization ki volt kapcsolva, akkor a progi a telepítéskor/indításkor automatikusan 1-re tette a CPU-k számát. Ha ez után módosítod a Biost, a CPU szám továbbra is 1 marad, azt át kell lökni mondjuk kettőre. Gondolom azok, akinek még 1 CPU fut a gépben (1 mag azt csá), azok így jártak. Irány az Árkád S6-ot tesztelni :)

- Ha a full telepítés fölment, ha BIOS-t átlökted, ha beállítva a CPU szám legalább 2, és memó is van bőven, ha sikerült a megfelelő helyre beírni/módosítani a készülék adatokat, akkor nagy meglepetés nem érthet.

Én sokáig szarakodtam, de egy sima kis i3-mal (8 giga memó, de 4 is jó) működött, vígan bontogattam 3 accounton. Jelzem, az egyiken tonnaszámra jött a golden common-rare, a másikon is, csak ott jött valami legendary kalóz, a harmadik pedig nem nyitott semmi extrát.

#7

2015.07.26 00:33

fruk23 profilképe

fruk23

Ha régi laptopod/ géped van, ami még nem támogatja a virtualizációt, nem fog működni a dolog, felesleges megpróbálni, előrször ellenőrizzétek le egy progival:
http://www.sysprobs.com/disable-enable-virtualization-technology-bios

Én másfél óráig próbálgattam,mire rájöttem, hogy nekem nem lesz ebből pakli :(.

#8

2015.07.28 03:22

User profilképe

User

Én megcsináltam, de azóta nem enged be a játék, ezt a hibaüzenetet dobja: hearthstone has been updated please download the latest version.

#9

2015.07.28 09:18

Álmos profilképe

Álmos

Ugyanaz a probléma áll fent nekem is. Sehol sem enged be, se telefeonon, se számítógépen. Más régióba vagy más felhasználóval betudok lépni.

#10

2015.07.28 18:42

User profilképe

User

If you've played on a Amazon App Store version of Hearthstone today you will get this error on pretty much every other device. This is because of the Amazon App Store carrying version 2.8.9554 of Hearthstone while every almost other vendor (including battle.net client) still has 2.7.0.9166. And according to this official blog post:http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/18132724402 if you play on 2.8 once, you won't be able to play on 2.7 on your account.

#11

2015.10.21 10:54

Ice9 profilképe

Ice9 (Common)

BattleTag: Ice9#2660

Közepes játékos

Jelenleg korlátozva van a hearthstone letoltése az amazon app storeban. Egész hosszú lista van azokról az országokról, ahol nem lehet letölteni. Köztük van az USA és a legtöbb európai ország, köztük Magyarország is. Ez most csak átmeneti vagy később se lehet majd lehtölteni? Erről tudtok valamit?

#12

2015.11.14 13:35

Daniika2002 profilképe

Daniika2002

Nekem amikor le töltöm az amszing app store-t és meg akarom nyitni akkor azt írja can't open. Tudtok segiteni ?

#13

2015.11.14 13:54

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Ha mindent, pontosan úgy csinálsz ahogyan a leírásban, van, akkor sikerülnie kell én is ez alapján a leírás alapján nyertem meg a decket, ill a hátlapot is. A hibákat a saját gépedben kell keresni, esetleg programütközés vagy a tűzfalad beállítása, sokminden okozhatja ezt a hibaüzit. Vagy csak egyszerűen, kezd előről mert valami rosszul települt, nem a megfelelő sorrendben csináltad. stb.

#14

2015.11.14 18:06

Orodreath profilképe

Orodreath (Golden Common)

BattleTag: Balu#2825

Nekem nemakarja feltelepíteni az appstore-t egyáltalán, azt írja hogy ben kompatbilis.

#15

2015.11.14 21:40

Daniik2003 profilképe

Daniik2003

Nekem is ez van.

 

#16

2015.11.15 18:05

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Én arra volnék kiváncsi (mivel a gépekhez nem igazán értek, így biosba meg virtuálbox mittudoménmilyen dolgokba nem nyúlkálnék inkább, még elqrom a laptopot véletlen), hogy Pesten valahol a Petőfi-hídhoz közel a kőrúton van azaz Esportbár, ahol két rendezvény reklámozásában is benne volt a lehetőség hogy aki odamegy annak a firesideos hátlapon kívül ezt az S6os bónuszt is lehetősége van 'kioldani' az accán.

Szóval ez úgy általánosságban folyamatosan bármelyik hétköznap délután is megvalósítható akár (feltételezve hogy van ott 1db ilyenre is beizzított PC) vagy csak ilyen kivételes össznépi meghirdetett alkalmakon (ami nyilván lesz még a jövőben)? 

#17

2016.04.17 00:06

Hungoblin profilképe

Hungoblin (Common)

BattleTag: Hungoblin#2803

Kezdő játékos

Nekem az a kérdésem lenne,hogy a fentiekhez hasonlóan - mivel se nekem, se a baráti körömnek nincs se Iphone-ja, se Ipad-je sajna - van-e mód az ezekhez az eszközökhöz kapcsolódó bónusz paklik megszerzésére valamilyen emulatorral, PC-ről?

Amennyiben igen és le tudnátok írni egy olyan részletes útmutatatót, mint fentebb PHOENIX tette, azt nagyon megköszönném! :-)

Köszi és jó lapjárást! :-)

 

Az alábbiakra gondoltam:

IPack - Awarded for playing a game on iPad.

IPhone - Awarded for playing a game on iPad.

 

Hungoblin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás