FórumÁltalánosKedvenc hátlapok

Kedvenc hátlapok

0

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2020.09.18 22:22

Adja magát a téma, itt megoszthatjátok a személyes hátlapjaitokat.

Miért is a kedvenceitek, pontosan mit tetszik bennük? Esetleg vannak hozzájuk fűződő emlékeitek-élményeitek?

Milyen paklijaitokhoz szeretitek használni, vagy vannak olyanok, amik nincsenek meg és vágynátok rájuk?

Megemlíthettek bármit ezzel kapcsolatban, ha úgy szeretnétek.

(Ha nem téved a matekom, akkor a Faerie Tail-lel idén szeptemberre elkészült a játék 150. hátlapja.)

#1

2020.09.19 21:00

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Na, hát akkor én a top 15-mmel nyitok. Teljesen véletlen sorrendben vannak a hátlapok, a maguk módján mind nagyon bejön nekem. De meg, ezeken kívül is volna még vagy 10-15, amit kiemelnék, és amit használtam-használok is.

Nos idáig főleg a természetes anyagból, első sorban kőből "készült" hátlapok tetszettek, és a víz az én elemem. A trollok törzse és kultúrája pedig a kedvencem a Warcraft világában.

Nem érzem-vallom kimondottan sajátomnak az arany színt, de a Titanic Task (1.) nálam teli találat ezzel a kék-türkiz zöld alappal keverve, a mintázat meg se nem túl egyszerű, se nem túl giccses. Hasonló szempontból tetszik a Hakkar (9.) is: a tollak, a kék-lila-piros keverék, az arany pedig szép keretet alkot.

Nyaraltam párszor Montenegróban, több strandon is volt szerencsém úszni a tengerben, a Gone Fishin' (2.) ezeket az emlékeimet hozza nálam elő mindig (ahogy a Tinyfin Beach (13.) is). De meg alapból, ahogy a piros agyag halak körbeveszik a kék vízbe vetett hálót... szép, mint egy szuvenír, eltudnám fogadni a valóéletben is.

Még mindig kő és víz, a Year of the Krakken (3.) a barlang fürdős emlékeimet idézi meg, tetszik a víz tükre - főleg a hátlap alsó felénél -, meg ahogy a krakken mohás medencének "álcázza" magát.

A Lemonade-tól (4.) állandóan szomjas leszek. :D Itt a türkiz zöld üveg pohár alap tetszik nagyon, benne a limonádé kék-sárga-zöld keverékével. Kéne egy pohár mojito

Ha meg már víz, akkor a jég is közel áll hozzám, Frostmourne (14.) és Icecrown (15.) jégpáncélja fémmel ötvözve nagyon kemény.

A hátlap felelősöket egy szó nem érheti szerintem, egyetlen egyet sem tartok rondának vagy vállalhatatlannak.

#2

2020.10.15 21:14

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Nekem az alap és a kőhalas tetszik a legjobban amik megvannak, és az old god előrendelősre fáj a fogam. Van egy hasonló, de az túl színes.

Egyébként sokat valtogatom, és szeretem ha egy kaszt sok dekkjével játszom, akkor esetleg fel tudom ismerni melyik is az, mert előfordul, hogy csak úgy rábökök, és akkor leshetem a stratégiát...

Old gods, az a legjobb. Egyértelmű! :D

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás