FórumÁltalánosLegend útmutató

Legend útmutató

2

Rentyl (Common)

Rentyl profilképe

BattleTag: Rentyl#2107

Tapasztalt játékos

2015.05.31 23:01

Hali

 

Hányan vagytok, akik a Legend rangba tartoztok? Mennyi idő volt elérni? Milyen paklikal sikerült? Mire kell a legjobban figyelni, ha valaki el akarja érni?

#1

2015.06.05 14:13

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Feltetelezem egy teljes honapot masszivan vegig kell tolni, valoszinu 2-3at is zsinorban, mivel elsore keveseknek sikerul. Ajanlott a 2x5 event szarnyat kipipalni, mivel lenyeges csak ott megszerezheto lapokra is szukseg lehet (loatheb + tharussian szinte biztos ide tartoznak). Kellenek legend lapok szep szammal, teljesseg igenye nelkul: sylvanas, dr.boom, ragnaros, alexstraza minimum, biztos vannak tovabbiak is. Valamint kell vagy 3 pro deck is (+ezen kasztok legalabb 1ik legendje), amiket az aktual rankon leginkabb szembejovo ellenfelekhez kell hangolni, a meta szerint valtogatni. Tudtommal nem jellemzo hogy valaki 1paklival felrongyol rank20rol rank1re 29nap alatt. Ahogy halad az ido egyre nehezebb feladat lesz a legendet elerni, season2-season3ban kevesebb jatekos kisebb tapasztalattal szerenyebb lapkeszlettel rendelkezve vagott bele. Azota 30 milla reg, naxx+gvg+brm lapok, tucatnyi cikk meg paklileiras, ezaltal hatvanyozottan megemelkedett kombinacios lehetoseg letezik. Mindig vannak optimalizalt divatpaklik, aminek a kovetkezo adag jatekba kerulo lap meghozza az ellenszeret is,  vagy valami blizzard nerf temeti el vegleg az elvonalbol (miracle-rogue + deaathrattle-hunter). Meglatasom szerint a handlock + controlwarrior koncepciok a leginkabb idotalloak, folyamatos kisebb modositasokkal persze es szamos variacioban jatszva.

 

Hozzateszem mindez szemelyes elkepzelesem hosszas mondhatni rendszeres olvasgatas meg elmelkedes utan, jomagam rank10ig sem jutottam fel eddig sosem, ha butasagokat irtam volna, majd korrigalja valaki.

#2

2015.06.05 16:27

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

https://www.youtube.com/watch?v=eHNYKHVDcGs&list=PLJOQKbg45YG_TwkNjf45K12x9hwzVxNFx

Ezeket a videókat érdemes végighallgatni, ha valaki komolyabban el akar kezdni rankedezni. Jó dolgokat mond a srác és szerintem a stílusa is élég szórakoztató.

Sajnos pakliépítéssel, managörbékkel, lehetséges kombókkal, metchupokkal  nem foglalkozik szóval, kezdőként a legjobban akkor jársz, ha nem "saját" paklival futsz neki a laddernek, hanem "kölcsönveszel" egy vagy több legendkompatibilis paklit (ezen az oldalon is van fennt jópár) és azokkal próbálkozol.

Mivel csak egy hónapod van feljutni a legend rankig jobban jársz, ha pörgősebb paklikkal próbálkozol. Rank 5-től legendig 25-el több meccset kell nyerni mint amennyit veszítesz, ami 60%-os winrate-el is több, mint 120 meccset jelent (és rank 5-ig is időbe telik feljutni). Hacsak nem vagy időmilliomos ne akard fatigue mageel, vagy mill druiddal végigtolni.

 

#3

2015.06.10 19:45

acidcow profilképe

acidcow (Golden Common)

BattleTag: acidcow#2769

Tapasztalt játékos

Sajnálatos módon iszonyat hosszú időbe telik (nekem személy szerint sosem volt hozzá elég türelmem meg időm), mivel rank 5-től megszűnik ugye a winstreak.Valószínűleg emiatt is játszanak a legtöbben aggro deckekkel, mint pl facehunter, tempo mage, stb., amikkel egy meccs max 5 percet vesz kb igénybe. Ha netdeckelsz, én úgy gondolom, hogy bármilyen paklival el lehet érni, ez csak attól függ, hogy te melyik kasztot / játékstílust preferálod, viszont csak és kizárólag 1 pakli szerintem sem elég, mivel alkalmazkodni kell az éppen aktuális metahoz.

http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/482000-the-grind-to-legend

Ez egy elég korrekt cikk szerintem, ha tudsz angolul, érdemes elolvasni.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás