FórumÁltalánosKocsmai verekedés rangsor

Kocsmai verekedés rangsor

0

HolyFlame (Common)

HolyFlame profilképe

Tapasztalt játékos

2017.03.30 17:51

Szerintetek melyikek a legjobb kocsmai verekedések?

Ezen felül melyiket szeretitek jobban? Az összeállítottat vagy a pakliépítőset?

Én például az összeállított deckeseket azért szeretem mert csak rányomsz a playre és már játhatsz is, sőt olyan kopncepciókat is ki lehet próbálni néha ami ladderen nem menne.

#1

2017.03.31 00:20

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A kedvecem jelenleg az a Dupla kasztos de nem jut eszembe a neve. Még annyival lehetne jobb hogy te állítasz össze egy paklit 2 kaszt lapjaival. De jelenleg is nagyon fun és jól lehet vele questelni.

#2

2017.03.31 10:01

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Nekem eddig összesen 2 volt, ami tényleg tetszett. A 2, meg a 3 lapból összerakott paklis. Ott jókat el lehetett bohóckodni, ameddig nem jelentek meg tömegével a másoljuk le az ellenfél deckjét típusú játékosok. A browlok 95%-ában egy győzelem után nálam véget is ér a történet. A browlos az egyetlen 60 goldos quest, amit rendszeresen lecserélek (nem fogok plusz 20 goldért szívni círka egy órát ebben a random fiesztában).

#3

2017.03.31 10:27

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Azokat a Brawlokat szeretem, ahol van lehetőség eszement kombókra - általában olyan lapokkal megspékelve, amelyek egyébként kevésbé használatosak. A személyes kedvenceim a "Hero Power váltogatós" és a "karácsonyi ajándékos".

Alapvetően viszont egyetértek vaskaktusszal, a legtöbb Brawl az első két napon élvezhető, aztán már mindenki csak másolja a kreatív és ütős deckeket, és egy idő után mással sem találkozol. Erre nagyon jó példa a 2, illetve 3 lapos Brawl, ahol kb. 3 féle paklival játszott mindenki.

#4

2017.03.31 12:39

Vendég profilképe

Vendég

Talán a legelső brawl volt, amikor Ragnaros és Nefarian küzdöttek meg. Ez a roleplayer énemnek annyira tetszett, hogy azóta is ez maradt a kedvencem.

Ezen felül azokat is szeretem, amikkel lehet goldot farmolni nagyon gyorsan (pl Hunter 2 lapos Mechwarper, Metaltooth Leaper). Ennek oka, hogy nem napi sok órám van a játékra.

Illeve bejött még az unstable portal-os brawl is. Abból több, mint 100 nyert meccsem volt.

Ez a mostani viszont tényleg csak fun brawl. Mivel mindkét kaszttal ki szerettem volna próbálni, így játszottam 4 meccset. A 5. meccsen az ellenfelem fogta és AFK-zott egyet. Úgy jó 5-6 percig. Addig egyedül tartottam a játékot. És így is nyerünk... Ez elárulja, hogy mennyire nehéz ez a brawl (akik értik a szabályokat, azok nem tudnak veszíteni).

#5

2017.03.31 13:57

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Nehéz kérdés! Nekem azok a Brawlok tetszettek nagyon amikben új kasztokat próbálhattunk ki, mint például a Ragnaros vs. Nefarian, a Boss Royal Battle stb... Ezekeben az tetszett nagyon, hogy a Hearthstone olyan részét kukkanthattuk meg, amit casualban/rankeden soha sem. De még a solo kalandokban sem, mert ott csak ellenfelünk élvezkedhettt egyedi lapokkal, illetve hős powerrel.

Illetve bejönnek azok a Brawlok, amikben az ellenfeleddel össze kell dolgozni. Arra a módra emlékesztet, mint a 2 vs. 1 ami igazából nincs a játékban, de nagyon örülnék ha lenne.

Meg azok a Brawlok amikben kevés lappal, amikből duplicitásokat kapsz kell feltalálnod magad.

Szerintem a Tavern Brawl egy olyan mód volt a játékban ami nélkül ma már el se képzelnénk a HS-t.

#6

2017.03.31 16:44

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A kedvencem az volt, amikor minden lapból 3 volt a pakliba és 10 lapot lehetett választani, bár a 2-3 laposok is tetszettek, lehetett fun és érdekes kombókat kitalálni, amikre sima play módban esély sem lett volna.

#7

2017.03.31 16:56

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Én a 'csak_legendek_triplán' fajtát kedvelem leginkább. Igaz totál random, de ha mind2 játékos reálisan nézi legalább hamar kiderül hogy kinek a számára lesz full bukó így fel is adja egyből, emellett szórakoztatóan gyors azaz gyorsan szórakoztató. :D

Aranyfarmolásra meg a 2 és 3 lapból deck a legideálisabb, csak unalmas és monoton lesz hamar; de hát bírni kell a gyors napi100ért akinek lehetősége van rá.

Általánosságban legkevésbé azokkal játszanék, ahol másféle hősök küzdenek (ragna-nefar, anoytron-boombot) de nyilván mert még nincs lvl60on egyik kasztom se, így hamár időt szánok rá legyen XP is érte legalább, még ha ki is kapok sorozatban sokszor. Aztán jönnek hátulról azok ahol fixen adott a kaszt, de mivel én 9/5-el tolom csak (eltérő arányban, 2vel épphogycsaknéha), így esélyes hogy pont olyannal kell lenni amivel véletlen sem akarnék magamtól sosem....

Tehát a másik végéről nézve számomra a legszimpatikusan alapkoncepció ha én választom a hőst és én is rakom össze hozzá a paklit, itt is lássam értelmét hogy szorgalmasan gyüjtögetem+kraftolom a druid&warlock lapkészletem. Előny még az olyan gyorsító spec.szabály mint pl a 10manával indulás kapásból, hátrány meg amikor pl X pajzs van fent kezdéskor mind2 oldalon.

#8

2017.04.02 20:10

pihikeHUN profilképe

pihikeHUN (Common)

BattleTag: 2383

Kezdő játékos

Keres: Tanítót

A mostani, a mammut éve, ahol a két játékos együtt küzd a party pinhata ellen.

#9

2017.04.09 23:35

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Nekem a Boss os Brawlokról jut eszembe. Azt nemv ettétek észre hogy az esetek többségében mindenki a másikat próbálja leverni a szöveg elolvasása helyett? Ilyenkor azontúl hogy concede, örül hogy könnyen "legyőzött" és keresel normális partnert, lehet valamit tenni?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás