FórumÁltalánosLoE

LoE

0

EstebanJozsi (Diamond Common)

EstebanJozsi profilképe

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

2016.01.25 20:53

Üdv!

Azoknak akiknek megvan a teljes LoE feltennék egy kérdést. Az utolsó szárnyra érdemes-e költeni?

Nekem megvan 3 szárnya, és hogy az utolsó szárnyban lévő lapok közül van-e olyan ami kötelező mert ahogy nézegettem a lapokat én azt mondom nem, de hogy nektek kiknek megvan ezen szárny mely lapokat gondoljátok hasznosnak?

Golden monkey-s paklit nem terveztem összerakni szóval kérem ne említsétek csak ha tényleg nagyon hasznos mert én úgy vettem észre hogy nem valami hatékony de biztos csak én vagyok vele így. Ha igen még kioktatást is elfogadok. 

Válaszokat előre is köszönöm!

 

#1

2016.01.26 13:02

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Nem igazán. Szerintem 2 lap használható.

Az egyik a Museum Curator a Priest-eknek, ezt eléggé sokszor használják, de meg lehet lenni nélküle. Például Dragon Priest-be egyáltalán nem kell.

A másik pedig a Raven Idol a Druid-oknak, én azt nagyon jó lapnak tartom, de igazából szinte senki se használja, ahogy észrevettem.

Elise Starseeker adja a (Golden Monkey)-t. Maga a lap (Elise) nem rossz (annyira), mert 4 Manából a 3/5 nem olyan rossz (persze egy Yeti jobb ugyanennyiért), viszont a golden monkey-ra rátérve:

  1. Sose fog bejönni, SOSE! :D
  2. HA valami csoda történik és a Map után rögtön jön a monkey, akkor sem biztos, hogy nersz, hiszen kaphatsz rossz legendeket is, illetve az ellenfeled tudja, hogy 1 spell-ed sincs innentől és nyugodtan kirakhat mindent.

Hearthstone Hungary Admin

#2

2016.01.26 18:40

  Én 4 lapot szoktam használni az utolsó szárnyból:Museum Curator, Entomb, Tomb Pillager és Arch-Thief Raafam.

  A Raven Idol szerintem is jó lap, de én se használom :P

  Elise nem igaz hogy sohase jön be ,csak türelmesnek kell lenni, paladinnal röpke 70 mecs alatt összejött a Golden Monkey  :)

#3

2016.01.26 21:05

orkati profilképe

orkati (Common)

BattleTag: orkati#2536

Közepes játékos

A 4. szárnyból jelenleg a Museum Curator a legjobb lap, ezt használják a legtöbben.

A Raven Idolt alulértékelik, mert mindenki mondja, hogy jó kis lap, de kevesen használják. Én betettem a paklimba, és nagyon megéri azt a 2 helyet és az 1 manát :-) Nagyon jó első körben is, de ha később jön, akkor is: segít kiegyensúlyozni a kezedet, ha nincs (elég vagy elég jó) lény, akkor azt kérsz, ha elégedett vagy a lénykészleteddel, akkor jöhet valami jó kis varázslat. De ugyan így jól lehet reagálni az asztalon kialakult helyzetre is. Én szeretem.

Arch-Thief Rafaam a harmadik választottam, kontroll vagy "időhúzó" paklikba nagyon jó. Kicsit lassú, mert 9 mana, aztán csak a köv körben tudod letenni a 10 manás választásodat, de általában nagyon megéri! A legjobb a Mirror of Doom: ha üres asztalra teszed, 7db 3/3-as zombit kapsz, ami 21 sebzés, ez nagy kedvencem :-) De a Lantern of Power +10/+10-e is gyilkos tud lenni.

Elise Starseeker sem olyan rossz. Alapból egy Chillwind Yeti persze jobb :-) De Elise értékei sem rosszak, és nagyon is jó lehet egy olyan pakliba, amiben sok lapot tudsz felhúzni. 

Hogy megéri-e megvenni a 4. szárnyat, hát az attól függ. Az első három lap, ami tényleg jó, de egyik sem létfontosságú, egyikre sem épülnek paklik, inkább nagyon jó kiegészítő lapok. De ha sokat játszol Priesttel, Druidával vagy kontroll/late game dekkel akkor érdemes lehet beruházni rá.

#4

2016.01.26 22:25

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
 

Jó látni hogy nem csak én látom úgy hogy Elise nem túl jó lap :D

Amit én is jónak találtam lapokat az Rafaam és a Museum Curator meg talán az  Animated Armor, de Rafaamot talán lehet helyetesíteni, Priestel sokat játszok de szinte csak Dragon Priestet abba meg nem igazán illik ugye bele, egyszer próbáltam control priestet nekem nem jött be, kár hogy az utóbbi jobb a létra mászásra. Animated Armoral volt egy Freeze mage-es koncepcióm de hamar elvetettem. Minenki mondta a Raven Idolt ami szerintem is jó lehetne csak mi helyére lehet berakni hogy ne rotsa le a managörbét se annyira?

Majd  egy szép napon ha lesz rá elég gold és a meta annyira kiforrja magát hogy ezek sokkal használhatóbbak leszne, kvázi kötelező lapok  lesznek akkor majd megveszem de addig semmiképp szerintem.

 

#5

2016.02.20 22:17

standard kezdő profilképe

standard kezdő

Hello!

 

Hogyan érdemes pénzért vásárolni kalandot? Milyen devizában, milyen eszközön?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás