FórumÁltalánosKép feltöltés

Kép feltöltés

1

Hany (Golden Common)

Hany profilképe

BattleTag: pappdenes#2670

Közepes játékos

Keres: Tanítót

2015.06.05 07:38

Sziasztok.Szeretnék egy pár érdekes dolgot  feltölteni és ebben csak az akadályoz hogy nem tudom mikor "rakja be"(Megnyitom a kép feltöltés fület és ott betöltök egy fájlt ami álltalában kép).Ezzel is csak anyi a baj hogy mikor berakok egy adott képet akkor akkor nem látom hogy beraktam :D meg az is hogy én egyszerre 2 képet szeretnék berakni.
                                                                                   Előre is köszi.

#1

2015.06.06 08:25

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia! Csak fúrumon belül tudsz egyszerre két képet feltölteni. Ha a legjobb pillanatokra gondolsz, ott csak egyet lehet egyszerre feltenni. A kiválasztás után ki is jelzi, hogy mi a kép neve. Írsz hozzá egy címet meg egy rövid szöveget ha gondolod és feltöltés.

#2

2015.06.06 09:39

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Eddig a kiválasztás után nem írta ki a kiválasztott kép nevét, de tegnap megcsináltam, úgyhogy már az is látható. :)

Ugyan egyszerre két képet nem tudsz feltölteni (és a kép maximális mérete 3MB lehet), de a szerkesztőben nemcsak szöveget írhatsz, hanem - ha nagyon muszáj - a "kép ikonra" kattintva beszúrhatsz egy képet más oldalról (pl. kepfeltoltes.hu, imgur.hu ...), de annak a funkciónak az "egy epikus pillanat" a lényege.

Szerk.: Viszont a más oldalról beszúrt kép a feltöltött kép alatt fog megjelenni, hiszen oda általában csak szöveget kell írni, ami ugye a kép fölött jelenik meg.

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás