FórumÁltalánosKedvenc TGT kártya

Kedvenc TGT kártya

-1

Törölt felhasználó

2015.08.12 20:28

Sziasztok!

Kinek melyik TGT kártya tetszik legjobban, melyik nem, és miért?

Nekem legjobban Rhonin tetszik, mert tempo mage-ba passzol, és az Antonidas-Rhonin kombó is összejöhet, persze ha nem kap silence-t. Rhonin

A Ball of Spiders az a lap amelyik legkevésbé tetszik, mert annyira nem éri meg, csak ha nagy szerencséd van. Ball of Spiders

Várom a véleményeket! :)

#1

2015.08.13 21:08

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia!

Mivel alig van pár lap, ami igazán tetszik, ezért inkább kilistázom a számomra eddig használhatónak tűnő lapokat. (Abból sincs sok. :D). Kiváncsi vagyok, hogy a többi fórumozó melyik lappal tudná kiegészíteni, vagy éppen kidobni a listából. Arénától most eltekintve, csak Constructedre értem a listát.

- Livin Roots: Nagyon jó a kezdő körökben és a meccs végén a kis lények még a Savage Roar-al is kombóznak. A két sebzés is jó 1 manából. (Kitolja a kombót 16 sebzésre!)
- Aviana: Kétséges, de Ramp-be jó lehet. Azért egy körben ez és az Ancient of War/Lore nem rossz biznisz.

- Ram Wrangler: Éljen a kontrollosabb Hunter!

- Effigy: Tempo mage-ben beteg lesz szerintem, értéket hoz belőle mindenképpen a Scientis mellett.

- Warhorse Trainer: Szerintem megofgja állni a helyét a Paladinban, az aggró és a mid verzióban is. (Mid-be elég 1 is szerintem)

- Holy Champion: Priest burst.

- Totem Golem: Csak rá kell nézni. :D
- Tuskar Totemic: Akár jó is lehet, egy próbát megér. Ha Hero Poweres totemet ad az nem biztos, hogy jó, viszont ha azon túl ad valamit, akkor erős lesz a játéka.
- Ancestral Knowledge: A Shamannak kellett mindig is a laphúzás. (Azt hogy mennyire fogadja majd be az overload miatt a Shaman meta, az kérdéses).

- Wrathguard: Zooba simán belefér. Azt a paklit amúgy sem érdekli különösebben a hőse életereje.

- Alexsandra's Champion: Meg van benne a lehetőség, még a Ctrl. Warriorban is szerintem. Érdemes lehet figyelni rá.
- Varian Wrynn: Ctrl. Wariba beleférhet. De ez is inkább kérdéses, mint biztos. Sok a pakliban a fontos a Battlecry, de nagy testeket hozhat ellenébe egy körben. Érdekes lap, nekem eddig a kedvencem. 3 lap!

- Argent Horserider: Aggróba jó lesz (Pl. Wolfrider helyett). Garantáltan magával visz két erőforrást és 2 damaget is az arcba.
- Eydis Darkbane: Fognak rá paklik épülni, úgy hiszem. Főleg Pap, Paladin esetében.
- Gormok the Impaler: Megfogja találni a helyét 1-2 pakliban, érdemes lehet figyelni rá.
- Justicar Truehearth: Paladin, Papp, Warrior (Ctrl. Warrior)nál szerintem megjelenhet. (Pala: Mid, Priest: Prophet Velent használó paklikba, Warrior: Ctrl Warrior, Shieldmaiden helyett akár.)

#2

2015.08.14 09:36

Adalnor profilképe

Adalnor

Több kedvenc is van:

 

Darnassus Aspirant: Druidának szerintem nagyon hasznos 2 drop...

Savage Combatant: Az aréna koronázatlan új királya lesz szerintem.

Cutpurse: Na ez kellett igazán a rugónak, sok-sokára végre egy jó új rugó lap.

Totem Golem: Emiatt a lap miatt a sámán igen sokat fog erősödni. (Tuskarr Totemic-kel megidézve a leginkább epic... :P)

Bolster: új játékmechanizmist hoz a Warrioroknak. Ezeket mindig örömmel fogadom.

Nexus-Champion Saraad: Egy újabb közepesen drága legendary, ami igen hasznos lehet bármikor

Master Jouster: Amennyiben kijön a képessége, betegesen erős. És erre egész jó seély van. Meccset dönthet topdeckingben is.

Garrison Commander: Kétszer hero ability? Szerintem magáért beszél. Hunterekbe szinte a legelső lap lesz, amit beteszek, akárhogy is játszom.

 

Amiket rossznak tartok:

Ball of Spiders: többszörösen random és drága is.

Anub'arak: 9 manáért kapsz egy 4/4-es lényt a végén...

Ancestral Knowledge: Szerintem az Overload 2 túl drága. Csak lategame-ben lehet hasznos, az elején vétek kijátszani. Egy Azure Drake 5 mana, és ad egy jó lényt, meg spellpowert is. Ez 4 mana és 1-el több kártyát húz. Hát nem tudom...

Dreadsteed: Amíg nincs rá erős kombó, addig a lap használhatatlan. Amikor meg lesz rá kombó, akkor erre fog épülni az egész pakli. De addig szerintem nem jó lap.

Sea Reaver: Nem én irányítom a képességét, így mindig számítanom kell rá, hogy keresztülhúzza a számításaimat. Kijöhet jól, de nehezen tervezhető.

Light's Champion: Ez meg mi? Direkt egy kaszt ellen kihozni egy kártyát sztem nem túl fair... (a beast pusztító legendary nem csak a hunter ellen jó, ráadásul OP beast nincs is, amit megszivatna, de ez a lap egy warlock ellen jó eséllyel nyetrést adhat). Warlock ellen +5-10% nyerési esély ez a lap a deckbenm, egyébként egy rosszul kihasznált kártya slot.

Icehowl: Egy lényt megöl, aztán jó, eséllyel meg is hal. Ellenben ezért elmegy egy teljes köröd. Túl körülményes azt kihozni, hogy arcra támadjon.

 

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás