FórumÁltalánosGrand Tournament Legndary-k

Grand Tournament Legndary-k

0

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

Maxxis profilképe

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

2015.08.15 13:32

Már ismerjük a kiegészítő minden lapját. Arra lennék kíváncsi ki melyik legendet tartjátok képesnek arra hogy a legnagyobb mértékben megváltoztatja a META-t?

Valamint szerintetek, melyik a kiegészítő "Dr Boom" - ja ? Melyik legendary-ra vágytok a legjobban, illetve mindenképpen craftolnátok?

#1

2015.08.15 14:27

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Nekem elsőre, úgy tűnik hogy, ami nagy mértékben változást hozhat, a "Justicar Trueheart". Eléggé opnak tűnik ez a kártya, maga a legendary, nem mondható erősnek, sőt szinte bármi leszedi, azonban a képessége nagyon erős, ezen meccsek fognak eldőlni. Tetszik még a Sámán, a Pap és a Druid legendary-ja, azonban ezek kaszthoz kötöttek. Megemlíteném még a "Bolf Ramshield"-et is 6 - manáért 9 sebet felfog, aggro pakllik ellen jó lehet, ha mellette van még pár tauntunk, azonban egy handlock-ot nem hiszem hogy megállít.

#2

2015.08.15 20:16

Szerintem a TGT legjobb legendaryjai:

Eadric, the Pure: A paladin egyik sztárja lehet, valószínűleg alap lesz a kontroll és midrange verzióban egyaránt.

Nexus-Champion Saraad: Egy csomó kontroll laputánpótlását képezheti, meglátjuk, mennyire fogják a játékosok használni az inspire-ös lapokat.

Rhonin: Ez a lap király lesz, az egyik első lap, aminél már-már pozitív, hogy benne van a BGH hatókörében. Szerintem a legtöbb mage hasznát fogja venni.

De a legjobb talán mind közül Chillmaw lesz, talán ebben érzem az igai potenciált az aggrok visszaszorítására. Aztán meglátjuk.

#3

2015.08.16 08:46

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Chillmaw: Tökéletesen balanszolt aggró/midrangle pakli fogó Legendary. Valószinűleg kraftolni fogom, ha jobban elterjed. Talán benne látom a legnagyobb lehetőségeket.

Varian Wrynn: Ez a másik lap, amit kraftolnék a felhalmozott dust mennyiségből. Nagyon erősnek tűnik így elsőre, hiába veszíti el esetleg a Battlecry effektjét a felhúzott lény, ha általa megidézésre kerül.  

The Mistcaller: A Shamanok szerencsére egy erős Legendary lapok kapott, ami valószinűleg bármelyik pakliba megállja majd a helyét. Én örülök, mert az egyik kedvenc paklim a Mid-Shaman és oda tökéletes lesz. Ha utána már 3 lény kikerül, már kijött az érték belőle.

Confessor Paletress: Inkább kérdéses, mint jó. 9 manából már kihoz egy közepes testet és átlagban valami 6/6os Legendaryt. Kiváncsi leszek. 

 

#4

2015.08.16 11:35

Venefius profilképe

Venefius

Confessor úgy lesz majd érdekes, ha Mr. T. lecsökkenti a manaköltségét 1 vagy 2 manával illetve ha neadjisten majd egy tiszta, esetleg ellenfélnél tiszta Board-ra érkezik majd Heal és a másik nem tudja leszedni...húha...

A Mistcaller beteg lap...kreténül...Shaman-nál szerintem alaplap kell hogy legyen. Ha nem totál az utolsó 5 lap közt húzod fel, már iszonytató erőt fog produkálni. Minél előbb ki kell csapatni és kánaán lesz :) Nekem ő a kedvencem az új Legendary kártyák közül.

Avina is tetszik nagyon, meglátjuk majd gyakorlatban mit lehet kihozni vele.

#5

2015.08.17 09:39

Palumtra profilképe

Palumtra (Golden Common)

BattleTag: Palumtra#2535

Tapasztalt játékos

Varian Wryn - kontroll warriorba.....

Confessor Paletress - az új Sneed? nos, amennyiben bevédik, gyorsan tud sok fejáfást okozni....

Justiciar Truehart - potom biznisz, csak be kell húzni....bár nem minden hősnek éri meg, nekik meg ott lesz a Sideshow Spelleater.... :P
 

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás