FórumÁltalánosKultúrált beszélgetések.

Kultúrált beszélgetések.

2

Roni (Epic)

Roni profilképe

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

2017.07.16 15:08

Tegnap vagy tegnap előtt történt. Casualoztam kicsit olyan reggel 4-6 körül volt. De nem is ez a lényeg. Bejelölt egy orosz. Nem tudok orszul. Na, de a párbeszéd már érdekesebb volt.

Semmi bevezetés nélkül valami orosz szöveget vág a fejemhez.
hgkdahlgklblk (oroszul)-orosz pasi
WTF?! -Én
Magyar vagyok.-(magyarul, én)
De megértem az angolt.-(angolul, én)
Te baszott retardáltul beszélsz -("angolul", az orosz csávó)

Gondolom feltűnt, hogy az angol-t "-be tettem. Hát a helyesíráson még volt mit csiszolnia.

A "speak"-et spekk-nek írta le, a fucking-et pedig facking-nak. Jót nevettem.

Következő sztori.

Még mikor patron warrior korszak volt akkor olyan rank 10(?)-en asszem elvertem egy legend hátlapos arany warriort. Mirror meccs volt és hát, nekem jobban jöttek fel a lapok és sikerült elvernem. Természetesen a reagció az volt, hogy bejelölt és chat-en elkezdett anyázni, meg baszki mekkora RNG-d volt, meg társai. Most mondjátok meg, ha kikapok akkor ez a normális? Azonnal rage meg faszom tudja? Jó igen, nekem is vannak olyan napjaim amikor el tudnám küldeni a játékot a kurva anyjába, mert csak rák jön szembe és kikapok, de próbálok lenyugodni. És nem bejelölök minden Pirate Rákot és szétspammelem a chat-jét "anyád"-dal.

 

Nektek van hasonló story-tok? Ha igen, és leírjátok akkor én személ szerint tuti elolvasom, mert szeretek olvasni :)

További szép napot és jó játékot mindenkinek, aki ezt olvassa és remélem nem untattalak végig a monológommal:)

#1

2017.07.16 20:32

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Volt már ilyen persze, nem is egyszer, mikor a pirate egy topdeck miatt nem tudott megverni és ideges lett, vagy mikor a priest kezéből N'Zoth-ot, paklijából Deathlorddal meg Kazakus-t húztam ki...

Azt imádom, mikor a rák deckes ellenfélnek nem jön össze valamiért és egyből jön az általad említett szövegekkel :D

Az még ide tartozik, hogy volt olyan aki jelölt ezért, de nem tiltott utána, és pár nap múlva jött a 80-as küldijével :)

Bár, azt meg becsülni tudom aki tud nevetni ha valami nem úgy sikerül, pár napja játszottam egy srác ellen, Ice Block volt fenn neki, 2 élettel, én hunterrel vártam hogy felhúzzam a Flare-t mert Reno szerintem a kezében volt.Medivh kijátszása után, pár pillanatra megfeledkezett magáról, és a 2/2-es Tundra Rhino-t leütötte hőssel, amivel el is vesztette a meccset, utána jelölt hogy mindkettőnknek lesz mit mesélni a haveroknak :D

#2

2017.07.16 21:05

Bartholomew profilképe

Bartholomew (Premium)

BattleTag: Arrownamaste#2808

Hétköznapok :D ^^

#3

2017.07.19 10:32

Venefius profilképe

Venefius

Mi a tanulság?

Mindenféle ismeretlen, szarfos, utolsó senkiházinak nem kell elfogadni a Friend felkérését, hanem kapásból el kell utasítani. Őszintén....mi a francért jelölget be akárki, teljesen idegen embereket egy vesztes meccs után? Azért, mert el akarja küldeni a halál fa***ra, tiszta idegroncs, a szobáját már szétverte, ott üvölt a monitor előtt és nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, annyira életre alkalmatlan. Ezért bejelöl, aztán reméli, hogy vagy olyan ostoba, hogy el is fogadod :)

#4

2017.07.19 10:53

Törölt felhasználó

Még Wotog idejében sokszor játszottam Dragon Priestet és egy alkalommal vki játék közben bejelölt barátnak,  akkoriban még nem ismertem ezt a jelenséget szóval még örültem is neki. Erre rákezdett hogy ez mennyire boring meg hogy ez nem is játék így bla bla bla stb. De mire vissza tudtam volna neki írni már le is vett a barátlistájáról. Érdekes volt. De megértem h felhúzta magát. Akkoriban sokszor volt hogy Drakonid Crusher jó időben tudott a boardra kerülni és hát rettentő pusztítást tudott véghez vinni. Régi szép idők :) 

Áh... Mirror meccsekről ne is beszéljünk. Mikor alig van a paklimban 5+ manás lény de abból 3 a kezdő kezemben van. Holott pickelésnél meg 3manás lényeket engedtem el. És véletlenül se húzom fel a két Malestrom portal vagy a Lightning storm közül egyiket se. Miközben a szembe boardon meg már agyontapossák egymást a primalfinek és tudom ilyenkor akkora játékosnak hiszi magát az ellenfél. Agyrém. 

Szintén Wotog idejében rankeden egy mágus ellen volt egy nagyon emlézezetes meccsem. Mivel nem volt Lightbombom így mindenfél szarságokkal kisérleteztem mint Thoughtsteal és Mind vision. És csak legendary lapok jöttek a paklijából. Yogg, Reno, Rhonin. Nefarianból Greater arcane missiles. Végül persze vesztettem de nagyon emlékezetes meccs volt. 

Még egy Rugó ellen volt komoly mérkőzésem. Ő kizárólag epiceket szedett ki a kasztomból (Hunter) amikről akkoriban álmodni sem mertem.  Kitette Giant Sandwormöt én pedig Highmanet többi minonnal pedig ugye face is the only place. Nem aggódtam. Gondoltam max Highmane 2/3-a vész oda. Hát nem. Kövi körben Immune-t tett Sandwormre és ledarálta az egész boardom->concede. Kifolyt a szemem. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás