FórumÁltalánosKezdő

Kezdő

1

Kiabo (Free)

Kiabo profilképe

2014.12.06 14:07

Sziasztok!

Ma vagyis most az előbb jutottam arra pontra, hogy egyszerűen írnom kell. 
Elkeseredtem vége, pedig egy türelmes ember vagyok de ez a játék egyszerűen kihoz a sodromból. Van egy csomo lapom rengeteg ideje játszok ezzel a "játékkal" próbálom fejleszteni magam olvasgatom az oldalt stb. Egyszerűen nem megy nem értem. Másik dolog arénázok amikor kigyűlik a pont. Valahogy az ellenfélnél mindig kacifántosabb lapok vannak. 100szor átgondolom milyen lépés lenne a legjobb legideálisabb de az ellenfél mindig pengébb mindig jobb mindig szerencsésebb. Arról nem is beszélek hogy kinyitottam már rengeteg 5 lapos paklit de egyikben se volt olyan lap, hogy "u de jól érzem magam most két hétig nem idegeskedek". 

Igazábol a tanácsotokat szeretném kérni mit kezdjek mivel játszak, mit tegyek. 

Üdv: Egy kezdő.

#1

2014.12.06 16:42

Mindigez profilképe

Mindigez (Diamond Common)

BattleTag: Mindigez#2295

Én azt javaslom rakd össze úgy a paklid hogy minden nap változtass rajta akár 1-1 lappal, az alapján hogy a te elképzelésed szerint az adott szituációba melyik lap jött volna jobban, vagy mi menthetett volna meg, például írtad hogy az ellenek mindig " kacifántosabban " játszanak, egyszerűen lesd el tőlük és használd te is ugyan azokat, vagy vannak jó paklik fent, kraftold ki ami kell hozzá vagy változtasd meg a te ízlésed szerint, ha már megvan az alap hogy mi mivel kombinálható hogy megérje, akkor már jó úton vagy. Aréna ugyan erről szól kapsz lapokat és old meg a szituációt ott még az sincs hogy az ellen össze rakott egy jól átgondolt pro paklit, ott egyszerűen csak improvizálni kell.

#2

2014.12.06 19:41

Mormota profilképe

Mormota (Common)

BattleTag: #2952

Biztos hogy tuti receptet senki sem tud majd adni, hogy de akkor most ezt és ezt játszod akkor két hét múlva már rakhatod fel a legend hátlapot.
Elsősorban ne keseredj ennyire neki. Egy kártyajátékot játszunk, így előfordul hogy nem jól jönnek a lapok, vagy az ellenfélnek jön össze minden. Ezzel nem vagy egyedül. Aréna ugyanez, lehet látni 4-5 legendes pickeket is, van akinek meg az epic a csúcs eddig. Én már a bétában kezdtem, kevés lap van ami hiányzik (Jaraxus és Cenarius a lényegesek közül) és ugyanúgy elpicsáznak nemcsak néha. Ezért kártyázok és nem sakkozok például. A Blizz-re egyébként is jellemző, hogy amennyire lehet megkönnyíti az új játékosok dolgát.
Pár apróság amit Ragi szaktárs már említett bár kicsit más aspektusban:
- ameddig nem nyitsz expert packot jó eséllyel hasonló lehetőségekkel játszókat kapsz ellenfélnek (nyilván nem rankeden)
- ha gyengébbnek érzed magad vagy a "prok" mindig elvernek -és van lehetőséged rá- játsz olyan időzónában mikor a "nagyok" alszanak melóznak stb.

Előfordul, hogy az ember beleszalad egy pech sorozatba, állj fel az asztaltól és hagyd hogy lecsengjen, vagy legalább megnyugodj.
Játszd játékként, ne görcsölj rajta.
Úgy érzed kevés a tudásod hiába gondolod át ezerszer?

Vannak könnyebb és sikeres paklik lásd zoolock, (kifejezetten nem kedvelem -.- ) talán ebben a műfajban lehet a legkevésbé rosszul húzni. Nagy megkönnyebbülés, hogy nem verhetetlen de lényegében a legkevésbé ezzel kell tudni játszani.
Viszonylag rövid meccsek járnak hozzá, végeredménytől függetlenül.

#3

2014.12.08 20:31

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Többen is nagyon jó tanácsokat adtak, így csak egy valamivel tudom kiegészíteni ami akár bejöhet nálad is, mint nálam. Nézd meg melyek azok a kasztok, ahol a legtöbb kasztspecifikus kártyalapod van, illetve azt is, hogy mit mire tudsz használni és vesd össze a Neutral lápjaiddal, hogy milyen szinergiát tudsz eszközölni a meccs alatt. Építs magadnak egy olyan paklit amit folyamatosan javítani, változtatni tudsz és érezd minden csinyját-binyját. Gyakorlatilag kezd el felhúzni az egyik hősödet és szerezz vele minél több tapasztalatod. Ezzel egy időben úgy is lesz több paklid is más-más hősre is, hogy a napi questek meglegyenek, úgy hogy abból is jön a tapasztalat majd. Eljön majd a pont, amikor lesz annyi lapod és játéktudásod a tapasztalatokból, hogy kifogsz jönni ebből az állapotból. Az én hunterem pl. majdnem 60-as szinten van már, a többi kaszt ehhez képest kb 10-20-30-on áll, de két kaszt kivételével, már mindegyikből van normális deckem amivel élvezetes csatákat tudok vívni. Ha igazán fejlődni akarsz és jó játékos akarsz lenni, kerüld el a zoo warlockot, mert hogy abból tanulni nem fogsz, az biztos.

Az aréna meg olyan amilyen. Több szerencse kell a kezdeti laphúzáshoz mint a játékhoz. Megcsináltam az ingyen Arénát mind az európai (ez a fő) és mind az amerikai szerveren. Európaival 2-3al zártam, az amerikaival (ebben szinte csak basic lapok vannak - pár napja kezdtem vele játszani:D) pedig 8-3ra. Ez ilyen sajnos. Nézz meg pár játékot (főleg a lapválasztós részét) Trump videóiból, ő gyakran eléri a 12 győzelmet, mert tudja mikor mit válasszon. Sokat lehet tőle tanulni. Az én arénában elért eredményeimen is sokat javított.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás