FórumÁltalánosKártyák Törlése

Kártyák Törlése

3

Beküldte: mimironn (Free)

mimironn profilképe

2019.03.10 18:55

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem volna, hogy mivel ugye áprilisban kirotálódik az utolsó 3 kieg, az ott megszerzett lapokkal mi fog történni? Az összes el fog tűnni, vagy némelyik classic szettbe kerül? Vagy ilyenkor be kell törni mindet?

#1

2019.03.11 10:38

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Szia!

Egy olyan kérdésem volna, hogy mivel ugye áprilisban kirotálódik az utolsó 3 kieg, az ott megszerzett lapokkal mi fog történni?

Annyi, hogy a továbbiakban már csak a vadon (Wild) formátumú játékmódokban lehet velük játszani, a Standard formátumúakban többé nem.

Vadon játékmódok: wild ranked, wild casual, kalandok és alkalmanként wild-os tavern brawl-ok

Standard játékmódok: standard casual, standard ranked és alkalmanként standard-os tavern brawl-ok

Az összes el fog tűnni, vagy némelyik classic szettbe kerül?

Nem tűnik el egy lap sem, csak "kiköltöznek" a Standard formátumból. Egyes lapok viszont nem a Classic készletbe, hanem a Hall of Fame készletbe kerülnek (ide első sorban egykori Classic lapok szoktak kerülni a rotációk alkalmával, erről minden alkalommal a játék készítői döntenek).

Vagy ilyenkor be kell törni mindet?

Ha van olyan lapod, ami a Hall of Fame-be fog kerülni, akkor mindenképpen tartsd meg azokat a rotáció napjáig (a következő kiegészítő megjelenésének napjáig), és akkor megkapod ajándékba ezeknek a lapoknak a teljes dust mennyiségét. Még nincs infó a pontos dátumról, vélhetően április elejére várható.

Ha pedig úgy gondolod, hogy egyáltalán nem szeretnél a jövőben játszani a vadonos játék módokban, akkor igen, érdemes lehet betörnöd a kirotálódó lapokat, mert más hasznát nem veheted nekik ezen kívül (a Hall of Fame-eseket csak szigorúan az után, hogy megkaptad értük a dust-odat).

Remélem segítettem. :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás